Horoscop săptămânal 4-10 mai 2020: veşti neaşteptate din străinătate, dezamăgiri din partea familiei

Află ce prezic astrele în perioada 4-10 mai 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 4-10 mai 2020: veşti neaşteptate din străinătate, dezamăgiri din partea familiei
FOTO: shutterstock / Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020: veşti neaşteptate din străinătate, dezamăgiri din partea familiei

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 4-10 mai 2020.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- BERBEC

În plan profesional aveţi o săptămână în care trebuie să daţi dovadă de concentrare şi capacitate de muncă pe perioade de timp îndelungate. Rezistenţa şi consecvenţa trebuie să vă caracterizeze munca în această săptămână. Rămâneţi fideli ideilor dumneavoastră şi drumului pe care aţi pornit, nu schimbaţi nimic din mers pentru că sunteţi pe calea cea bună, chiar dacă nu simţiţi asta.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- TAUR

În prima jumătate a săptămânii s-ar putea să aveţi mai multe probleme de rezolvat. Obstacolele care ar putea să vă apară în cale pot fi de natură financiară. Însă, chiar dacă vă aflaţi la strâmtoare, veţi găsi totuşi colaboratori, veţi şti cum să-i cointeresaţi şi vă veţi lansa în acţiuni de redresare a situaţiei. Este recomandabil însă, să evitaţi speculaţiile financiare.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- GEMENI

Aveţi ocazia să finalizaţi o afacere începută mai demult, ceea ce v-ar putea deschide noi perspective de câştiguri. Cu această ocazie veţi reuşi să demonstraţi celor care nu au încredere în dumneavoastră că sunteţi capabil de fapte mari.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- RAC

În această săptămână vă puteţi ocupa de probleme delicate, dar serioase şi puteţi duce la bun sfârşti responsabilităţile pe care vi le-aţi asumat faţă de anturaj. Informaţiile pe care le veţi primi în cursul dimineţii vă avantajează în sensul unor tranzacţii financiare, dar n-ar fi bine să le folosiţi până nu le verificaţi în detaliu.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- LEU

În această săptămână puteţi să începeţi o nouă afacere sau să vă faceţi planuri de viitor pentru cămin, împreună cu partenerul de viaţă. Este posibil să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă mai mare decât vă puteţi permite, dar vă sfătuim să fiţi calculat, deoarece nu este un moment prielnic investiţiilor.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- FECIOARĂ

În această perioadă s-ar putea să întâmpinaţi o serie de dificultăţi în afaceri, din cauza colaborării dificile cu o femeie. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, deoarece aveţi capacitatea să depăşiţi cu uşurinţă micile probleme de colaborare şi să vă concentraţi atenţia spre activităţile de la locul de muncă şi din cămin.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- BALANŢĂ

Săptămâna aceasta aveţi intenţia de a vă lărgi cercul de prieteni, dar şi să câştigaţi noi adepţi pentru ideile dumneavoastră. Şi, chiar dacă aveţi tendinţa de a vorbi mai mult ca de obicei, pe nimeni nu va deranja. Relaţiile cu prietenii vor avea o evoluţie bună, însă dorinţa dumneavoastră de independenţă ar putea să stea la baza unor neînţelegeri în familie.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- SCORPION

Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face în această săptămână este să aveţi grijă de casă. Faceţi curăţenie generală şi schimbaţi mobila sau cel puţin locul ei. Puteţi zugrăvi sau repara, pentru că este cea mai bună perioadă pentru asemenea acţiuni.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- SĂGETĂTOR

În această săptămână s-ar putea să aveţi parte de surprize neplăcute din partea unui prieten drag ce vă va indispune, dar familia vă este alături şi vă face să vedeţi cu alţi ochi situaţia nu tocmai roz în care vă aflaţi.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- CAPRICORN

Aveţi planuri importante şi dacă o ţineţi tot aşa, n-ar fi exclus să intraţi cât mai repede în posesia unei sume de bani, poate chiar în următoarele zile. Posibile veşti din străinătate. Este foarte posibil să primiţi vizita unei persoane care a fost plecată în străinătate.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- VĂRSĂTOR

O veste neaşteptată, primită în următoarele zile, vă va ridica moralul şi veţi şti exact ce trebuie să faceţi ca să valorificaţi ocaziile ce se pot ivi. Se pare că aveţi o atitudine mai optimistă legată de viitor. Este posibil să întâlniţi pe cineva care v-ar putea ajuta într-o problemă legată de acte. Aţi putea finaliza un proiect de pe urma căruia urmează să obţineţi câştiguri financiare semnificative.

Horoscop săpămânal 4-10 mai 2020- PEŞTI

Activităţile de zi cu zi sunt favorizate în această săptămână, mai ales că veţi avea intuiţia de a întoarce evenimentele în favoarea dumneavoastră. Imprejurările favorizează evoluţii excelente în domenii neaşteptate ca urmare a spiritului de întreprinzător ce vă caracterizează, prin originalitatea şi siguranţa punctelor de vedere.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân