Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020: îmbunătăţirea relaţiei de cuplu, planuri pentru călătorii cu familia

Află ce prezic astrele în săptămâna 25-31 mai 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020: îmbunătăţirea relaţiei de cuplu, planuri pentru călătorii cu familia
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020: îmbunătăţirea relaţiei de cuplu, planuri pentru călătorii cu familia

Află ce prezic astrele în săptămâna 25-31 mai 2020.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- BERBEC

Această săptămână stă sub semnul comunicării. Sunteţi înconjurat de multă dragoste. Relaţiile cu cei din jur se ameliorează, persoana iubită ajutându-vă să vă împăcaţi cu ei.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- TAUR

Dacă aţi planificat să plecaţi într-o călătorie împreună cu membrii familiei, nu ezitaţi niciun moment. Vă sfătuim să lăsaţi comoditatea şi să nu justificaţi indispoziţia dumneavoastră prin lipsa banilor.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- GEMENI

Popularitatea dumneavoastră în rândul persoanelor de sex opus este în creştere, aşa că puteţi spera la o îmbunătăţire a relaţiei cu persoana iubită. În cazul în care sunteţi singur, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va cuceri prin farmecul ei.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- RAC

Ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc, deoarece hipersensibilitatea care a pus stăpânire în această săptămână pe dumneavoastră ar putea să vă influenţeze negativ capacităţile fizice şi intelectuale.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- LEU

Cu toate că sunteţi foarte iritaţi nu este imposibil ca în această săptămână să aveţi realizări pe care nu le-aţi mai cunoscut de mult. Poate că această schimbare neaşteptată se datorează faptului că sunteţi mai impunători. Este important pentru dumneavoastră să daţi dovadă şi de puţină diplomaţie.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- FECIOARĂ

Încrederea în propiile dumneavoastră forţe, precum şi spiritul receptiv, vor fi pentru persoana dragă un lucru extraordinar. Ea va avea nevoie de acest ajutor ce îi va readuce speranţa şi optimismul de care are atâta nevoie. Dacă sunteţi siguri, puteţi să oferiţi aceste lucruri celor apropiaţi. Faceţi-vă timp pentru ei. Este un lucru absolut necesar pentru a întări relaţiile între rude.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- BALANŢĂ

Proiectele începute de dumneavoastră au toate şansele de reuşită dacă veţi încerca să ţineţi cont şi de părerile celorlalţi. Spre prânz aţi putea pune la punct o afacere pe care o visaţi de mai mult timp. Sunteţi totuşi indecişi în legătură cu urmările pe care le poate avea o asociere.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- SCORPION

E timpul să vă bucuraţi din plin de toate şi de toţi. Sunteţi într-o formă de zile mari, acţionaţi cu folos în toate direcţiile, iar partenerii cu greu pot ţine ritmul cu dumneavoastră. Nu vă confesaţi nimănui, pentru că există persoane care vor să vă împiedice să vă afirmaţi aşa cum doriţi şi vor face totul să fă prindă pe picior greşit.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- SĂGETĂTOR

Prietenii vă fac o surpriză plăcută şi vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Spre seară, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să se tensioneze, pentru că nu vă înţelegeţi în legătură cu plecarea spre casă.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- CAPRICORN

Pierderea unei colaborări sau investiţia într-o afacere nerentabilă ar putea să vă afecteze foarte mult starea de spirit. Parcurgeţi o perioadă în care credeţi că nimic nu vă reuşeşte şi aveţi impresia că toţi sunt împotriva dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- VĂRSĂTOR

Dacă aveţi planuri de afacere este bine să ştiţi că ziua vă este favorabilă. Vă sunt avantajate contractele noi şi investiţiile pe termen lung. Investiţiile, dacă le veţi face, vă vor aduce cu siguranţă un profit. S-ar putea să cunoaşteţi o persoană de sex opus care să vă atragă.

Horoscop săptămânal 25-31 mai 2020- PEŞTI

În această săptămână sunteţi nemulţumit de ceea ce vi se întâmplă în plan sentimental. Sunteţi confuz, nu sunteţi foarte sigur că vă aflaţi pe drumul cel bun.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”