Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020: Leii îşi pun viaţa în ordine

Află ce prezic astrele în săptămâna 20-26 iulie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020: Leii îşi pun viaţa în ordine
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020: Leii îşi pun viaţa în ordine
Află ce prezic astrele în săptămâna 20-26 iulie 2020.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- BERBEC

Este o săptămână prielnică pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat sau asocieri. Ar fi bine să profitaţi de această conjunctură favorabilă. În următoarea perioadă aveţi suficient timp liber la dispoziţie, astfel că nu ar trebui să staţi pe gânduri atunci când veţi fi invitaţi la o petrecere.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- TAUR

Săptămâna aduce posibilitatea îndeplinirii cu succes a proiectelor care urmăresc câştigurile financiare. Traversaţi o perioadă favorabilă în care abordaţi orice situaţie cu optimism. Sunt favorizate activităţile intelectuale şi relaţiile cu cei din jur.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- GEMENI

Săptămâna aceasta sunt destul de bune relaţiile cu oficialităţile şi autorităţile, iar aprobările urmărite pot fi obţinute cu mai multă uşurinţă. Evenimentele care vor avea loc pe parcursul săptămânii vor fi importante în privinţa deciziilor personale. Acestea pot viza viaţa sentimentală şi intimă.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- RAC

În următoarea perioadă ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie odihnei sau să vă rezumaţi la activităţi de rutină. Astfel, există riscul de a avea probleme de sănătate. Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face este să aveţi grijă şi de casă în perioada următoare. Faceţi curăţenie generală şi schimbaţi mobila sau cel puţin locul ei.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- LEU

Se poate spune că această săptămână este dificilă, dar tocmai asta este minunat, pentru că vă dă ocazia să descoperiţi ce nu este în ordine în viaţa dumneavoastră. Săptămâna aceasta trebuie să fiţi cu ochii în patru ca să puteţi profita de toate ocaziile favorabile care apar pe parcursul zilei. 

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- FECIOARĂ

Este momentul să ieşiţi în lume întrucât în această săptămână aveţi ocazia să întâlniţi persoane care ar putea să joace un rol important în viaţa dumneavoastră. Aţi putea iniţia sau finaliza o acţiune juridică pentru îmbunătăţirea situaţiei materiale. Se pare că este vorba de bunuri imobile.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- BALANŢĂ

Energia mentală împreună cu forma intelectuală bună de care dispuneţi în această perioadă influenţează favorabil relaţiile dumneavoastră cu anturajul. Cei din jur nu sunt de acord cu iniţiativele dumneavoastră şi s-ar putea să vă reproşeze insistenţa cu care vă susţineţi punctul de vedere.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- SCORPION

S-ar putea ca în această săptămână să cunoaşteţi o persoană care să vă impresioneze foarte mult şi să fie vorba chiar de o dragoste la prima vedere. Activitatea dumneavoastră intelectuală va fi perturbată în următoarea perioadă de unele mici probleme din relaţiile parteneriale.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- SĂGETĂTOR

Întâlnirile şi discuţiile pe care le veţi purta vor fi fructuoase. Ceea ce veţi face vă va marca reputaţia pentru mult timp de acum încolo. Dacă doriţi să realizaţi o schimbare, este perioada ideală pentru că aveţi şanse de reuşită.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- CAPRICORN

La locul de muncă vor avea loc schimbări importante. S-ar putea să vă hotărâţi să vă schimbaţi modul de abordare sau stilul de lucru. Relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să fie puţin tensionate din cauza unei rude mai învârstă care se va amesteca în problemele familiale.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- VĂRSĂTOR

O săptămână minunată! Intuiţia vă ajută să înţelegeţi persoana din faţa dumneavoastră. Este o adevărată binecuvântare mai ales în relaţia de cuplu. Colaborarea excelentă pe care aţi avut-o în ultima vreme cu un partener de afaceri se materializează prin finalizarea unei lucrări.

Horoscop săptămânal 20-26 iulie 2020- PEŞTI

S-ar putea să vă gândiţi la o relaţie din trecut, iar aceste amintiri vă vor trezi nişte sentimente puternice faţă de fostul partener de cuplu. Veţi avea un succes nesperat în ceea ce priveşte ascensiunea socială. Ambiţia de care daţi dovadă va atrage prieteni adevăraţi.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân