Horoscop săptămânal 17-23 august 2020: schimbări esenţiale, atât pe plan sentimental, cât şi social

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 17-23 august 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 17-23 august 2020: schimbări esenţiale, atât pe plan sentimental, cât şi social

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 17-23 august 2020.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- BERBEC

Intenţia dumneavoastră de a dedica această săptămână în întregime studiului s-ar putea să nu fie bine primită de prieteni şi nici de persoana iubită. Veţi deborda de un optimism aparte de care se vor molipsi şi ce din jurul dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- TAUR

Aveţi o mulţime de idei geniale şi, în primul rând, planuri îndrăzneţe de viitor. Este timpul să ieşiţi la rampă. Ar fi bine să evitaţi luarea unor decizii importante, deoarece aveţi tendinţa de a fi nehotărât.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- GEMENI

Problemele financiare cu care vă confruntaţi nu sunt în măsură să vă afecteze randamentul bun pe care îl aveţi în această săptămână în activităţile intelectuale. Încercaţi să profitaţi de această săptămână, întrucât relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- RAC

Daţi dovadă de îndrăzneală şi curaj în rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri. Chiar dacă în această săptămână nu sunteţi dispus să comunicaţi cu cei dn jur, sunteţi deosebit de activ şi optimist, ceea ce vă va conduce la o bună colaborare cu colegii.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- LEU

În cursul serii, veţi afla o veste bună în legătură cu reuşita unei afaceri în care aţi investit o sumă importantă de bani. O veste primită chiar în această săptămână de la o rudă apropiată ar putea să vă schimbe complet planurile pentru următoarea perioadă.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- FECIOARĂ

În plan profesional aţi putea finaliza o lucrare pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic. Aveţi un sentiment de nemulţumire din cauza persoanei iubite, care nu înţelege că aveţi nevoie de mai multă afecţiune.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- BALANŢĂ

Aveţi suficient timp liber la dispoziţie, astfel că nu ar trebui să staţi pe gânduri atunci când veţi fi invitat la o petrecere. În această săptămână s-ar putea să plecaţi într-o excursie care să vă apropie mai mult de persoana iubită.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- SCORPION

În prima parte a zilei s-ar putea să primiţi o veste plăcută în legătură cu o sumă de bani pe care trebuie să o primiţi de la locul de muncă. Vi s-ar putea oferi posibilitatea să faceţi schimbări esenţiale, atât pe plan sentimental, cât şi social.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- SĂGETĂTOR

O afacere mai veche revine în actualitate, însă oferta pe care o primiţi nu vă atrage. Se pare că v-aţi învăţat minte. Forma intelectuală bună în care vă aflaţi ar putea să influenţeze în mod pozitiv relaţiile dumneavoastră cu anturajul.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- CAPRICORN

S-ar putea ca o stare de ezitare şi de confuzie să vă urmărească pe durata întregii săptămâni. În schimb, săptămâna este benefică luării deciziilor importante în privinţa relaţiilor sentmentale şi parteneriale.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- VĂRSĂTOR

În plan profesional, săptămâna ar putea să fie cea mai benefică din întreaga lună. Este posibl să aveţi mici dificultăţi pe plan profesional, însă acestea s-ar putea rezolva cu calm şi răbdare.

Horoscop săptămânal 17-23 august 2020- PEŞTI

Traversaţi o perioadă în care întreaga atenţie va fi concentrată asupra îmbunătăţirii relaţiei cu persoana iubită. Este posibil să primiţi veşti în legătură cu unele schimbări la serviciu sau să vi se ofere posiblitatea găsirii unui loc de muncă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân