Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020: Taurii rănesc persoana iubită, Peştii sunt puţin rătăciţi

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 15-21 iunie 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020: Taurii rănesc persoana iubită, Peştii sunt puţin rătăciţi
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020: Taurii rănesc persoana iubită, Peştii sunt puţin rătăciţi

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 15-21 iunie 2020.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- BERBEC

În această săptămână apar numeroase evenimente neprevăzute care te vor ajuta cumva să iei cele mai bune decizii pe moment. Ai trecut o perioadă intensă, iar acum încerci să-ţi pui la punct toate trăirile şi sentimentele cu care te confrunţi. Încearcă să-ţi găseşti cuvintele pentru a a exprima exact ce simţi, acceptă şi vorbeşte despre toate lucrurile care te macină pentru că acestea te vor ajuta să te vindeci.

Citeşte şi: 

Simboluri ale frumuseţii care au celulită. Cum arată la plajă. GALERIE FOTO

Vedete CU şi FĂRĂ silicoane. Cum le stă mai bine? 

Cum arătau vedetele înainte de a angaja stilişti

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- TAUR

În primul rând, te joci prea mult cu inima persoanei iubite. În această săptămână vei realiza că ceea ce ai căutat o viaţă-ntreagă se află chiar sub nasul tău. Persoana pe care ţi-o doreşti cu adevărat este exact aceea cu care nu te poţi abţine să nu te joci, tocmai pentru că te temi să-ţi arăţi iubirea şi afecţiunea, iar ideea de relaţie şi angajament te sperie.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- GEMENI

Despărţirile sunt dificile, mai ales când te lupţi cu sentimente contradictorii. Oricât de mult ţi-ai dorit ca relaţia să meargă, faptul că nu ai fost tratat cu respectul pe care-l meriţi te face să conştientizezi că este timpul să mergi mai departe înainte ca lucrurile să se înrăutăţească.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- RAC

Din păcate îţi creezi scenarii care te fac să te îmbeţi cu apă rece. Toate persoanele din jurul tău fac greşeli, inclusiv tu, lucru pe care trebuie să-l înţelegi pentru a nu mai trăi într-o lume fără cusur şi pentru a nu mai evita adevărul.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- LEU

Pretenii nu ar trebui să fie cei care te trag în jos, însă în cazul tău, cam asta se întâmplă. Încearcă să rămâi concentrat pe deciziile care vor schimba ceva în relaţia cu partenerul. Nu încerca să confrunţi pe nimeni, oricât de mult te-ar tenta. Rezolvă-ţi problemele în linişte.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- BALANŢĂ

Ai nevoie de puţină ambiţie pentru a-ţi îndeplini visurile. Dacă munceşti mai mult vei fi răsplătit cu noi oportunităţi, atât la locul de muncă, cât şi în viaţa de cuplu. Stabileşte un plan pentru a fi mai bine organizat, iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- SCORPION

Viitoarele relaţii nu vor fi deloc de lungă durată, iar asta pentru că nu te simţi deloc pregătit pentru aşa ceva. Însă, trebuie să înveţi să investeşti timp şi sentimente şi să stabileşti o conexiune cu o persoană de sex opus.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- SĂGETĂTOR

Acum că viaţa ta e plină de dinamism şi control, trebuie să fii foarte atent la persoanele pe care le ai în jurul tău. Prieteni, familie, cunoştinţe, cu siguranţă există cineva care să te dezamăgească fără măcar să te aştepţi la asta din partea lor.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- CAPRICORN

Nu există o regulă în privinţa deteriorării unei relaţii de prietenie. Dacă lucrurile nu mai sunt aşa cum ar fi trebuit să fie, atunci deconectaţi-vă pentru o perioadă, nu neapărat pentru totdeauna. Concentrează-te asupra ta şi nu uita că argumentele pot da naştere unor opinii diferite, unele dintre ele greu de digerat.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- VĂRSĂTOR

Ai o ambiţie ieşită din comun şi te-ai obişbuit să primeşti totul deodată. Bucură-te de fiecare succes apărut în viaţa ta şi fructifică ceea ce deja ai dobândit. Însă, nu încerca să grăbeşti nimic din viaţa ta, pentru că este posibil ca lucrurile să ia o întorsătură neaşteptată.

Horoscop săptămânal 15-21 iunie 2020- PEŞTI

Nu lăsa sentimentele cu care te confrunţi să te dea peste cap. Este în regulă să te simţi uneori rătăcit, mai ales când priveşti spre viitor însă, încearcă să ai mai multă încredere în tine şi în felul în care gestionezi situaţiile din viaţa ta.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”