Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020: un nativ se separă de persoana iubită, fără şanse de împăcare

Află ce prezic astrele în săptămâna 11-17 mai 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020: un nativ se separă de persoana iubită, fără şanse de împăcare
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020: un nativ se separă de persoana iubită, fără şanse de împăcare

Află ce prezic astrele în săptămâna 11-17 mai 2020.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- BERBEC

Descoperiţi noi modalităţi de afirmare şi de posibilităţi de a câştiga bani mai mulţi. Este de preferat să lucraţi în echipă ca până acum, dar să şi îi excludeţi pe nou veniţi.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- TAUR

Activităţile de rutină vă vor solicita o bună parte a zilei. Ar fi bine dacă aţi încerca ceva începând prin a privi lucrurile din alt unghi. Vă avantajează deplasările şi schimburile de idei cu ceilalţi.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- GEMENI

Este posibil să aflaţi un secret de care vă puteţi folosi. Spre seară veţi primi vizita unui prieten care vă poate ajuta în unele privinţe. Atmosfera în familie este plăcută şi datorită acestui lucru vă puteţi pune la punct unele proiecte.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- RAC

Traversaţi o perioadă frumoasă în plan afectiv. Vă puteţi îndrăgosti sau, cel mai probabil, vă veţi îmbunătăţi relaţia sentimentală pe care o aveţi. Nu uitaţi însă că numai cel ce dă, primeşte.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- LEU

Este posibil să împrumutaţi nişte bani unei rude care are probleme financiare. Dorinţa dumneavoastră de a vă oferi ajutorul este binevenită în această săptămână, mai ales că anumite persoane vor aprecia gestul dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- FECIOARĂ

Legat de planul afectiv, pentru unii nativi poate fi o perioadă în care partenerul este departe şi îi duceţi dorul. Alţii vă puteţi afla în plină separare de persoana iubită, cu slabe speranţe de a repara relaţia deja distrusă. Dar la fel de probabilă e perspectiva unei separări în cazul celor care au o relaţie deja şubrezită.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- BALANŢĂ

Aveţi parte de o săptămână cu totul deosebită în care, orice v-ar putea reuşi dacă daţi dovadă de suficientă diplomaţie. Prietenii adevăraţi vă susţin şi aveţi toate şansele să vă încheiaţi mai bine dispuşi şi cu mai multe realizări decât v-aţi aşteptat dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- SCORPION

Sunteţi supraîncărcat de energie şi doriţi să ”revoluţionaţi” toate aspectele vieţii cotidiene, inclusiv cele de natură sentimentală. Intuiţia dumneavoastră vă este de mare ajutor! Cu prilejul unei călătorii în interes personal, veţi întâlni o persoană importantă, care vă va oferi ajutorul şi sfaturile necesare pentru demararea unei afaceri.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- SĂGETĂTOR

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în cămin, benefice pentru viaţa sentimentală. După-amiaza, starea dumneavoastră de spirit va fi bună şi aveţi toate şansele să petreceţi clipe romantice alături de persoana iubită.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- CAPRICORN

Este o săptămână a împăcării şi a legării de noi relaţii, de prietenie şi chiar sentimentale. În partea lor negativă astrele pot aduce unele dificultăţi în cuplu din cauza orgoliului unui dintre parteneri, dar care vor fi însă finalizate repede, lăsând locul încrederii şi sincerităţii.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- VĂRSĂTOR

Curba financiară este acum în creştere, semn care demonstrează că puteţi face investiţii dintre cele mai exotice.

Horoscop săptămânal 11-17 mai 2020- PEŞTI

Acordaţi mare atenţie menţinerii sănătăţii. Este posibil ca în această săptămână să vă faceţi mai multe programări la doctor, chiar dacă nu suferiţi de nimic. Aveţi grijă să nu cădeţi în ipohondrie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”