Horoscop săptămânal 10-16 august 2020: avansări în funcţie la locul de muncă

Află ce prezic astrele în săptămâna 10-16 august 2020.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 10-16 august 2020: avansări în funcţie la locul de muncă

Află ce prezic astrele în săptămâna 10-16 aprilie 2020.

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- BERBEC

Se anunţă o săptămână productivă şi cu veşti noi. La locul de muncă lucrurile se vor alinia, iar pentru că acest lucru te linişteşte, decizi să pleci într-o mică vacanţă. Ai trecut printr-o perioadă destul de agitată, iar stabilitatea era cea de care aveai nevoie.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- TAUR

Te preocupă ultimele cheltuieli făcute la impuls, iar asta pentru că ţi s-au dat peste cap toate calculele. Pentru că nu te-ai putut stăpâni să arăţi câte îţi poţi permite, vei simţi în perioada ce urmează lipsa banului. Mai mult, primeşti veşti din partea superiorilor, care nu sunt tocmai plăcute. Fie se anunţă o mutare, fie o scădere a salariului.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- GEMENI

Înveţi să fii mai cumpătat şi nu te mai arunci financiar spre lucruri de care nu ai neapărat nevoie. De asemenea, ştii cum să gestionezi situaţiile noi de care te loveşti, dar mai ales să prioritizezi lucrurile cu adevărat importante. Eşti tot mai aproape de familie, iar asta te face să te simţi împlinit.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- RAC

Pe plan sentimental o duci foarte bine. Partenerul te apreciază şi ştie cum să-ţi fie alături în orice situaţie fără măcar să pară că te menajează prea tare. Îţi şi place, motiv pentru care situaţiile neplăcute de care te loveşti nu par să-ţi creezi disconfort.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- LEU

Se anunţă noi proiecte la orizont sau noi locuri de muncă mult mai convenabile din punct de vedere financiar. Nici nu stai prea mult pe gânduri pentru că eşti o fire sigură pe ea care ştie întotdeauna ce-şi doreşte, dar mai ales ce este cel mai bine pentru ea.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- FECIOARĂ

Puţin mai multă atenţie asupra sănătăţii nu strică. Stresul acumulat din ultima perioadă îşi pune amprenta, motiv pentru care pot apărea unele complicaţii.  Nu neglijaţi semnele şi simptomele.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- BALANŢĂ

Echilibrul financiar pe care reuşiţi să-l menţineţi este de admirat având în vedere situaţiile neplăcute pe care aţi fost nevoit să le înfruntaţi. Nu disperaţi, deoarece soarele va răsări şi în viaţa dumneavoastră în această săptămână.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- SCORPION

Această săptămână vine cu veşti grozave pentru nativii Scorpion. Se anunţă vizite neaşteptate ale unor persoane îndrăgite, surprize pe plan financiar şi chiar o propunere de colaborare care v-ar putea schimba radical situaţia financiară. Tot ce trebuie să faceţi este să fiţi pozitivi şi să acceptaţi orice provocare.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august  2020- SĂGETĂTOR

Lucrurile nu arată prea bine în următoarea perioadă. Aţi făcut câteva greşeli în trecut pentru care acum sunteţi taxat, dar pe care veţi învăţa să le gestionaţi cu multă grijă şi răbdare. Nu neglijaţi partenerul de viaţă, deoarece vă este alături în orice situaţie.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- CAPRICORN

Descoperiţi noi pasiuni şi abilităţile de care daţi dovadă vă provoacă să vă orientaţi către noi domenii. Nu este târziu să reprogramaţi o vacanţă pe care de mult vă doreaţi să o faceţi, mai ales că veţi fi înconjurat de prieteni şi familie.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- VĂRSĂTOR

Simţiţi că nu mai aveţi timp pentru dumneavoastră, că sunteţi sufocat de griji şi responsabilităţi. Această săptămână vă pregăteşte momente de răsfăţ pe care ar fi bine să le acceptaţi. Rare sunt asemenea ocazii având în vedere perioada ocupată în care vă situaţi.

 

Horoscop săptămânal 10-16 august 2020- PEŞTI

Nu vă lăsaţi copleşit de fluxul de muncă pe care trebuie să-l depăşiţi în această săptămână. Cu puţină atenţie şi răbdare veţi vedea că totul este doar imagine, iar lucrurile nu stau deloc aşa. Mai mult, la final recompensa va fi una pe măsură.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân