Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020: tensiuni în relaţie, calcule stricte şi noi afaceri

Află ce prezic astrele pentru săptămâna 1-7 iunie.
  • Publicat:
Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020: tensiuni în relaţie, calcule stricte şi noi afaceri
FOTO: shutterstock / Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020: tensiuni în relaţie, calcule stricte şi noi afaceri
Află ce prezic astrele pentru săptămâna 1-7 iunie.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- BERBEC

Este o săptămână în care sunteţi mai sensibili şi mai înclinaţi spre romantism. Nevoia de stabilitate în plan afectiv este mult mai mare decât în mod obişnuit. Veţi fi dispus să faceţi eforturi pentru a vă consolida relaţia cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- TAUR

Se pare că în această săptămână vă simţiţi epuizaţi de programul încărcat din zilele precedente. Odihniţi-vă mai mult! Cu toate astea, vă sfătuim ă nu refuzaţi propunerea persoanei iubite de a merge în vizită la rude.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- GEMENI

Evenimentele sunt destul de neplăcute în domeniul sentimental. Resimţiţi o stare de nervozitate care vă poate pune în situaţii neplăcute. Păstraţi-vă calmul, pentru a evita o ceartă cu partenerul de viaţă şi tensionarea atmosferei din cămin.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- RAC

Începeţi săptămâna cu un sentiment de frustrare, din cauză că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile. Nu este cazul să vă manifestaţi supărarea faţă de colegi.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- LEU

În această săptămână vi se oferă ocazia să cunoaşteţi o persoană experimentată în domeniul afacerilor, care vă va împărtăşi din experienţa sa. Această întâlnire s-ar putea să vă pună serios pe gânduri şi să începeţi să vă faceţi planuri în vederea demarării unei mici afaceri.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- FECIOARĂ

În prima jumătate a săptămânii veţi primi o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă pentru demararea unei afaceri. Încercaţi să vă faceţi calculele cu stricteţe şi nu ezitaţi să vă asociaţi cu un prieten care are cunoştinţe în domeniu şi vă poate ajuta.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- BALANŢĂ

În această săptămână aveţi şansa să cunoaşteţi o persoană care vă va ajuta în concretizarea intenţiilor dumneavoastră de demarare a unei afaceri. Ar fi bine, însă, să evitaţi speculaţiile de orice fel, mai ales cele financiare.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- SCORPION

În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi puţin iritat şi, din această cauză, să aveţi o reacţie verbală necontrolată faţă de persoana iubită. Atitudinea dumneavoastră ar putea da naştere la un conflict nedorit în familie.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- SĂGETĂTOR

Este de preferat să vă sfătuiţi cu persoana iubită, în vederea stabilirii de comun acord a priorităţilor acestei zile. Dacă nu o veţi consulta, puteţi intra în conflict, deşi aveţi cele mai bune intenţii.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- CAPRICORN

Capacitatea dumneavoastră de comunicare va avea în această săptămână de suferit din cauza unei stări de confuzie. De aceea, ar fi bine să vă ordonaţi ideile şi să acţionaţi cu discernământ.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- VĂRSĂTOR

Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi şanse de reuşită pe plan social şi sentimental. În această săptămână este o zi favorabilă călătoriilor scurte şi comunicării cu cei din jur.

Horoscop săptămânal 1-7 iunie 2020- PEŞTI

Iniţiativele dumneavoastră din cursul dimineţii sunt bine primite şi chiar susţinute de colegii de serviciu. Ar fi bine să colaboraţi cu un bărbat mai în vârstă, cu experienţă, întrucât astăzi este favorizată munca în echipă.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”