Horoscop Octombrie 2014

  • Publicat:

Balanţă

Dragoste

Dacă eşti singură, luna octombrie îţi va scoate cu siguranţă în cale jumătatea! Planetele s-au aliniat astfel încât să se asigure că vei întâlni, în sfârşit, persoana potrivită! Dacă eşti deja într-o relaţie, lucrurile vor merge mai bine ca oricând. Oficializarea relaţiei nu este un eveniment exclus în această perioadă.

Carieră

Chiar dacă lucrurile nu ies exact cum ai plănuit, nu trebuie să te panichezi! Până la finalul lunii toate problemele legate de muncă se vor rezolva, ba chiar vei avea ocazia să obţii o promovare sau o colaborare pe care o aşteptai.

Sănătate

Energia este la cote maxime, dar ai o nelinişte care nu te lasă să te bucuri de fiecare zi aşa cum ar trebui. Dacă este o problemă personală, încearcă să o rezolvi, iar dacă este ceva fizic, dă o fugă la medicul tău pentru a găsi o rezolvare!

Bani

Din punct de vedere financiar, totul merge ca pe roate. Nu întâmpini nici o problemă la acest capitol şi se anunţă venituri neaşteptate!

Berbec

Dragoste

Dacă eşti deja într-o relaţie, lucrurile vor fi perfect roz în această perioadă. Soarele este de parte ta şi te ajută să îţi consolidezi relaţia, promiţând pasiune şi fericire. Nici dacă eşti singură, nu ai motive de îngrijorare. Octombrie este luna în care ai posibilitatea de a întâlni pe cineva.

Carieră

Dai dovadă de ambiţie şi hotărâre, lucru care îţi aduce numai beneficii la locul de muncă. Cu toate acestea, încearcă să îţi stabileşti bine priorităţile şi să nu începi proiecte pe care nu eşti convinsă că le poţi duce la capăt.

Sănătate

Stresul din ultima perioadă începe să îşi arate „dinţii”. Încearcă să îţi acorzi mai mult timp de odihnă şi, chiar dacă simţi că ai suficientă energie, să iei lucrurile mai uşor şi să ai mai mare grijă de tine.

Bani

La capitolul financiar lucrurile merg bine, ai ocazia să îţi plăteşti datoriile şi chiar să rămâi cu un buget suficient. Nu mai cheltui banii pe lucrurile de care nu ai nevoie şi, pe viitor, încearcă să fii mai precaută când vine vorba de acumularea datoriilor.

Capricorn

Dragoste

Luna aceasta, pasiunea este cuvântul cheie pentru tine! Te simţi mai apropiată ca niciodată de partenerul tău, iar dacă până acum nu aţi oficializat relaţia, este un moment potrivit pentru asta, sau pentru a creşte numărul copiilor din familie! Şi nativii singuri au parte de pasiune în octombrie, chiar dacă nu vor sfârşi, neapărat, într-o relaţie.

Carieră

O colaborare importantă, o investiţie bună sau finalizarea unui proiect, acestea sunt evenimentele care îţi marchează viaţa profesională în luna octombrie. Totul merge bine şi în relaţia cu superiorii, deci nu ai nici un motiv de îngrijorare!

Sănătate

 S-ar putea să ai o problemă personală, care să nu te lase să te odihneşti suficient şi care îţi provoacă stres. Încearcă să rezolvi lucrurile şi să nu te laşi afectată de tot ce se întâmplă în jurul tău, altfel rişti să cazi într-o depresie.

Bani

Lucrurile sunt excelente la capitolul financiar! Ai parte de surprize din partea familiei sau a superiorilor şi ai ocazia să faci investiţii mari, cum ar fi o casă sau o maşină. Din acest punct de vedere, te poţi considera norocoasa zodiacului!

Fecioară

Dragoste

Deşi nu ai parte de prea mult romantism, lucrurile vor merge bine între tine şi partenerul tău. Cu toate acestea, încearcă să îi acorzi mai multă atenţie, altfel rişti să se plictisească. Dacă eşti singură, profită de timpul liber pentru a cunoaşte mai multă lume. Izolarea de prieteni nu este o strategie bună pentru a întâlni pe cineva.

Carieră

Este o perioadă destul de stresantă şi s-ar putea să întâmpini unele probleme, când vine vorba de munca în echipă. Învaţă să ai mai multă răbdare cu colegii tăi şi să accepţi că nu eşti singura cu idei!

Sănătate

Lipsa de odihnă începe să îşi pună amprenta asupra ta, iar acest lucru te face să fii mai slăbită ca oricând. Încearcă să mănânci mai sănătos şi să eviţi excesele de orice fel, altfel rişti să intrii într-o stare proastă, din care te vei recupera cu greu!

Bani

La capitolul financiar nu întâmpini probleme, deşi ar fi bine să fii mai responsabilă când vine vorba de bani şi să nu mai cheltui pe lucruri inutile. Încearcă să îţi împarţi bugetul corect, astfel încât să nu mai fie nevoie să te împrumuţi!

Gemeni

Dragoste

Este o perioadă plină de pasiune şi romantism pentru toţi nativii din Gemeni. Dacă eşti deja într-o relaţie, lucrurile vor merge bine luna aceasta, iar partenerul va avea grijă să te surprindă plăcut! Nici nativii singuri nu scapă de influenţele astrelor! Octombrie este o perioadă bună pentru a-ţi găsi jumătatea, deci fii cu ochii-n patru!

Carieră

Debordezi de energie la locul de muncă, eşti plină de idei creative, iar asta îţi aduce admiraţia celor din jur. Ai ocazia de a pune la punct anumite colaborări sau de a lua o decizie importantă, care se va dovedi a fi foarte bună.

Sănătate

Ai un ritm extrem de activ, iar organismul tău dă semnale de alarmă! Încearcă să îţi faci timp pentru odihnă şi să eviţi excesele de orice fel.

Bani

Când vine vorba de finanţe, astrele îţi pun câteva piedici luna aceasa. Nu intra în panică, lucrurile se vor rezolva spre finalul lunii, trebuie doar să fii mai prudentă în ceea ce privesc cheltuielile şi investiţiile mari.

Leu

Dragoste

Octombrie este luna care îţi aduce satisfacţii mari pe plan personal. Dacă eşti singură, simţi nevoia unei aventuri care, cu siguranţă, nu va întârzia să apară. Şi pentru nativii aflaţi într-o relaţie lucrurile sunt roz! Ai o perioadă plină de pasiune şi entuziasm, alături de partenerul tău.

Carieră

Vrei să începi cât mai multe proiecte, eşti plină de idei şi planuri sofisticate, dar trebuie să te asiguri că eşti capabilă să le duci pe toate la bun sfârşit. Acceptă ajutorul celor din jur şi nu mai încerca să faci totul singură!

Sănătate

La capitolul sănătate, lucrurile merg ca pe roate. Nu întâmpini nici o problemă, iar energia ta e la capacitate maximă. Dacă o vei ţine tot aşa, vei încheia anul într-o mare formă!

Bani

Se pare că eşti printre preferata astrelor luna aceasta, căci şi la capitolul bani lucrurile vor fi în favoarea ta. Scapi, în sfârşit, de toate datoriile şi reuşeşti să faci câteva achiziţii pe care ţi le doreai.

Peşti

Dragoste

Mercur este retrograd, dar acest lucru nu te încurcă, ba chiar te ajută să rezolvi unele neînţelegeri mai vechi cu partenerul tău. Răbdarea trebuie să fie cuvântul cheie, iar comunicarea elementul de bază. Nu uita că sentimentele tale trebuie rostite pentru a fi înţelese. Dacă eşti singură, nu este o perioadă bună pentru a te angaja într-o relaţie, căci jumătatea ta întârzie să apară.

Carieră

Astrele s-au aliniat bine în ceea ce priveşte cariera şi te ajută să îţi rezolvi problemele legate de job. Dar asta nu e totul! Ai ocazia de a întâlni oameni care să te ajute în carieră, să îţi ofere un job interesant sau să îţi aducă câştiguri importante.

Sănătate

Te simţi obosită, dar nu te opreşti. Ar fi bine să faci o pauză, înainte ca lucrurile să o ia razna. Evită excesele şi încearcă să te alimentezi mai corect. Nici sportul nu te-ar încurca, deci încearcă să te concentrezi mai mult pe aceste lucruri.

Bani

Ai parte de câştiguri suplimentare, dar tot nu reuşeşti să scapi de datorii. Este momentul să ceri ajutorul unor persoane specializate, sau să încerci mai mult să faci economii.

Rac

Dragoste

Simţi nevoia de căldură şi intimitate, iar astrele îţi oferă acest lucru. Dacă te afli într-o relaţie, vei avea parte de o lună liniştită alături de partenerul tău. Şi dacă eşti singură, lucrurile merg bine. Ai posibilitatea de a întâlni persoane noi, iar dacă eşti norocoasă, jumătatea ta va fi printre ele!

Carieră

Nu ai timp de odihnă, dar acest lucru nu te deranjează. Ai găsit, în sfârşit, un job care să te satisfacă, iar asta te umple de energie! S-ar putea să întâmpini câteva probleme mici legate de colegii de muncă, dar nu-ţi face griji, lucrurile se vor rezolva de la sine.

Sănătate

Dacă ai amânat vizita la dentist de ceva vreme, acum este momentul să îţi faci o programare! Nu ai probleme grave, dar lucrurile mici trebuie rezolvate la timp, pentru a nu degenera. Este o lună bună pentru a rezolva toate micile “intervenţii” pe care le-ai amânat.

Bani

Din punct de vedere financiar, lucrurile merg mai bine ca niciodată! Astrele te asigură că nu vei întâmpina probleme în acest sens, aşa că dacă îţi doreai să faci o achiziţie importantă, acum este un moment bun.

Săgetător

Dragoste

O problemă mai veche tinde să vă supere, atât pe tine, cât şi pe partenerul tău. Încearcă să comunici cu el şi să găsiţi o rezolvare împreună, altfel lucrurile se pot agrava. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru a găsi pe cineva, dar trebuie să fii atentă la toate detaliile, înainte de a lua o hotărâre serioasă!

Carieră

Eşti plină de idei şi energie şi încerci să faci totul singură, dar îţi vei da seama rapid că acest lucru poate atrage invidia colegilor tăi. Încearcă să îi incluzi şi pe ei în proiectele tale, altfel rişti să creezi probleme.

Sănătate

Eşti într-o formă fizică de invidiat! Stilul de viaţă pe care îl duci te ajută să treci cu bine peste fiecare zi şi să nu întâmpini probleme de sănătate. Este o perioadă bună să te apuci de sport sau de un hobby la care visai!

Bani

Şi la capitolul financiar lucrurile merg bine. Ai parte de un câştig neaşteptat, o moştenire sau o promovare la serviciu. Dacă te gândeai să îţi schimbi maşina sau să faci o investiţie mai importantă, acesta poate fi un moment bun!

Scorpion

Dragoste

Nu este cea mai fericită perioadă pentru tine, în ceea ce priveşte dragostea. Dacă eşti singură, vei întâlni mai multe persoane noi, dar nu îţi va atrage nimeni atenţia în mod special. Nici pentru nativii aflaţi într-o relaţie lucrurile nu sunt roz. Partenerul tău simte lipsa atenţiei tale, lucru care va duce la mici conflicte. Ţine minte! Cu răbdarea, treci şi marea!

Carieră

Octombrie vine cu veşti bune în ceea ce priveşte cariera! După stresul pe care l-ai acumulat pe perioada verii, vine acum un moment de relaxare, când vei putea să îţi faci ordine în priorităţi şi să te gândeşti la ce vrei să faci mai departe. Ai grijă să faci alegerile bune şi să nu ratezi nici o şansă!

Sănătate

La capitolul sănătate, nu întâmpini probleme grave, dar te supără lucruri minore, cum ar fi o problemă a dinţilor sau o răceală. Dă o fugă la medic înainte ca lucrurile să se agraveze!

Bani

Nici la capitolul financiar nu este totul roz. Aştepţi de ceva timp un venit care întârzie să apară. Concentrează-te pe ce ai acum şi încearcă să faci câteva economii. La sfârşitul lunii totul se rezolvă, deci nu ai motive grave de îngrijorare.

Taur

Dragoste

Eşti hotărâtă să faci o schimbare în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală, dar nu eşti sigură de ce îţi doreşti. Ba vrei o relaţie stabilă, ba ai chef de libertate. Ar fi bine să te hotărăşti, altfel s-ar putea să ai surprize nedorite, în ceea ce priveşte răbdarea partenerului tău. Dacă eşti singură, încearcă să te hotărăşti asupra unui singur partener şi să nu te arunci în relaţii, doar de dragul de a nu fi singură!

Carieră

Reuşeşti să finalizezi anumite proiecte la care munceai de ceva vreme, iar asta îţi oferă satisfacţie şi apreciere din partea superiorilor tăi. Ai ocazia de a colabora cu persoane interesante şi de a descoperi noi oportunităţi de afaceri.

Sănătate

Stresul îţi dă târcoale şi poate să îţi creeze probleme, asta dacă nu înveţi să îl controlezi. Încearcă să te detaşezi de problemele de la muncă atunci când ajungi acasă şi să acorzi mai mult timp hobby-urilor tale!

Bani

Este o lună bună din punct de vedere financiar şi astrele au grijă să nu întâmpini nici o problemă! Este un moment bun pentru investiţii sau achiziţii importante.

Vărsător

Dragoste

Ai ocazia de a întâlni persoane noi şi foarte interesante. Emani energie pozitivă şi senzualitate, lucru care te ajută să atragi oameni cu interese comune cu ale tale. Dacă eşti deja într-o relaţie, reuşeşti să comunici bine cu partenerul tău şi să vă apropiaţi mai mult ca oricând.

Carieră

Nu se întâmplă evenimente importante, dar reuşeşti să duci la bun sfârşit toate proiectele începute şi să primeşti apreciere din partea colegilor şi superiorilor tăi. Dacă o ţii tot aşa, promovările şi beneficiile nu vor întârzia să apară!

Sănătate

Eşti într-o formă fizică şi psihică de zile mari! Nu întâmpini probleme de sănătate, ba chiar eşti mai activă ca de obicei, reuşeşti să îţi canalizezi energia şi să te ocupi mai mult de tine! Este o perioadă bună să începi o dietă sau un sport.

Bani

Nici banii nu întârzie să apară, fiind o lună foarte bună în acest sens. Cu toate acestea, s-ar putea să apară unele cheltuieli neprevăzute legate de casă, dar nimic care să nu se poată rezolva rapid.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Horoscop noiembrie 2014
Horoscop noiembrie 2014
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”