HOROSCOP NOIEMBRIE 2019

Află ce prezic astrele în noiembrie 2019.
  • Publicat:

Berbec

Urmează o perioadă deosebit de bună pentru cei ambiţioşi care au în vedere o avansare profesională. Spre seară rimiţi o veste bună cu privire la bugetul dumneavoastră prin care vi se spune că o fostă problemă materială a revenit la normal.

Prin răbdare şi tact obţineţi lucruri nesperate, dar atenţie, există şi reversul medaliei. În cursul dimineţii este posibil să nu reuşiţi să îndepliniţi o sarcină. Nu este cazul să vă enervaţi, pentru că nu este vina dumneavoastră.

 

Taur

În ce priveşte situaţia financiară, în această perioadă trebuie să acordaţi mai multă atenţie cheltuielilor. Nu fiţi risipitori. Relaţia de cuplu revine la normal, întindeţi o mână spre împăcare şi restabiliţi comunicarea la un nivel paşnic.

Buna colaborare a dumneavoastră cu un partener de afaceri îşi va arăta astăzi roadele, prin finalizarea cu succes a unei lucrări importante. În plan profesional, aţi îndepărtat obstacolele şi tensiunile din drumul dumneavoastră şi acum ştiţi că a sosit momentul să obţineţi rezultate imediate.

Gemeni

Relaţia cu persoana iubită s-ar putea să intre în impas, în această lună, şi nu ştiţi prea bine ce aţi putea face în acest domeniu. Treceţi printr-o situaţie riscantă şi, pentru că priviţi prea superficial lucrurile, aţi putea declanşa un dezastru şi mai mare. În această perioadă sunteţi în elementul dumneavoastră.

Nu există nimic ce v-ar putea împiedica să avansaţi la locul de muncă. Luna noiembrie nu este favorabilă pentru luarea deciziilor imprtante, deoarece o stare de confuzie nu vă avantajează. Ar fi bine să vă ordonaţi ideile.

 

Rac

Aveţi o perioadă agitată din cauza problemelor de serviciu. Vă recomandăm să vă temperaţi orgoliul şi să acceptaţi ajutorul colegilor. Treceţi printr-o perioadă lipsită de strălucire în plan sentimental. Totul pare intrat în rutină, dar asta nu vă deranjează, ci chiar vă este pe plac.

Simţul dumneavoastră practic este sporit şi reuşiţi să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, iar starea de sănătate va fi excelentă. Nu lăsaţi gelozia să vă distragă de la momente petrecute într-un cadru idilic cu persoana iubită.

 

Leu

În luna noiembrie puteţi călători mai mult ca deobicei sau puteţi fi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte, din cauza unor probleme apărute din senin. Urmează o perioadă în care întâlniţi o persoană cu funcţie ce joacă un rol important în treburile dumneavoastră actuale şi a cărui ajutor pare să fie de bun augur.

Se pare că începe să vă meargă şi dumneavoastră mai bine. În plan social începeţi să faceţi progrese şi să fiţi luaţi în seamă. Este posibil ca astăzi să nu dispuneţi de forţa necesară pentru asumarea unor noi responsabilităţi.

 

Fecioară

Să nu aveţi pretenţii prea mari de la această lună, pentru că nu aduce nimic deosebit în viaţa dumneavoastră. Sunteţi neatent în relaţia cu persoanele oficiale şi vă purtaţi copilăreşte, ceea ce nu lasă o impresie prea serioasă asupra dumneavoastră.

O activitate pe care o începeţi în luna noiembrie vă va aduce în viitor beneficii pe plan financiar. Succesul pe plan profesional va fi posibil doar în urma unui efort susţinut din partea dumneavoastră.

 

Balanţă

Sufletul dumneavoastră tânjeşte după puţină afecţiune. Sunteţi atât de vulnerabil, încât sunteţi gata să vă îndrăgostiţi la prima vedere. Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri.

În plan sentimental vă aşteaptă mari bucurii în cuplu. Este o perioadă care vă aduce schimbări cu totul deosebite, pe care nu le veţi uita uşor. În prima jumătate a lunii este posibil să fiţi încordat şi irascibil din cauza multitudinii de probleme pe care le aveţi de rezolvat în această zi.

 

Scorpion

Pe plan financiar s-ar putea să vă confruntaţi cu unele probleme de ordin materiale datorate unor investiţii proaste sau a unor acţiuni caritabile. Relaţiile cu străinătatea sunt foarte bune în această perioadă şi aţi putea să plecaţi într-o călătorie împreună cu partenerul de cuplu.

Comunicarea va juca un rol important în proiectele care se pun la cale în noiembrie sau în relaţiie de orice natură. Sunteţi predispus la o stare de hipersensibilitate şi de confuzie, ceea ce ar putea să ducă la accentuarea stării dumneavoastră de nervozitate.

 

Săgetător

Tot ce reuşiţi să faceţi în luna noiembrie este atins numai după aşteptări şi piedici. Nu trebuie să abandonaţi de la primul impas. Simţul dumneavoastră critic ar putea întrece măsura şi aţi putea astfel să răniţi orgoliile câtorva persoane din jurul dumneavoastră.

Încercaţi să evitaţi asumarea unor responsabilităţi, pentru că s-ar putea să nu dispuneţi de forţa fizică pentru a finaliza ceea ce aţi dori.

 

Capricorn

Ajungeţi la un final de drum cauzat de terminarea unor planuri de care v-aţi ocupat în ultima perioadă. Deşi nu ştiţi ce vă aşteaptă, vă aventuraţi în noua direcţie, conştient că numai riscând puteţi dobândi ceea ce visaţi.

O persoană mai în vârstă vă va solicita sprijinul într-o activitate creativă, de pe urma căreia aţi putea începe o colaborare avantajoasă. Începeţi dimineţile plin de energie şi aveţi posibilitatea să duceţi la bun sfârşit o activitate începută cu mai mult timp în urmă.

 

Vărsător

Sunteţi mai nemulţumit de ceea ce vi se întâmplă în plan sentimental. Sunteţi confuz, nu sunteţi foarte sigur că vă aflaţi pe drumul cel bun. În familie capriciile dumneavoastră sunt tolerate de către persoana iubită, dar nu e bine să exageraţi.

Luna noiembrie vă avantajează şi nu trebuie să pierdeţi nicio ocazie de a vă pune planurile în practică. În prima jumătate a lunii este posibil să aveţi o stare tensionată din cauza unor dificultăţi de colaborare cu un partener de afaceri.

 

Peşti

Sunteţi mai hotărât ca oricând să rezolvaţi o problemă financiară care nu vă dă pace de mai multă vreme. Revederea unor locuri de care vă leagă amintiri sau a unor persoane dragi, pe care nu le-aţi mai văzut demult, poate naşte sentimente intense.

Sunteţi pe punctul de a lua o decizie foarte importantă cu privire la viitor. Vă puteţi preocupa mai mult de familie şi de cei dragi. Se recomandă ca în luna noiembrie să nu demaraţi noi afaceri, chiar dacă vi se oferă această posibilitate din partea unor persoane de încredere.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”