Horoscop noiembrie 2016

Pasiune, dramă, intrigă – asta îţi rezervă astrele pentru luna noiembrie! Suntem oficial în luna Scorpionilor, nativi ce emană intensitate şi seducţie prin toţi porii. Pe plan amoros, astrele ne avertizează că urmează să avem o perioadă tulbure, dar deloc plictisitoare. În a doua parte a lunii noiembrie, Luna Plină în Taur ar putea aduce câştiguri nesperate şi şanse mari pentru a vă îndeplini visurile! Află cum va fi luna noiembrie pentru zodia ta!
  • Publicat:

Scorpion

Pentru nativii din Scorpion se anunţă schimbări de bun augur. Îşi vor recăpăta popularitatea de altădată, vor lega noi prietenii şi… s-ar putea să-şi găsească marea iubire. Grijă mare la influenţa lui Neptun, care te-ar putea determina să cheltui mai mult decât ar fi nevoie. Aşadar, nu ţine banii la vedere, mai ales că e luna Black Friday! Dar, având în vedere că vei fi aniversatul zilei, te lăsăm să te răsfeţi cu mici plăceri ale vieţii: o carte bună, o prăjitură delicioasă sau o cină la un restaurant exclusivist. Sfârşitul lunii vine cu veşti noi pe plan profesional: s-ar putea să primeşti o nouă ofertă de job sau un proiect interesant la actualul loc de muncă. 

Săgetător

Săgetătorii sunt destul de moleşiţi până pe 21 ale lunii, poate şi din cauză că Scorpionul trece prin casa a 12-a, cea numită şi „Locul Spiritului Rău”. Odihneşte-te mai mult, nu te mai stres cu orice nimicuri şi n-ar strica nici să mănânci mai sănătos.  Astrele te încurajează să bei mai multă apă şi să renunţi la cafea în următoarea perioadă. Chiar dacă te simţi ca şi cum ai intra în hibernare, Venus are grijă să îţi găseşti sufletul-pereche. O ieşire în club s-ar putea solda cu o nouă aventură! 

Capricorn

Luna asta este prielnică pentru a porni noi afaceri! Ambiţiile în carieră sunt o prioritate pentru tine în următoarea perioadă, aşa că vei face tot posibilul să-ţi iasă totul ca la carte. Desigur, banii îţi vor intra în buzunar cu uşurinţă! Cu amorul nu stai prea bine, cel puţin în prima parte a lunii. Însă, după 11 noiembrie, Cupidon va avea grijă şi de inima ta. Vei avea parte de escapade romantice în locuri pe care nu le-ai mai văzut, alături de o persoană de care te vei îndrăgosti la prima vedere. 

Vărsător

Vei avea parte de şansa vieţii tale la job! Poate vei fi promovată, poate vei schimba jobul cu unul mult mai bănos, cert e că astrele te susţin în această perioadă din punct de vedere financiar. Nu te sfii să împărtăşeşti succesul cu partenerul, mergeţi la cumpărături, la un film, simţiţi-vă bine unul în compania celuilalt. Şi relaţiile cu prietenii, mai noi sau mai vechi, se vor stabiliza din a doua parte a lunii. Socializarea este cuvântul-cheie pentru Vărsători în această lună!

Peşti

Scorpionul trece agale prin casa a 9-a a Peştilor, iar acest aspect denotă nevoia de adevăr, de călătorii şi de acumulat cunoştinţe. Poate vei frecventa, în sfârşit, cursul de limbi străine pe care ţi l-ai propus cu ceva timp în urmă sau vei face city break neaşteptat într-o ţară pe care nu ai apucat încă să o vizitezi. Ar putea fi vorba şi despre o călătorie spirituală, de regăsire a sinelui. În a doua parte a lunii noiembrie, Neptun, planeta care te guvernează, „se trezeşte din somn” şi îţi readuce buna-dispoziţie. 

Berbec

Berbecilor le place să se joace cu focul în această lună. Până pe 21 noiembrie, Soarele le conferă un sex-appeal care va atrage ca un magnet potenţialii parteneri. Fii atentă ce şi pe cine îţi doreşti, pentru că s-ar putea să te arzi. Mai bine îndreaptă-ţi şarmul şi concentrarea asupra carierei. Cu ajutorul lor, ai putea obţine o mărire de salariu nesperată! Pentru cei care sunt deja într-o relaţie, ar putea exista nevoia de a oficializa relaţia. Atenţie la ieşirile din gelozie! Preîntâmpină-le cu încredere deplină în partener şi cu ceva mişcare, s-ar putea să fii doar morocănoasă. 

Taur

Taurilor le surâde norocul în această perioadă în ceea ce priveşte cariera. Ar putea încheia contracte bănoase, ce le vor aduce câştiguri pe termen lung. În plan amoros, Taurul simte nevoia să ştie precis dacă partenerul va fi alături de el la bine şi la greu, aşa că îl va supune câtorva teste de încredere. Dacă este singur, sunt şanse mari să îşi găsească jumătatea, datorită acţiunii benefice exercitate de Venus. 

Gemeni

Toate lucrurile bune li se întâmplă Gemenilor în această lună. Nativii îşi vor da silinţa să iasă în evidenţă, fie că vorbim de job sau de relaţia de cuplu. Totodată, vor fi foarte grijulii la sănătatea lor, având grijă să îşi facă un set complet de analize, să doarmă suficient, să mănânce mai sănătos şi să reîînnoiască abonamentul la sala de sport. Cele care vor să devină mămici trebuie să ştie că acum este momentul ideal, iar sfârşitul lunii ar putea aduce evenimente majore pe plan amoros, cum ar fi un strălucitor inel de logodnă sau, de ce nu, mutatul în casă nou, împreună cu partenerul de viaţă.

Rac

E vremea să străluceşti! Eforturile tale vor fi, în sfârşit, recunoscute şi vei primi aprecierea mult-aşteptată. Şefii te vor lăuda pentru munca depusă în ultimele luni şi s-ar putea chiar să primeşti o mărire de salariu care îţi va prinde de minune la sfârşit de an. Poate aşa vei reuşi să îţi cumperi mult-visatul gadget sau rochia la care visezi de multă vreme! De altfel, influenţa Scorpionului îţi va spori apetitul pentru fashion, iar schimbările de temperatură sunt un motiv nemaipomenit să mergi la shopping. Nici schimbările de look nu sunt ocolite în această perioadă.  E momentul optim şi pentru o nuntă sau, de ce nu, pentru a face un bebe! 

Leu

Leii se dedică în această perioadă gătitului! Ei vor să îşi perfecţioneze tehnica şi nu se lasă păgubaşi până când preparatul lor nu este perfect. Chiar dacă de obicei preferă să iasă în evidenţă şi să se înconjoare de prieteni, în noiembrie vor opta pentru un mediu mai retras. Nu prea au chef de socializare, aşa că se rezumă la a-şi vedea familia şi prietenii foarte apropiaţi, într-un cadru mai puţin formal. În a doua parte a lunii, Leii vor avea un chef nebun să… muncească, iar roadele nu vor întârzia să apară. 

Fecioară

Pentru Fecioare, socializarea este cuvântul de ordine în luna noiembrie! Vor dori să iasă în cluburi, să petreacă, să cunoască oameni noi şi, de ce nu, un potential partener de viaţă. Dar nu prea au gânduri de măritiş, ci mai degrabă chef de aventură. Sunt posibile şi deplasările în străinătate în interes de serviciu sau city-breakurile în ţări pe care şi-a dorit foarte mult să le viziteze.

Balanţă

Balanţele trebuie să ţină cu dinţii de portofol, pentru că vor avea tendinţa să cheltuie cam mult în această perioadă. Grijă mare şi la relaţiile amoroase! Dacă eşti deja cu cineva, încetează jocul de-a şoarecele şi pisica, pentru că s-ar putea să te trezeşti singură. Fii mai hotărâtă şi pune piciorul în prag când vine vorba de luarea deciziilor. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân