HOROSCOP MAI 2020

Află ce prezic astrele pentru luna mai a anului 2020.
  • Publicat:

Berbec

În sfârşit, lucrurile par să se mişte şi pentru dumneavoastră. Este adevărat, cam greu, dar se vor mişca. Spre jumătatea lunii mai se poate să primiţi o veste bună, nesperată, legată de o asociere la care visaţi de mai mult timp. Trebuie doar să vă pregătiţi planul de bătaie. Veţi fi destul de nemulţumit din punct de vedere profesional, deşi sunteţi nu numai bine plătit, dar şi apreciat pentru felul în care lucraţi.

Poate vă simţiţi creativitatea îngrădită sau vă deranjează anumite atitudini lipsite de eleganţă din partea şefilor. Deocamdată le mai suportaţi, dar ar fi cazul să vă decideţi să puneţi lucrurile la punct. În luna mai, zâmbiţi chiar şi adversarilor. La urma urmei, ştiţi că viaţa nu şi-ar avea rostul fără provocări. Aveţi planurile dumneavoastră secrete şi, dacă reuşiţi, s-ar putea să daţi chiar lovitura, dar mai aşteptaţi.

 

Taur

Luna mai vă avantajează pe toate planurile şi veştile pe care le veţi primi vor fi dintre cele mai bune. Cineva v-ar putea pune la treabă, dar pe bani, astfel că nu trebuie să pierdeţi nici o ocazie apărută. Configuraţia astrală vă favorizează în investiţii financiare, demararea unei afaceri, precum şi călătoriile în interes personal. Perioada se anunţă foarte bună pe plan sentimental.

Nu numai că aveţi parte de momente pasionale intense, dar acestea se vor amplifica şi mai mult către finalul lunii. Dacă v-aţi confruntat până acum cu problemele de sănătate se pare că vă veţi bucura de o rezolvare destul de rapidă. Luna mai stă sub semnul comunicării. Fie că vreţi sau nu, vă veţi întâlni cu foarte multe persoane. Pentru că nu dispuneţi de foarte mult timp, relaţia cu persoana iubită se poate tensiona.

 

Gemeni

Problemele domestice nu vă permit să petreceţi tot timpul cu persoana iubită. Aveţi de dezbătut unele probleme de familie ce nu suportă amânare. Încercaţi să vă daţi sea,a de sentimentele pe care le aveţi şi exprimaţi-vă dorinţele.

Altfel există pericolul ca partenerul să nu vă înţeleagă. Este cazul să schimbaţi macazul, atât în problemele sentimentale, cât şi în cele profesionale. Nu uitaţi că seriozitatea dă bine imaginii publice. Evenimentele care se vor petrece în luna mai vor avea efecte asupra stării dumneavoastră de spirit şi vor influenţa impresia pe care o lăsaţi celorlalţi.

 

Rac

A sosit momentul să vă preocupaţi de cei apropiaţi şi, dacă este cazul, să-i susţineţi pentru că acest sector lunar aduce în prim-plan datoriile pe care le avem faţă de nou înşine şi faţă de semeni. În plan sentimental lucrurile au început să se mai limpezească, ceea ce înseamnă că veţi avea o grijă în minus. Această lună începe banal pentru dumneavoastră, însă după-amiază veţi primi o veste bună în legătură cu o sumă de bani pe care urmează să o primiţi.

Succesul este în această perioadă de partea dumneavoastră în toate activităţile legate de cămin, dar ar fi bine să vă stabiliţi clar priorităţile, pentru că numai aşa veţi putea să finalizaţi tot ce aţi început. Sunteţi ambiţios, nerăbdător şi orgolios în ceea ce priveşte statutul dumneavoastră profesional şi imaginea publică. Efortul pe care-l depuneţi în această perioadă şi îndemânarea de care dispuneţi vă conduc spre progrese neaşteptate în plan profesional. Vă implicaţi afectiv şi vă lăsaţi convins cu uşurinţă.

 

Leu

În prima parte a lunii mai s-ar păra că vă irosiţi energia fără folos, ceea ce vă va crea o stare de nervozitate şi de confuzie. Nu este însă cazul să vă faceţi griji, întrucât veţi găsi înţelegere din partea prietenilor şi a membrilor familiei, care încearcă să vă ajute. Forma intelectuală foarte bună în care vă aflaţi în această lună vă influenţează în mod favorabil relaţiile cu anturajul.

Puteţi avea succes în toate activităţile legate de familie şi de obţinerea unor câştiguri financiare. Vă bazaţi pe iniţiativă şi abilitate şi vă conduceţi după norme morale. Vă controlaţi imaginea, profitul şi impresia asupra interlocutorilor. Veţi avea posibilitatea de a vă face noi prieteni, dar şi relaţii importante. În felul acesta veţi obţine un sprijin substanţial pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Chiar dacă nu veţi străluci aşa cum sunteţi obişnuit, orice veţi face va avea un rezultat stabil.

 

Fecioară

Primiţi o veste care are darul să vă înveselească, mai ales că se referă la finanţele care v-au dar multă bătaie de cap în trecut. Relaţia dumneavoastră sentimentală capătă în această perioadă o puternică tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubiţi mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un mare avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste ureci, pentru că puteţi păstra contactul cu realitatea şi puteţi gândi la rece. Există posibilitatea să vă asumaţi noi responsabilităţi pentru rezolvarea mai eficientă a problemelor de serviciu.

Colegii şi şefii sunt dispuşi să vă accepte iniţiativele şi îşi pun mari speranţe în soluţiile dumneavoastră. Este o perioadă prielnică pentru rezolvarea unor probleme familiale amânate de mai mult timp. Vă sfătuim să ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi. Este bine în această perioadă să meditaţi asupra următoarelor obiective ale vieţii dumneavoastră, să circulaţi cât mai puţin şi să nu semnaţi vreo hârtie fără să o fi citit cu mare atenţie. Veţi simţi nevoia să vă detaşaţi de tot şi să cugetaţi la viitor.

 

Balanţă

În luna mai veţi avea atât de mult de lucru şi atât de multe de recuperat, încât este necesar să respectaţi un program riguros la serviciu şi să faceţi o planificare foarte strictă a timpului de care dispuneţi. Veţi găsi soluţiile la o problemă care ţine de o investiţie. Sunteţi cam descurajaţi din cauza unui eşec pe care l-aţi suferit în trecut dar, dacă nu vă înarmaţi cu curaj, aţi putea pierde o ocazie de excepţie.

Este o perioadă a schimbărilor de atitudine. Veţi descoperi lucruri incredibile care s-au tot ascuns adânc în sufletul dumneavoastră. Nu vor fi numai lucruri plăcute, evident. Dar descoperirea lucrurilor neplăcute vă va ajuta să-i înţelegeţi mai bine pe cei pe care până mai ieri îi blamaţi.

 

Scorpion

Cu toate că sentimentele faţă de partenerul de cuplu sunt puternice şi stabile, simţiţi că acesta are un comportament imprevizibil şi este destul de detaşat emoţional. Traversaţi o perioadă benefică în plan sentimental. Relaţia de suflet este foarte bună, persoana iubită fiind totuşi tot timpul alături de dumneavoastră. Spre jumătatea lunii mai vă puteţi întâlni cu prieteni mai vechi.

Este posibil să faceţi noi cunoştinţe pe care nu ar trebui să le neglijaţi pentru că s-ar putea să vă fie de ajutor când nici nu gândiţi. Din punct de vedere financiar unteţi avantajat şi, pentru a vă oferi mici satisfacţii sunteţi tentat să faceţi cumpărături inutile.

 

Săgetător

Aveţi posibilitatea să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lungşi să luaţi decizii importante pentru viitor, însă veţi hotărî amânarea unor planuri în interesul familiei, din cauza unor dificultăţi financiare. Nu vă lăsaţi angrenat în controverse, pentru că nu aveţi şanse de a câştiga. Veţi afla că aveţi un admirator secret sau că există o persoană care vă protejează din umbră. Acest lucru vă poate afecta în mod pozitiv starea de spirit, mai ales în utlimele ore ale zilei. Nu este exclus să aflaţi o veste din străinătate.

Este posibil ca în luna mai să începeţi un proiect nou prin care să puneţi în aplicare nişte planuri făcute până acu. Veţi avea un mic conflict cu o persoană de acelaşi sex din familie. Moment favorabil pentru o discuţie clarificatoare este după-amiaza, când veţi comunica cu mai multă uşurinţă şi veţi reuşi să vă împăcaţi.

 

Capricorn

Nu puteţi să vă odihniţi decât muncind! Acest paradox apare din cauza energiei imense de care dispuneţi toată ziua. O mică pauză ar fi totuşi necesară pentru dumneavoastră. În dragoste astrele vă protejează norocul, aşa că vă este permis aproape orice. Influenţa astrală asupra relaţiei dumneavoastră sentimentale este benefică în luna mai, iar dumneavoastră şi persoana iubită vă înţelegeţi de minune. Vă completaţi reciproc, iar relaţia de cuplu este pe care să se consolideze.

Puteţi comunica foarte uşor şi aproape că vă înţelegeţi din priviri. Dacă aveţi de luat unele decizii este o perioadă bună, nu mai amânaţi pe mâine. Relaţiile cu părinţii, cam tensionate în ultima vreme, tins să-şi reia cursul firesc. Şi asta vă face mai relaxat şi mai dispus să faceţi totul pentru a îndrepta lucrurile. Contactele sociale şi relaţiile sentimentale pot avea de suferit din cauza unor dificultăţi de comunicare. Vă simţiţi obosit şi nu aveţi niciun chef să vă întâlniţi prietenii.

 

Vărsător

Este o lună în care amintirile sau efectele trecutului revin în actualitate mai puternice ca oricând. Amintirile care revin în memorie pot fi atât plăcute, cât şi neplăcute, deci inima vă va bate mai tare ca oricând la cel mai mic detaliu care vă duce cu gândul la o persoană demult trecută a iubirii dumneavoastră.

Sunteţi foarte ambiţioşi şi sentimentali, iar dorinţa dumneavoastră de reuşită s-ar putea materializa mai repede decât speraţi. Faceţi-vă o strategie de luptă şi încercaţi-vă norocul, pentru că nu se ştie de unde sare iepurele. Puterea de convingere de care daţi dovadă în luna mai va fi atuul dumneavoastră în lupta contra timidiţăţii.

 

Peşti

În luna mai nu se recomandă încheierea unor afaceri sau semnarea documentelor oficiale. În schimb, este posibil să luaţi o decizie în privinţa unei călătorii care ar putea să vă aducă beneficii pentru cămin. Sunteţi într-o dispoziţie debordantă, glumiţi şi faceţi haz cu cei din jur. Veţi avea capacitatea de a schimba lucrurile şi de a le întoarce în favoarea dumneavoastră şi a familiei.

Puteţi rezolva o problemă a partenerului, în legătură cu obţinerea unei vize sau a unei burse. Dispuneţi de o deosebită capacitate de comunicare, ceea ce vă ajută să legaţi o nouă prietenie, cu o persoană sensibilă. Fiţi mai precauţi în a vă impune opiniile, pentru că nu întotdeuna aveţi dreptate.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”