Horoscop Iulie 2015

  • Publicat:

Rac

N-ai suficientă energie pentru toate oportunităţile care se întrevăd în carieră. Crede în tine dar nu-ţi supraestima puterile. Spre deosebire de sfera profesională, în viaţa sentimentală oportunităţile lipsesc cu desăvârşire. Mare atenţie, la un moment dat va trebui să dai totul pentru a menţine situaţia sub control.

Leu

Productivitatea ta va fi la cote maxime spre finalul celei de-a doua decade a lunii. Poţi prelua mai multe sarcini, dar nu exagera. Ascultă mai ales opiniile femeilor din colectiv. În relaţia de cuplu se întrevăd nori în forma presiunilor din partea iubitului sau a celor apropiaţi, mai ales în cazul leoaicelor care locuiesc cu soţul şi părinţii/socrii.

Fecioară

În sfera profesională vei avea energia necesară care să te ajute să-ţi pui la punct strategia. În cuplu pot apărea probleme, fiind o perioadă mai uşoară pentru nativele acestei zodii care sunt singure. Dezacord, certuri şi alte asemenea situaţii nu vor ezita să apară.

Balanţă

Încearcă să te implici in proiecte şi parteneriate pe termen lung, fiind perioada optimă pentru demararea de relaţii de afaceri. Pentru tine iulie înseamnă vacanţă şi aventuri alături de prietenii dragi. În relaţia de cuplu nu se întrevăd schimbări deosebite. Dacă eşti singură fii foarte atentă, fericirea este foarte aproape.

Scorpion

Vei finaliza un proiect mult mai repede faţă de estimări şi cu rezultate peste aşteptări. Dar nu te grăbi să iei noi proiecte. În viaţa sentimentală astrele nu-ţi sunt cei mai buni prieteni. Cântăreşte variantele şi ia decizii înţelepte pentru viitor.

Săgetător

Încearcă să te menţii pe poziţii şi să nu iei nicio decizie care te-ar putea afecta pe termen lung. Prioritizează atent şi, astfel, vei evita eventualele probleme. Lucrurile vor sta mult mai bine în cuplu. E momentul să te relaxezi şi să pleci în vacanţă.

Capricorn

La serviciu, în prima decadă a lunii, va fi nevoie să ai grijă de rivalii tăi. Dacă n-o faci acum, în perioada următoare nu va mai fi posibil. În viaţa sentimentală se întrevăd evenimente fericite. Nativele singure vor avea parte de aventuri interesante.

Vărsător

Vei avea de gestionat mai multe situaţii însă nu vei ieşi învingătoare din toate. Nici nu este acesta scopul. Important este că vei căpăta experienţa care poate constitui fundaţia succeselor viitoare. În relaţia de cuplu nu vor fi situaţii neplăcute.

Peşti

Dacă intenţionezi să porneşti o activitate pe cont propriu sau să-ţi schimbi jobul, eşti pe calea cea bună. Nu cere ajutor dar primeşte-l cu recunoştinţă dacă ţi se oferă. În relaţia de cuplu diplomaţia rămâne de bază. Nu încerca să-ţi impui punctul de vedere cu forţa.

Berbec

Luna iulie vine pentru tine cu un boost de energie şi productivitate la job. De aici o mulţime de oportunităţi şi chiar şansa unei avansări. În cuplu te bucuri de pace şi armonie. Bucură-te de vară şi pleacă într-o vacanţă sau într-o călătorie pentru că ai nevoie de odihnă.

Taur

În prima decadă a lunii, la job, ţi se poate oferi un proiect important. Evaluează-ţi cu atenţie puterile înainte de a-l accepta. Refuzul nu înseamnă eşec, dacă motivele sunt obiective. În relaţia cu cei dragi, Venus te protejează, dar ai grijă ce-ţi doreşti şi cine sunt cei care te influenţează.

Gemeni

Dacă lucrezi pe cont propriu îţi permiţi să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă pentru că proiectele tale sunt pe un făgaş bun. Dacă eşti angajată, mai ales pe o poziţie de execuţie, lucrurile nu vor sta tocmai bine. În viaţa sentimentală eşti înconjurată de energie mai puţin pozitivă, tot felul de mici certuri şi discuţii, însă lucrurile se vor rezolva de la sine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop august 2015
Horoscop august 2015
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”