Horoscop Iulie 2014

Cu gândire pozitivă şi zâmbetul pe buze, iulie va fi luna unor provocări cu o finalitate care te va face să fii mândră de tine.
  • Publicat:

Rac

Este luna în care tragi linie şi faci un bilanţ: îţi organizezi priorităţile pe o listă bine pusă la punct, îţi evaluezi resursele şi alegi un drum nou. Vei fi exuberantă, dar vor apărea şi zile în care trasarea noilor priorităţi te va încărca puţin. Cu gândire pozitivă şi zâmbetul pe buze, iulie va fi luna unor provocări cu o finalitate care te va face să fii mândră de tine.

Leu

Soarele te încarcă de energie şi îţi oferă forţa pentru a putea duce la bun sfârşit tot ce ai planificat de luna trecută. Plus că te vei simţi atât de bine încât vei vrea să te aventurezi şi în domenii noi. Aventura şi curiozitatea ce îţi sunt specifice sunt cuvintele cheie ale unei luni în care te vei simţi minunat din toate punctele de vedere.

Fecioară

Focusul acestei perioade se reflectă în special în zona amoroasă, unde vei fi tentată să verifici de două ori înainte de a te aventura într-o nouă relaţie, dacă eşti singură. Luna asta ţi se potriveşte cel mai mult aforismul “Ai încredere, dar totuşi verifică”, mai ales dacă vine vorba de cei foarte apropiaţi sau chiar cel ce îţi este partener de viaţă.

Balanţă

S-ar putea să te simţi uşor obosită şi fără chef de a te implica prea mult în proiecte sau la job. Dar un weekend prelungit la mare te poate destinde, încărca de energie şi te poate ajuta să vezi totul dintr-o nouă perspectivă. Partenerul are grijă să-ţi fie bine şi îi simţi din plin afecţiunea. Asta te împlineşte şi îţi dă acele “aripi” de care ai nevoie.

Scorpion

Cu aliaţi puternici printre planete, vei avea parte de o lună liniştită, în care te vei bucura de zile frumoase şi senine. Dacă vei reuşi să faci faţă responsabilităţilor de la job în ciuda sentimentului de vacanţă perpetuă ce te copleşeşte, iulie va fi o perioadă de armonie, dragoste şi momente frumoase alături de prieteni dragi.

Săgetător

Mercur retrograd îţi va da bătăi de cap în sectorul comunicării, mai ales la job. Fii atentă să nu se creeze situaţii în care să fii înţeleasă greşit sau tu să fii cea care interpretează eronat o afirmaţie. Singură? Escapadele de la sfârşit de săptămână îţi vor aduce în cale pe cineva cu care ai multe în comun. Şi poate nu va fi doar o iubire de-o vară.

Capricorn

Este momentul în care trebuie să îţi reaminteşti că totul are o limită – norocul, încrederea, fericirea – toate sunt bune, până trec de un anumit prag. Pe principiul, ce e mult, strică…Aşadar, echilibrul este cheia lunii iulie. Iar pentru că Marte este aliatul tău în această perioadă, vei avea parte de energia specifică. Petrecere la orizont? Tu vei ajunge prima şi vei pleca ultima!

Vărsător

Te aşteaptă o lună plină de experienţe ieşite din comun. De la avansări neaşteptate, la întâlniri memorabile, de la petreceri explozive la trăiri tulburătoare. Fă ceea ce te face fericită şi fii cine eşti cu adevărat, fără să te gândeşti vreo clipă că ar trebui să fii plăcută de toată lumea. Te vei bucura de o perioadă năucitor de surprinzătoare!

Peşti

O lună în care norocul îţi e alături. Vei vedea că în momentele cruciale, situţia se întoarce în favoarea ta în momentul în care crezi că totul e pierdut. Dar astfel de momente vor fi rare şi compensate de clipe frumoase şi liniştite pe malul mării sau în vârf de munte. Un debut de vacanţă aşa cum ţi-ai dorit, alături de prieteni dragi, în locuri frumoase.

Berbec

Luna iulie este o perioadă complicată pentru Berbeci. Chiar dacă în sfera jobului situaţia este puţin tulbure, nivelul de energie nu este chiar la cote maxime. |nsă în viaţa sentimentală vei avea parte de câteva săptămâni magice. Pentru a depăşi micile “conflicte” astrale, visează cu ochii deschişi la ceea ce îţi doreşti. şi, cine ştie, poate că în august, se va împlini!

Taur

O perioadă în care astrele îţi zâmbesc larg, iar succesul îţi surâde. Venus şi Soarele te protejează în această lună de vară, iar “combinaţia” astrală va fi de partea ta. Poţi începe cu succes o dietă sau te poţi afirma într-un nou domeniu. Partenerul de viaţă te susţine în noile tale preocupări, iar gesturile romantice nu vor întârzia să apară.

Gemeni

O lună plină cu evenimente în viaţa amoroasă: fie te hotărăşti să ieşi dintr-o relaţie, fie au loc nişte “ajustări” în cadrul ei , fie întâlneşti mai multe persoane interesante şi nu te prea poţi hotărî cui să-i dai o şansă. Mai ales că vei fi în vacanţă şi vezi totul cu alţi ochi. Bucură-te din plin de zilele însorite, orice alegi!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop - Iulie
Horoscop - Iulie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân