Horoscop estival: vacanţa perfectă în funcţie de zodie!

Dar pentru că astrele au grijă să îţi împlinească toate dorinţele, acum poţi afla cum vede partenerul tău vacanţa perfectă în funcţie de zodia lui!
  • Publicat:
Horoscop estival: vacanţa perfectă în funcţie de zodie!

Îi plănuieşti partenerului/partenerei tale o vacanţă surpriză?

Deşi pare cadoul perfect pentru o vară minunată, s-ar putea ca surpriza ta să se transforme într-un coşmar dacă preferinţele iubitului/iubitei tale nu sunt aceleaşi cu ale tale.

Dar pentru că astrele au grijă să îţi împlinească toate dorinţele, acum poţi afla cum vede partenerul tău vacanţa perfectă în funcţie de zodia lui!

Berbec

Nativii născuţi în zodia Berbec urăsc să li se spună ce să facă în general, dar se aşteaptă ca cei din jurul lor să anticipeze dorinţele şi nevoile lor, astfel că plănuirea unei vacanţe pentru un berbec poate să fie destul de dificil. Secretul este să îi oferi independenţă, dar în acelaşi timp să îi oferi un ghid sau pe cineva care să se ocupe de toate detaliile „tehnice” ale vacanţei, astfel încât nativul din berbec să poată să facă orice îşi doreşte.

Ce vrea un berbec în vacanţă: formula ideală este un mix de activităţi, cum ar fi ski nautic, căţărări pe munte, etc. După o zi plină de activităţi interesante, va trebui să îl duci să mănânce într-un loc mai ciudat sau să îi propui o seară de karaoke, de exemplu.

Taur

Nativii din taur sunt iubiţi şi adoraţi pentru căldura lor, generozitatea şi abilitatea de a transforma aproape orice eveniment banal într-unul special. Fiind un semn de pământ puternic, acest lucru le vine natural. Au un gust incredibil în aproape orice, de la mâncare la haine. Ştiu cum să se comporte la o cină fancy şi, de cele mai multe ori, ştiu să aleagă ce este mai bun din meniu. Au un talent înnăscut de a alege cadoul perfect şi obişnuiesc să facă doar activităţile pe care le iubesc, fără a face prea multe compromisuri.

Cel mai bun lucru pe care il poţi oferi într-o vacanţă? Timpul! Le plac plimbările lungi, micul-dejun relaxant, picnicurile, somnul la prânz şi cinele la restaurante de lux.  Cea mai bună destinaţie? Undeva la mare! O insulă din Grecia, Maldive, etc.

Gemeni

Adoră experienţele noi şi sunt plini de energie, dar urăsc să fie departe de prietenei sau, şi mai rău, de stilul lor obişnuit de viaţă. Vacanţa perfectă pentru un nativ din gemeni? Una în care să-i inviţi şi pe prietenii lui sau, măcar, pe cei mai apropiaţi.

În cazul unui geamăn, soluţia perfectă nu este pe o insulă exotică, ci mai degrabă într-un loc unde să fie mereu ocupat, să aibă activităţi interesante cu care să îşi ocupe timpul: un tur aici, un alt oraş acolo, un zbor cu parapanta azi, o plimbare cu atv-ul mâine… ai inţeles ideea.

Rac

Cuvântul-cheie care descrie vacanţa pefectă pentru un rac este  „confortabil”. Preferinţele sale variază de la o plajă din Grecia, la un safari în Africa. Racii adoră să fie în natură, dar în acelaşi timp îşi doresc confort. Astfel că un safari-trip nu îl va deranja, atâta timp cât seara va ajunge la un hotel confortabil.

Adoră istoria şi arhitectura, deci o vacanţă la Roma, de exemplu, poate să fie o altă destinaţie bună.  Pe scurt, racii nu sunt pretenţioşi când vine vorba de locul unde îşi vor petrece vacanţa, ci de modul în care şi-o petrec şi de gradul de confort pe care îl vor avea odată ajunşi la destinaţie.

Leu

Priorităţiile leului în ceea ce priveşte vacanţele sunt aceleaşi ca şi a semnului pe care îl reprezintă: leul – cu excepţia unor scurte momente de activitate intensă, leii îşi vor petrece timpul relaxându-se, de preferinţă într-un mediu de lux. Dacă nu îl duci pe o plajă exotică, atunci cantitate de „glamour” trebuie să fie şi mai mare. Nativului din leu îi place să trăiască, să se îmbrace şi să mănânce bine, iar dacă nu îşi permit acest stil de viaţă în fiecare zi, vor ca măcar vacanţa lor să fie aşa!

Pentru că sunt destul de hotărâţi, de multe ori persoanele din jurul unui leu se trezesc puse în faţa faptului împlinit când vine vorba de făcut planuri. Vacanţa ideală? Un resort de lux, cina la cele mai bune restaurante şi o destinaţie cel puţin exotică.

Fecioară

Fiind un semn de pământ, nativii din zodia fecioarei au o apreciere pentru… calitate! Au un simţ puternic de echilibru şi nu fac excese de nici un fel, totuşi, luxul este un cuvând care li se potriveşte şi lor când vine vorba de vacanţă. Mâncarea, locuinţa, dar şi obiectele lor personale vor fi mereu de calitate, alese cu mare grijă.

Aşa se face că şi vacanţa unei fecioare trebuie să fie cât mai bine organizata şi să le ofere ocazia să facă lucruri de care nu ai timp sau dispoziţie în restul anului.

Balanţă

Comode şi inteligente, balanţelor nu le place să fie singure. Nativii născuţi sub acest semn zodiacal au o gamă largă de hobby-uri care poate alimenta uneori decizia în privinţa destinaţiei de vacanţă.

Datorită naturii lor sociale şi a slăbiciunii pe care o au pentru lux, o vacanţă ideală pentru o balanţă ar putea să fie o excursie în Grecia, de exemplu, unde ar putea să danseze pe plajă cu străinii până în zori, să facă skydiving sau alte activităţi interesante.

Scorpion

Nativul din scorpion este incredibil de independent, probabil pentru că îi place să deţină controlul tot timpul. Natura lui dinamică îl face să fie mereu pregătit pentru orice provocare, ceea ce înseamnă că poţi alege orice destinaţie pentru vacanţă, iar el va fi mulţumit, ba chiar entuziasmat! Căţărări pe munte, scufundări în ocean, ski-nautic sau tiroliană, încearcă să alegi o destinaţie care să îi ofere aceste posibilităţi.

Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuţi a fi curioşi şi agitaţi din fire, uneori chiar puţin inconştienţi şi iresponsabili. Deoarece cea mai mare frică a lor în viaţă este plictisela, o destinaţie precum Istanbul, Turcia sau Israel ar putea să fie locul ideal de vacanţă pentru un nativ din această zodie. O astfel de destinaţie i-ar oferi suficiente opţiuni de activitate încât să nu se plictisească nici o clipă!

Datorită faptului că un săgetător va fi mereu prietenos şi gata să se descurce în orice situaţie, nu va fi nevoie să îi iei un ghid, ci doar să fii alături de el şi să îl laşi să exploreze!

Capricorn

Nativii din capricorn sunt persoane stabile şi devotate, dar nu cele mai spontane. Un capricorn nu-şi va dori niciodată să se simtă vulnerabil, dar va fi dornic mereu să urmeze un plan bine pus la punct. Prin urmare, o vacanţă potrivită pentru un capricorn ar fi un oraş sigur, dar interesant, cum ar fi Washington DC, Chicago sau Portland, locuri unde te simţi în siguranţă, dar ai posibilitatea de a explora lucruri noi în fiecare zi.

Vărsător

Creativi şi aventuroşi, vărsătorii adoră să „se piardă” de mulţime şi să îşi găsească singuri traseul de urmat. Adoră locurile exotice, cu o poveste în spate, cum ar fi Peru sau Uruguay.

Pasiunea lui pentru oameni şi noutate îl va face pe vărsător să se îndrăgostească instant de cultura sud-americană, iar faptul că este un visător, neconvenţional şi oarecum rebel, nativul din vărsător se va bucura din plin de explorarea peisajelor necunoscute şi descoperirea uneia dintre cele mai frumoase părţi ale lumii!

Peşti

Peştii sunt extrem de conştienţi de ceea ce îi înconjoară, lucru care îi face să se adapteze extrem de uşor, să fie sensibili şi plini de compasiune! Ai putea să spui despre un nativ născut în zodia peşti că este leneş, dar el are pur şi simplu o abordare mai relaxată în ceea ce priveşte viaţa, preferând să se rupă de realitate ori de câte ori are ocazia.

Acest lucru, împreună cu tendinţa lui indecisă şi natura dezordonată, face ca nativul din zodia peşti să fie candidatul perfect pentru o croazieră de-a lungul unor insule exotice! Şi nu îţi face griji în legătură cu destinaţia pe care o alegi, căci nativul din peşti va fi mulţumit cu simplul fapt că iese din rutina zilnică!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Horoscop Iulie 2015
Horoscop Iulie 2015
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”