Horoscop detaliat – Septembrie 2014

  • Publicat:

Berbec

Dragoste

În luna septembrie, astrele au grijă ca relaţiile de cuplu să meargă ca pe roate, astfel că dacă ai deja un partener, nu ai nici un motiv de îngrijorare la capitolul dragoste. Nativii singuri vor avea şi ei parte de surprize luna aceasta. Dacă nu te afli deja într-o relaţie, vei avea cu siguranţă oportunitatea de a întâlni pe cineva luna aceasta.

Carieră

Relaţiile cu colegii merg din ce în ce mai bine, munca în echipă fiind singurul lucru care te preocupă în această perioadă. Ai posibilitatea de a termina proiectele începute pe cont propriu şi de a începe altele alături de persoane noi.

Sănătate

Nici la capitolul sănătate nu întâmpini probleme. Din contră, astrele te ajută luna aceasta să rezolvi mai uşor unele probleme legate de sănătate pe care le ai de ceva timp deja. Stilul de viaţă sănătos pe care l-ai avut în ultimul timp începe să îşi arate roadele!

Bani

Financiar vorbind, nu ai nici o problemă. Cu toate acestea, ar trebui să îţi împarţi bugetul cu o mai mare atenţie, pentru a nu te îngropa în datorii inutile. Câştigurile lunare ar trebui să fie suficiente încât să nu ai nevoie de nici un fel de ajutor.

Taur

Dragoste

„Love is in the air” pentru toţi nativii din Taur. Venus, planeta dragostei, are grijă ca această perioadă să fie dominată de senzualitate şi dorinţă pentru toţi cei născuţi sub semnul Taur. De asemenea, persoanele care nu se află deja într-o relaţie au posibilitatea de a-şi găsi, în sfârşit, sufletul pereche.

Carieră

Este o perioadă extrem de avantajoasă în ceea ce priveşte cariera. Ai parte de oportunităţi care să te ajute să te „lansezi” în domeniul ales sau să excelezi printr-un proiect la care ai muncit din greu.

Sănătate

Nu întâmpini nici o problemă majoră de sănătate, dar s-ar putea să suferi puţin din cauza monotoniei care se instalează odată cu venirea toamnei. Nu îţi face griji! După prima jumătate a lunii lucrurile revin pe făgaşul normal.

Bani

În ceea ce privesc finanţele, astrele se asigură că nu duci lipsă de nimic! Eforturile de la munca îţi vor fi răsplătite printr-un bonus sau o mărire de salariu. Atenţie, însă! Acest lucru nu înseamnă că trebuie să cheltui mai mult decât ai nevoie!

Gemeni

Dragoste

Mercur se află în casa iubirii iar acest lucru nu numai că îi ajută pe nativii aflaţi deja într-o relaţie, dar le oferă posibilitatea celor singuri să îşi găsească jumătatea şi să pună bazele unei relaţii serioase. Dacă te gândeai să îţi oficializezi relaţia, aceasta este o perioadă bună pentru a face pasul cel mare.

Carieră

Lucrurile merg bine la job. Ţi se acordă mai multe responsabilităţi, ceea ce poate însemna doar faptul că te descurci bine. Primeşti numeroase aprecieri din partea şefilor, lucru care te ajută să prinzi mai mult curaj.

Sănătate

Şi la capitolul sănătate lucrurile merg bine. Eşti plină de energie şi spontaneitate, mai mult decât de obicei, lucru care te ajută să începi noua lună în forţă. Dacă aveai de gând să te apuci de sport, acesta este un moment bun pentru a încerca lucruri noi.

Bani

Din punct de vedere financiar, lucrurile merg bine. Bugetul actual îţi ajunge să îţi plăteşti toate datoriile şi să rămâi cu ceva pentru a te răsfăţa. Aşadar, dacă încă îţi doreşti o pereche nouă de pantofi, este un moment bun să îi cumperi.

Rac

Dragoste

Comunicare este cheia unei relaţii perfecte, iar tu stai destul de bine la acest capitol. Dacă te afli deja într-o relaţie, nu vei întâmpina probleme de nici un fel, din contră, lucrurile se vor stabiliza iar atmosfera va fi una caldă şi deschisă. Dacă eşti singură, luna se va încheia cu declaraţii de dragoste şi propuneri…interesante!

Carieră

Creativitatea zboară în jurul tău, ceea ce nu face decât să îţi aducă proiecte noi şi interesante. Vei avea oportunitatea să le duci la bun sfârşit cu uşurinţă, ba chiar vei obţine o promovare sau măcar nişte laude din partea superiorilor tăi.

Sănătate

Optimismul este cuvântul lunii pentru tine. Ai energia necesară pentru a trece cu brio de începutul toamnei, care de obicei este puţin monoton pentru tine. Cu toate acestea, astrele te ajută să întâmpini noul anotimp într-o stare de spirit perfectă!

Bani

Deşi lucrurile merg bine la locul de muncă, răsplata nu este pe măsura aşteptărilor tale. Cu toate acestea, nu dispera! Încearcă să mai faci economii o perioadă. Spre finalul lunii lucrurile se vor îmbunătăţi, vei primi un ajutor financiar din partea unei persoane apropiate sau vei avea parte de un câştig neaşteptat.

Leu

Dragoste

Chiar dacă Leii sunt, în general, persoane destul de romantice, luna aceasta accentul va cădea pe raţiune în ceea ce privesc relaţiile. Dacă ai deja un partener, te vei concentra pe legalizarea relaţiei sau clarificarea unor probleme mai vechi. Nici pentru nativii singuri dragostea nu pluteşte în aer, deci nu este o perioadă bună pentru a începe o relaţie stabilă.

Carieră

Dacă la capitolul dragoste lucrurile nu sunt tocmai roz, măcar la capitolul carieră ar trebui să meargă bine! Şi merg…ca pe roate! Dai dovadă de profesionalism la job, lucru care te ajută să rezolvi mai uşor problemele care se ivesc. Dacă aveai de gând să îţi schimbi locul de muncă, este un moment bun să o faci.

Sănătate

Jupiter are grijă să nu duci lipsă de nimic luna aceasta, cel puţin din punct de vedere medical. Energia, optimismul, vitalitatea şi starea de bine sunt lucrurile care te caracterizează întreaga lună.

Bani

Din punct de vedere financiar nu ai nici un motiv să îţi faci griji. Este chiar o perioadă bună pentru a face achiziţii importante, cum ar fi o casă sau o maşină. Totuşi, nu ar trebui să cheltui bani pe lucruri de care nu ai nevoie, ci să îţi canalizezi bugetul pe lucruri mai importante.

Fecioară

Dragoste

Nevoia de tandreţe şi atenţie din partea unui partener pune stăpânire pe tine în această perioadă, astfel că dacă eşti singură, vei căuta un partener care s-ar putea să apară şi să se dovedească a fi „the one”. Dacă te afli deja într-o relaţie, este un moment bun pentru a rezolva conflictele cu partenerul tău şi pentru a încerca să vă apropiaţi.

Carieră

Septembrie este luna în care, în sfârşit, reuşeşti să duci la capăt toate proiectele începute până acum. Este o perioadă extrem de prosperă pentru nativii din Fecioară, iar lucrurile la locul de muncă vor merge ca pe roate. Dacă tocmai ai început un nou job, este un moment bun pentru a te apropia de colegii de muncă şi pentru a forma noi prietenii.

Sănătate

Eşti într-o formă excelentă! Nu întâmpini nici o problemă de sănătate, ba chiar debordezi de stare de bine! Aveai de gând să scapi de câteva kilograme? Luna aceasta va fi mult mai uşor să realizezi acest lucru. Singurul element de care ai nevoie este ambiţia, pe care o ai din plin!

Bani

Este luna colaborărilor, lucru care te va ajuta să îţi măreşti şi câştigurile. Fie îţi găseşti un partener de afaceri care să contribuie la punerea în practică a ideilor tale, fie ai parte de un câştig neaşteptat care să te ajute să o duci bine întreaga lună.

Balanţă

Dragoste

Nici o surpriză la capitolul dragoste! Lucrurile sunt liniştite în viaţa de cuplu a Balanţelor. Nu ai probleme, dar nici nu ai parte de mari surprize. Nici pentru nativii singuri lucrurile nu sunt mai palpitante, căci nu se arată nici o urmă de „cucerire” luna aceasta.

Carieră

Nici la capitolul carieră nu se arată lucruri importante. Totul este în…balanţă! Lucrurile merg bine, iar proiectele se desfăşoară în ritmul normal. Cu toate acestea, s-ar putea să suferi de o uşoară formă de „astenie”, ceea ce te va face să îţi pierzi uşor şi interesul pentru muncă. Nu dispera! Lucrurile vor reveni la normal după prima jumătate a lunii.

Sănătate

Organismul tău e slăbit şi nici la capitolul imunitate nu stai prea bine. Este un moment bun pentru a-ţi lua câteva zile de vacanţă şi pentru a pleca un weekend departe de agitaţia oraşului. Nu ai probleme grave de sănătate, dar anxietatea îşi face loc în viaţa ta, iar acest lucru nu este deloc de bine!

Bani

Nu ai eşecuri din punct de vedere financiar, iar astrele au grijă ca măcar la capitolul bani să nu ai parte de lipsuri. Este momentul să spargi puşculiţa şi să chelui banii din ea pe ceva ce îţi doreşti!

Scorpion

Dragoste

Este o lună echilibrată în ceea ce priveşte dragostea. În relaţiile de cuplu îşi fac loc armonia şi căldura, iar buna comunicare începe să dea roade. Şi pentru nativii singuri este o perioadă bună. Acum au posibilitatea de a întâlni multe persoane noi şi, cine ştie, poate chiar sufletul pereche.

Carieră

Septembrie este o lună extrem de activă şi de prosperă pentru toţi nativii din Scorpion. Intuiţia te ajută să iei decizii bune, iar profesionalismul de care dai dovadă nu face decât să te împingă spre finalizarea cu brio a tuturor planurilor tale. Este o perioadă bună pentru a fi promovată sau pentru a obţine o mărire de salariu.

Sănătate

Este o perioadă destul de riscantă din punct de vedere medical, căci pot apărea unele probleme de sănătate sau pot recidiva unele mai vechi. Ai grijă la ce mănânci şi încearcă să scapi de lene şi să faci puţin mai multă mişcare!

Bani

Beneficiezi de un ajutor nesolicitat din partea familiei şi poate şi din partea superiorilor, sub formă de bonusuri. Ai grijă, totuşi, la modul în care îţi împarţi acest buget. Nu ai vrea să îi cheltui pe lucruri inutile, de care nu ai neapărat nevoie.

Săgetător

Dragoste

Planeta iubirii, Venus, este cu ochii pe tine şi are grijă să găseşti persoana potrivită, asta dacă eşti singur. Dacă te afli deja într-o relaţie, lucrurile vor continua să meargă pe făgaşul normal, fără ca astrele să îţi pună beţe în roate. Cu alte cuvinte, septembrie întâmpină Săgetătorii cu multă, multă, dragoste!

Carieră

Reuşeşti să te faci remarcat la locul de muncă, lucru care îţi aduce numeroase beneficii. Ai posibilitatea de a te implica într-un proiect de echipă unde vei putea să îţi expui talentul. Ai grijă, totuşi, la felul în care o faci. Nu ai vrea să stârneşti invidie din partea colegilor!

Sănătate

Eşti plină de vitalitate şi energie şi stilul de viaţă din ultima perioadă pare să îţi prindă bine! Dacă vei continua în acelaşi ritm, nu ar trebui să mai ai nici un disconfort din punct de vedere al sănătăţii pentru o bună perioadă!

Bani

Succesul la locul de muncă atrage şi numeroase câştiguri financiare. Primeşti bonusuri, câştiguri neaşteptate sau oferte avantajoase din partea unor posibili parteneri de afaceri. Ţine-o tot aşa!

Capricorn

Dragoste

Spiritualitatea de care aid at dovadă în ultima perioadă şi entuziasmul faţă de persoana iubită te ajută să păstrezi atmosfera caldă şi plăcută în cuplu. Nici dacă eşti singură nu eşti mai prejos! Astrele sunt de partea ta când vine vorba de dragoste, ajutându-te să începi o relaţie frumoasă şi de viitor!

Carieră

Dacă jobul tău se bazează pe cercetare, ştiinţă sau comunicare, este o perioadă excelentă pentru a excela! Ai parte de inspiraţie şi astrele îţi oferă resursele necesare pentru a începe şi a duce la capăt proiecte interesante. Fii atentă la oportunităţile din jurul tău!

Sănătate

Starea ta de spirit se îmbunătăţeşte şi sentimentele de monotonie sau disconfort din ultima perioadă încep să se estompeze. Eşti într-o formă bună, iar asta se va simţi din plin!

Bani

E timpul să faci economii! Ai cheltuit mult în ultima perioada iar bugetul lunar începe să nu-ţi mai ajungă nici măcar pentru jumătate din lună. Ar fi cazul să renunţi la cumpăratul lucrurilor de care nu ai nevoie şi să te axezi pe elementele importante, asta dacă nu vrei să te trezeşti în situaţii inconfortabile!

Vărsător

Dragoste

Este o perioadă bună pentru a îţi analiza sentimentele în relaţie cu partenerul tău.
Ai ajuns la un punct crucial, iar dacă simţi că lucrurile nu mai funcţionează poate ar fi mai bine să faci o pauză. Dacă eşti singură, ai ocazia de a cunoaşte persoane noi şi de a lega prietenii, dar nu nepărat de a te îndrăgosti.

Carieră

Simţi nevoia să te implici mai mult în rezolvarea problemelor de la muncă, vrei mai multe responsabilităţi şi mai puţin timp liber. Ai grijă ce îţi doreşti! Plictiseala pe care o simţi acum s-ar putea să fie modul organismului de a-ţi spune să iei o pauză!

Sănătate

Nu întâmpini probleme grave, dar nici nu eşti într-o formă de invidiat. Ar trebui să fii mai atentă la stilul de viaţă pe care îl duci. Lipsa de mişcare de acum va avea repercursiuni în viitor!

Bani

La capitolul financiar lucrurile merg bine. Ai tot făcut economii, iar acest lucru te-a ajutat să te responsabilitezi puţin. Ai grijă să nu îi cheltui, acum că i-ai strâns, ci să îi păstrezi pentru ceva ce îţi doreşti cu adevărat, cum ar fi o vacanţă!

Peşti

Dragoste

Eşti cea mai norocoasă zodie la capitolul dragoste! Lucrurile merg ca pe roate atât în relaţiile de cuplu, cât şi pentru nativii singuri, care în luna septembrie au posibilitatea de a trăi o iubire ca în filme! Atenţie, însă! Nu te lăsa dusă de val şi ia în vedere toate detaliile, înainte de a lua o decizie extrem de importantă!

Carieră

Şi la locul de muncă se arată veşti bune! Vei avea posibilitatea de a cunoaşte oameni noi, cu care să începi colaborări sau parteneriate. Chiar dacă tu crezi că nu ai nevoie de ajutor, de cele mai multe ori, „unde-s doi, puterea creşte”!

Sănătate

Puterea de muncă şi energia sunt cuvintele lunii pentru nativii din Peşti! Dorinţa de mişcare şi vitalitate pune stăpânire pe tine, iar sportul şi dieta sănătoasă nu mai dispar din viaţa ta. Eşti pe drumul cel bun şi asta nu face decât să te umple de optimism!

Bani

Şi din punct de vedere financiar lucrurile merg bine. Nu câştigi la loterie, dar nici nu suferi din cauza lipsei de bani. Bugetul de acum îţi ajunge să îţi satisfaci toate poftele, având chiar posibilitatea de a face o achiziţie importantă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop Octombrie 2014
Horoscop Octombrie 2014
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân