Cele mai

APLICAȚII

Calculează câte calorii poţi consuma zilnic fără să te îngraşi, află greutatea ideală, verifică în calculatorul nutrițional nutrienţii și caloriile din meniul tău sau vezi informaţiile nutriţionale din alimentele preferate.

Caută în:

Horoscop Chinezesc 2015 - anul caprei de lemn

Conform zodiacului chinezesc, anul 2015, care a început în noaptea de 18 spre 19 februarie, este anul Caprei de Lemn sau Oii. Este un bun pentru toate zodiile şi un an extrem de norocos pentru majoritatea dintre ele!

Toţi nativii vor avea parte de succes la capitolul dragoste şi cei mai mulţi dintre ei vor reuşi să treacă la următorul nivel în ceea ce priveşte cariera. 

Nici la capitolul sănătate nu se lasă mai prejos, căci nu apar probleme grave în calea nici unei zodii! 

Vezi şi tu ce îţi rezervă astrele anul acesta!

Cuprins
Câine
Mistreţ
Şobolan
Bivol
Cocoş
Tigru
Maimuţă
Iepure
Capră
Cal
Şarpe
Dragon
sus

Câine

Fericirea este cuvântul anului! Viaţa de cuplu, sănătatea şi capitolul financiar sunt elemente care se vor îmbina bine anul acesta şi în cazul cărora nativii nu vor înfrunta mari probleme. Totuşi, este bine să fie precauţi, să nu îşi asume riscuri mari şi să nu încerce să facă mai multe lucruri deodată. Deşi nu este un an ideal pentru începerea unei relaţii serioase, nativii din semnul câinelui vor cunoaşte multe persoane care le vor atrage atenţia. Cei care au deja o familie, au şansa de a îmbunătăţi lucrurile, de a reaprinde pasiunea în cuplu şi de a rezolva unele probleme din trecut. Singurul capitol la care lucrurile nu strălucesc este capitolul carierei, unde chiar dacă nu apar probleme grave, nu apar semne ale schimbării, nici în bine, dar nici în rău.

sus

Mistreţ

Anul Caprei (Oii) a fost mereu un an bun pentru mistreţi. Ambele semne zodiacale se leagă de pământ, lucru care le oferă stabilitate pe toate planurile. La capitolul carieră, nativii au puterea de a rezolva problemele care apar pe parcursul anului şi chiar de a-şi depăşi situaţia actuală. Pot apărea promovări, schimbări ale job-ului actual sau avansări în grad. În ceea ce priveşte dragostea, există semne ale unor viitoare conflicte, dar răbdarea şi dorinţa de bine îi vor ajuta pe nativi să le rezolve fără „daune” prea mari. Nici cu sănătatea nu stau foarte bine, căci pot apărea unele probleme legate de starea psihică, în general. În ceea ce priveşte starea financiară, lucrurile merg mai bine decât anul precedent, căci se arată câştiguri mari şi chiar venituri neaşteptate.

sus

Şobolan

2015 pare să fie un an excelent pentru nativii născuţi în zodia şobolanului. Chiar dacă pe plan profesional nu vor avea parte de mari schimbări, lucrurile ar putea să evolueze în bine. Din punct de vedere financiar, şobolanii trebuie să fie mai atent anul acesta în ceea ce privesc datoriile. Nu te arunca în investiţii majore, cel puţin nu în prima jumătate a anului. Din a doua jumătate, şansele de reuşită în domeniul financiar cresc considerabil. În ceea ce priveşte dragostea, este un an plin de surprize! Dacă nu eşti deja într-o relaţie serioasă, lucrurile se vor îndrepta spre acea direcţie cu siguranţă. Dacă ai deja un partener de viaţă, anul acesta este perfect pentru a face pasul cel mare! Şi la capitolul sănătate lucrurile merg ca pe roate, deci anul acesta pare să fie bun la toate capitolele!

sus

Bivol

Pentru nativii născuţi în semnul bivolului 2015 este un an...provocator! Se spune că anul acesta, pentru bivoli, tot ce este negativ se va transforma în pozitiv! Aşadar, numai motive de bucurie! Fii pregatit să urmezi toate oportunităţile care îţi ies în cale şi ai grijă să nu ratezi nimic din ce ar putea să îţi aducă beneficii! La capitolul dragoste lucrurile vor merge bine, dar fără mari surprize. Însă în ceea ce priveşte cariera şi planul financiar, norocul va fi de partea ta întregul an!

 

sus

Cocoş

Este anul schimbării pentru cocoşi. Deşi va fi nevoie de unele sacrificii, aceştia vor reuşi să îşi depăşească propriile forţe şi să obţină ce îşi propun. În dragoste lucrurile vor merge bine, dar vor avea nevoie de cineva alături de care să pornească la drum în acest an. Dacă te afli deja într-o relaţie, încearcă să apreciezi persoana de lângă tine şi să-i acorzi suficientă atenţie, altfel rişti să pierzi sprijinul venit din partea partenerului tău. Fii perspicace, inteligent şi nu îţi fie teamă să îţi asumi câteva riscuri, mai ales în ceea ce priveşte cariera. La capitolul sănătate, este posibil să întâmpini probleme cauzate în principal de stres. Nu uita că fiecare dintre noi are nevoie şi de odihnă şi că uneori ar trebui să te pui pe tine pe primul plan!

 

sus

Tigru

Este un an constructiv, dar nu neapărat norocos. Vei fi pus în multe situaţii dificile, iar astrele îţi vor testa forţele pe toate planurile. Însă optimismul şi ambiţia ta de a reuşi te vor ajuta să obţii tot ce îţi propui. Atenţie în ceea ce privesc proiectele la muncă. Nu ar trebui să îţi asumi riscuri şi nici să te implici în investiţii care te pot dezavantaja. La capitolul sănătate lucrurile sunt excelente, iar în ceea ce priveşte viaţa de cuplu, în 2015 cu siguranţă vei avea motive să fii fericit!

sus

Maimuţă

2015? An plin de veşti bune! Cel puţin pentru nativii din maimuţă, care nu ratează nici o ocazie pentru a-şi arăta talentul, ambiţia, forţa de muncă şi pasiunea! Energia este cuvântul care îi defineşte, iar cariera merge ca pe roate! Sunt protejaţi de Soare, ceea ce înseamnă că şi la capitolul financiar vor avea mari câştiguri. Pentru nativii aflaţi într-o relaţie este un an bun pentru căsătorie, iar pentru cei singuri, un an ideal pentru a-şi găsi un partener de viaţă. Nici la capitolul sănătate nu duc lipsă de noroc, căci nu vor întâmpina nici un fel de problemă. Din contră, vor fi plini de vitalitate, iar dacă aveau în plan să se apuce de sport, 2015 este anul perfect!

sus

Iepure

2015 egal noroc. Cel puţin pentru nativii din zodia chinezească iepure. Vei avea parte de numeroase oportunităţi favorabile, iar pozitivitatea şi starea de bine te vor acapara complet. Vei fi recompensat pentru toate lucrurile bune pe care le-ai făcut până acum, iar aceste beneficii vor fi prezente şi în viaţa profesională, unde colegii şi superiorii tăi îţi vor acorda mai multă atenţie ca de obicei. Şi la capitolul sănătate lucrurile merg bine, există totuşi riscul unor accidente, deci atenţia ta ar trebui să fie sporită în acest sens. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, 2015 va fi un an tentant pentru tine. Cu toate acestea, încearcă să apreciezi ceea ce ai deja şi să nu îţi răneşti partenerul de viaţă.

 

sus

Capră

Pentru că este anul lor, nativii din semnul Caprei (Oii) ar trebui să fie favoriţii zodiacului anul acesta. Din păcate, lucrurile nu se arată a fi extrem de strălucite. Nu au ghinion, dar nici nororc şi problemele lor par să îşi amâne rezolvarea. Lăsând la o parte negativismul, nativii din capră au oportunitatea de a întâlni multe persoane noi în acest an şi de a-şi forma o relaţie în cazul în care sunt încă singuri. Discreţia este cuvântul de bază anul acesta, atât în ceea ce priveşte cariera, cât şi viaţa de cuplu. Nu te arunca în investiţii riscante şi încearcă să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă. La capitolul sănătate lucrurile nu merg prost, dar există o predispoziţie la diferite accidente, deci păstrează-ţi simţul autoconservării agil!

 

sus

Cal

Nativii născuţi sub semnul calulului par să fie norocoşii anului! Calul şi Capra de Lemn (Oaia) se înţeleg de minune în 2015, deci va fi un an plin de noroc şi reuşite pe toate planurile. Cariera va lua o întorsătură pozitivă. Vei avea parte de oportunităţi profitabile, care îţi vor aduce şi câştiguri financiare pe măsură. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, dacă eşti singur ai şanse mari să îţi găseşti un partener, iar în ceea ce-i priveşte pe nativii aflaţi deja într-o relaţie, aceştia au şanse mari să se căsătorească sau să aducă un nou membru în familie! Un singur aspect este mai nefavorabil anul acesta: capitolul sănătate. Deşi nu întâmpini probleme grave, nu ar strica să ai mai multă grijă de tine, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, cât şi sportul. De asemenea, o vizită de rutină la medic nu este ceva ce ar trebui neglijat!

sus

Şarpe

Deşi nu pare a fi un an lipsit de probleme, nativii din şarpe vor avea un an mai bun decât cel care a trecut. Vor continua să întâmpine obstacole în ceea ce proveşte cariera, dar ambiţia şi dorinţa de reuşită îi vor ajuta să ajungă unde vor. Viaţa de cuplu va fi bună, dar dacă eşti singur, evită să te arunci într-o relaţie doar pentru beneficiile care vin odată cu aceasta. Nu uita că pentru a primi, trebuie să oferi. Este un an norocos, iar la capitolul financiar lucrurile vor începe să se aşeze. Şi pentru că starea fizică şi psihică se va menţine pozitivă întregul an, nu vei avea nici un motiv să nu îţi atingi scopurile!

sus

Dragon

Voinţa este cea care îl ajută pe dragon să depăşească orice obstacol anul acesta! Nativii născuţi sub acest semn vor fi „în priză” tot anul, reuşind să se ridice la nivelul aşteptărilor celor din jur şi, tototdată, reuşind să obţină cam tot ce îşi propun. Din punct de vedere financiar şi profesional vor culege anul acesta roadele muncii de până acum, vor duce la capăt proiecte deja începute şi vor obţine beneficii considerabile de pe urma lor. La capitolul dragoste, vor simţi nevoia de atenţie din partea partenerului de viaţă, iar dacă sunt singuri, îşi vor dori din ce în ce mai tare să intre într-o relaţie. Nici la capitolul sănătate lucrurile nu merg rău, căci nu vor întâmpina probleme severe. Bineînţeles, nu trebuie să uiţi de alimentaţia sănătoasă şi necesarul zilnic de sport!Exclusiv Online
Peşti Peşti 19 februarie - 20 martie

În această lună ai parte de o atmosferă excelentă în familie, datorită unui succes care îi priveşte pe toţi cei ai casei. Se anunţă o veste bună pentru viitorul tău alături de cei dragi...citește mai departe

×

Zf.ro
RĂSTURNARE uriaşă de teatru de la unul dintre cei mai mari producători auto. ADIO motoare pe benzină şi diesel. A renunţat complet RĂSTURNARE uriaşă de teatru de la unul...
BREAKING NEWS: Metoda LEGALĂ prin care...
S-a TERMINAT. Putin şi Erdogan sunt la...
BusinessMagazin.ro
Cele mai bune locuri de muncă. Bugetari care primesc salarii de mii de euro lunar din banii populaţiei deşi ei nu au nicio funcţie şi nici nu fac nimic Cele mai bune locuri de muncă. Bugetari...
Încă un gigant bancar pe marginea prăpastiei....
Mediafax.ro
Ca „muritorii de rând”. Ce nume de familie vor purta Harry şi Meghan după ce renunţă la titulatura „Alteţa sa regală” Ca „muritorii de rând”. Ce nume de...
Preşedintele USR Găvojdia, acuzată că...
Avion prăbuşit în Kazahstan. Bilanţul...
Gandul.info
Virusul mortal din China, coronavirsul, armă mortală? Scenariul despre ”arma perfectă” apărut în 1981 Virusul mortal din China, coronavirsul,...
O nouă televiziune în România. Ce programe...
Ce pensie are Nina Iliescu, fosta doamnă...
DA.ZF.ro
5 drumuri magice din România pe care poţi evada cu maşina - GALERIE FOTO 5 drumuri magice din România pe care poţi...
Cele 7 minuni ale României: locuri spectaculoase...
TOP 5 plaje sălbatice, foarte aproape de...
ApropoTv.ro
"Îmi pare rău că iubitul tău se uită ..." Incredibil cum a ieşit pe stradă această tânără. Ce le transmite femeilor "Îmi pare rău că iubitul tău se uită...
ATUNCI ŞI ACUM | Cât de mult s-a transformat...
De necrezut! FOTO | Ea e vedeta Disney devenită...
Go4it.ro
O companie britanică lansează în 2020 un telefon cu WINDOWS 10. Acesta va putea fi folosit asemeni unui PC O companie britanică lansează în 2020...
Cum arată adidaşii de 400 de dolari în...
Xiaomi Mi 10 şi Mi 10 Pro, anunţate oficial...
ProMotor.ro
Noua SKODA OCTAVIA are un preț imbatabil în România Noua SKODA OCTAVIA are un preț imbatabil...
Este atât de UȘOR să aduci o mașină...
Primele imagini cu viitorul Logan arată...
Descopera.ro
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE sexual pentru bărbaţi Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE...
Maria cea SÂNGEROASĂ, regina de o frumuseţe...
Tinerele ce SEDUCEAU soldaţii nazişti:...
ULTIMA ORĂ
Povestea cutremurătoare a unei femei, transformată la doar 12 ani în „soţia” tatălui său

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.