Horoscop august 2017

Luna august ne aduce o multitudine de conjuncturi astrale care mai de care mai ofertante. E bine să se acorde mai multă atenţie analizei personalităţii şi echilibrului dintre viaţa profesională şi cea privată.
  • Publicat:

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea probleme de concentrare sau de comunicare, vor trebui să discearnă între informaţiile false şi cele autentice. Exceptând situaţiile de urgenţă, hotărârile importante pot suferi amânare până în luna septembrie. Pe plan sentimental te bucuri de o relaţie cu adevărat specială. Alături de partener nativii din această zodie ajung să se simtă în al nouălea cer.

Taur

Luna aceasta veţi socializa foarte mult, sunt şanse să ieşiţi în oraş alături de cunoştinţe noi şi fascinante. Chiar dacă luna trecută aţi rezistat impulsului de a vă face de cap cu banii, acum vă va fi ceva mai dificil să vă comportaţi la fel de disciplinat. În august sunteţi răsplătit cu o viaţă realmente senzuală, cu destule iubiri superficiale până la găsirea perechii de vis.

Gemeni

Veţi dori să petreceţi mult mai mult tip cu familia. Nativii din Gemeni au posibilitatea să se remarce în plan artistic sau să realizeze performanţe sportive. Posibile momente-cheie în existenţa unora care privesc dimensiunea majoră a destinului lor. Pe plan afectiv aveţi nevoie să vă simţiţi sprijinit şi încurajat cu fidelitate de partenerul dumneavoastră. Unele persoane se vor confrunta la locul de muncă cu dificultăţi de adaptare, pe fondul modificărilor administrative curente, de program sau de responsabilităţi.

Rac

Este o perioadă potrivită pentru a vă apleca asupra nevoilor propriei persoane. Dacă este posibil, luaţi-vă concediu şi odihniţi-vă suficient, refaceţi-vă forţele. Veniturile vor fi constante şi la un nivel mulţumitor. Nu este un moment potrivit pentru dezvoltare profesională. Este cazul să vă concentraţi pe menţinerea în funcţie, precum şi pe reîncărcarea bateriilor care, pare că sunt golite.  Luna aceasta vă veţi confrunta cu probleme de somn, dureri de cap sau probleme legate de ochi

Leu

Gustul pentru lux ar putea să vă pună în pericol bugetul; este bine să estimaţi corect ce vă puteţi permite şi ce nu vă puteţi permite să achizitionaţi. Comunicarea este foarte importantă în această perioadă. Aveţi grijă să nu vă ignoraţi partenerii şi sa vă concentraţi cât mai bine de dezvoltarea realaţiei sentimentale.  Astrele s-au aliniat în aşa fel încât să vă susţină în demersurile voastre din plan profesional. 

Fecioară

Afectiunile cronice tind să exacerbeze, în perioada de mijloc a acestei luni; nu ignoraţi semnalele pe care vi le transmite propriul organism. Expertiza voastră în domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea va fi recunoscută şi apreciată. Nu este înţelept să vă gândiţi la schimbarea locului de muncă, mai ales în a doua parte a perioadei. Banii trebuie gestionaţi cu grijă, orice investiţie v-aţi gândi să faceţi, trebuie bine documentată.

Balanţă

Se poate să înregistraţi o scădere a voinţei, a energiei comparativ cu luna trecută. Este important să profitaţi din plin de momentele favorabile şi să faceţi acumulări pentru perioadele cu semne mai puţin benefice pentru voi. Organizaţi-vă aşa cum trebuie cheltuielile şi analizaţi foarte bine dacă şi cui împrumutaţi bani. Nu este o perioadă benefică pentru investiţii semnificative sau afaceri speculative.

Scorpion

Colaborările şi creativitatea sunt profitabile şi s-ar putea să mai ai noroc într-o investiţie legată de casă. Această lună este excelentă pentru a-ţi promova imaginea, talentele, serviciile, produsele. Debordezi de vitalitate şi energie şi este musai să găseşti modalităţi de a consuma surplusul. Luna august aduce o multitudine de conjuncturi astrale care mai de care mai ofertante aşa că e bine să profiţi!

Săgetător

Activitatea profesională este motivată de profit, iar nevoia de a-ţi rentabiliza munca ar putea să conducă la unele schimbări sau înnoiri la care, cel mai probabil, te gândeai oricum de ceva vreme. Starea de spirit este senină şi încrezătoare şi nu ratezi niciun prilej de a te distra. Savurezi plăcerile vieţii sub toate aspectele. Eşti ferit de probleme de sănătate în această lună.

Capricorn

Gândeşte de două ori înainte de a decide ceva sau de a te exprima în legătură cu un subiect important! Punctele de interes, luna aceasta, vor fi veniturile si familia apropiată. Este foarte posibil ca multe împrejurări să vă favorizeze, în plan profesional. Sunteţi foarte perseverenţi şi dedicaţi, iar acest lucru nu va întârzia să-şi arate rezultatele. Starea de sănătate vă va solicita atenţia luna aceasta. Este posibil să vă confruntaţi cu probleme gastrice.

Vărsător

Lucrurile sunt destul de încurcate, nu? În cuplu tineţi cont că o comunicare deschisă poate stabiliza definitiv lucrurile între voi. Este posibil ca stresul şi activitatea susţinută să vă afecteze starea de bine, poate şi din acest punct de vedere, ar trebui să vă oferiţi timpul necesar pentru odihnă şi relaxare. Munca susţinută vă dă rezultatele aşteptate luna aceasta. Ambiţiile voastre vor fi încununate de succes şi este foarte posibil să vă atingeţi, până la finele lunii, unul dintre cele mai importante scopuri profesionale pe care vi le-aţi stabilit. 

Peşti

Va fi o lună pozitivă pentru persoanele aflate în poziţii de leadership Luna aceasta optaţi pentru munca neîntreruptă pentru că aveţi obiective precise, pe care nu doriţi cu niciun chip să le rataţi. Anexietatea şi stresul v-ar putea copleşi, la un moment dat. Aşteptaţi-vă la mai multă senzualitate în viaţa voastră intimă, luna aceasta. Vă place să ştiţi că puteţi atrage persoanele de sex opus, acest lucru vă conferă o doză substanţială de încredere în sine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân