HOROSCOP – August 2014

  • Publicat:

Berbec

Dragoste

Luna aceasta, totul merge strună la capitolul dragoste. Relaţia cu partenerul de viaţă devine tot mai bună. Vă gândiţi la următorul pas, fie oficializarea relaţiei sau achiziţionarea unei case împreună. Dacă eşti singură, august va fi o lună plină de surprize pe plan emoţional! Fii atentă, căci sunt şanse mari să îţi găseşti jumătatea!

Carieră

Astrele sunt de partea ta, oferindu-ţi oportunităţi de nerefuzat în ceea ce priveşte cariera! Nu îţi neglija atribuţiile de zi cu zi şi vei vedea cum lucrurile vor merge bine de la sine! Datorită aspectului benefic a lui Mercur, ai posibilitatea de a obţine progrese uimitoare!

Sănătate

La capitolul sănătate, stelele se asigură că ai un tonus de invidiat! Nu întâmpini nici o problemă gravă, iar dacă te-ai gândit să începi o dietă sau un sport, acesta este un moment oportun!

Bani

Datorită oportunităţilor apărute la locul de munca, te bucuri şi de un buget generos. Investiţiile imobiliare vor fi favorizate deci, dacă te gândeşti să cumperi o locuinţă, este cazul să acţionezi!

Taur

Dragoste

Lucrurile merg foarte bine între tine şi partenerul tău care are grijă să te răsfeţe din plin! Profită de această perioadă şi bucură-te de fiecare moment alături de el! Dacă eşti singură, luna aceasta îţi vei găsi, fără îndoială, sufletul pereche!

Carieră

Încearcă să eviţi conflictele la locul de muncă, atât cu superiorii cât şi cu colegii tăi. Lucurile pot să fie puţin sensibile, datorită invidiei pe care o provoci în jur. Fii tu însăţi şi nu lăsa gelozia celor din jur să te transforme în ceea ce nu eşti: o persoană răutăcioasă şi introvertită!

Sănătate

La capitolul sănătate, lucrurile merg excelent atât din punct de vedere fizic, cât şi moral! Eşti într-o stare de zile mari şi nimic nu te poate opri din a deborda de energie! Optimismul tău îţi permite să te adaptezi fără probleme schimbărilor, ceea ce nu poate fi decât un lucru bun!

Bani

Martie te protejează pe plan material, iar conturile tale se vor umple pe zi ce trece, permiţându-ţi să trăieşti confortabil, fără griji majore. Atenţie, totuşi, la cheltuielile inutile care pot, uneori, să-ţi scape de sub control!

Gemeni

Dragoste

Influenţele astrale creează un climat emoţional bun, viaţa ta fiind plină de iubire şi stabilitate în această perioadă. Dacă eşti singură, ai şanse mari să-ţi găseşti sufletul pereche luna aceasta, cu condiţia, desigur, să ai ochii bine deschişi!

Carieră

Încerci să faci cât de multe lucruri deodată, iar acest lucru îţi poate cauza probleme. Neatenţia pune stăpânire pe tine, în ceea ce priveşte cariera. Încearcă să păstrezi un ritm moderat, să faci lucrurile pe rând, dar bine. Ţine minte: graba, întotdeauna, strică treaba!

Sănătate

Lucrurile merg bine la capitolul sănătate. Nici o problemă nu îţi poate reduce energia şi vitalitatea din această perioadă. Nativii care suferă de boli cronice, vor observa îmbunătăţiri luna aceasta.

Bani

Dacă te gândeşti la investiţii majore, ar fi bine să pui o frână. Nu este o perioadă favorabilă din acest punct de vedere, iar lucrurile ar putea să ia o întorsătură neplăcută. Profită de această perioadă pentru a-ţi analiza mai bine cheltuielile şi strategia de finanţare.

Rac

Dragoste

Dacă te afli într-o relaţie de ceva timp, probabil ai observat că lucrurile au cam „ruginit”. Profită de această perioadă pentru a te gândi la câteva moduri în care să „condimentezi” lucrurile. Nici pentru nativii singuri nu e totul roz. Astrele s-au încăpăţânat să te mai ţină singură o vreme, deci nu îţi face speranţe prea mari.

Carieră

Dacă la capitolul dragoste, stelele te-au cam dezamăgit, acum te răsplătesc! În ceea ce proveşte cariera, lucrurile merg bine din toate punctele de vedere. Ai posibilitatea de a-ţi consolida poziţia actuală, de a obţine o promovare sau un bonus financiar.

Sănătate

Vitalitatea ta este puternic influenţată de Neptun, care te face să fii mai sensibilă decât de obicei. Încearcă să nu te laşi „convinsă” şi să încerci să te menţii pe poziţii. Profită din plin de momentele de odihnă şi nu lăsa orele de muncă să te epuizeze!

Bani

Evită tranzacţiile financiare importante şi încearcă să fii mai chibzuită şi în ceea ce privesc cheltuielile de zi cu zi. Amână şedinţele de shopping din această lună şi încearcă să-ţi împarţi bugetul într-un mod mai înţelept!

Leu

Dragoste

Astrele se asigură ca eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul tău de viaţă. Relaţia de cuplu este cuprinsă de armonie şi stabilitate întreaga lună, astfel că nu ai nici un motiv de îngrijorare. Dacă eşti singură, profită din plin de ultima lună a verii! Lucrurile se vor schimba radical pentru tine, la final de sezon!

Carieră

Este o perioadă norocoasă pentru toţi nativii care vor să înceapă un proiect nou la locul de muncă. Succesul este garantat luna aceasta, deci tot ce trebuie să faci este să dai dovadă de optimism şi responsabilitate!

Sănătate

Neptul este un factor de echilibru în viaţa ta, iar în ceea ce priveşte sănătate, încearcă să ţină lucrurile sub control. Nu întâmpini probleme majore, dar este posibil ca oboseala să-şi spună cuvântul. Profită de momentele de odihnă şi acordă-ţi timp pentru a face sport, un element important al sănătăţii.

Bani

Financiar, lucrurile merg excelent! Ai posibilitatea de a-ţi extinde bugetul şi de a-ţi achiziţiona lucruri de care nu ai neapărat nevoie, dar ţi le doreşti. Aşadar, acum este momentul să-ţi cumperi pantofii la care tânjeşti de ceva timp. Şi ca un bonus, august este şi luna reducerilor!

Fecioară

Dragoste

Viaţa de cuplu este în general bună, dar s-ar putea ca la finalul lunii să întâmpinaţi câteva probleme. Ţine minte: cheia unei relaţii de succes este comunicarea! Profită de perioada de concediu pentru a stabiliza şi a lămuri lucrurile cu partenerul tău. Dacă eşti singură, încearcă să nu te mai concentrezi atât de mult pe detalii şi să vezi imaginea de ansamblu! Jumătatea ta este mai aproape decât crezi!

Carieră

Este o perioadă interesantă pentru toţi nativii pasionaţi de munca şi proiectele lor. Ai parte de oportunităţi majore care îţi pot schimba viaţa cât ai clipi! Profită din plin de şansa care ţi se dă şi încearcă să nu îţi dezmăgeşti superiorii tocmai acum!

Sănătate

Cu aceste influenţe astrale, nimeni nu poate să fie prea atent în ceea ce priveşte alimentaţia! Este sezonul toxiinfecţiilor alimentare, deci trebuie să fii extrem de precaută la ceea ce mănânci în această perioadă! Abţine-te de la „deliciile” nesigure şi încearcă să consumi cât mai multe legume şi fructe!

Bani

Situaţia ta financiară este puţin cam…şubredă! Încearcă să faci câteva economii în această perioadă şi să nu te mai bazezi pe „ziua de mâine”. Nu mai cheltui inutil ci păstrează ceva şi pentru zile mai negre. Lucrurile se vor remedia în lunile ce urmează, dar până atunci trebuie să fii mai precaută!

Balanţă

Dragoste

Atenţie Balanţe singure! Este o perioadă extrem de bună la capitolul dragoste! Ai pus ochii pe cineva de ceva vreme? August este perioada în care toate aceste sentimente se vor întoarce la tine! Fii cu ochii în patru! Şi pentru nativii aflaţi deja într-o relaţie lucrurile merg bine! Luna aceasta va fi plină de pasiune, surprize şi iubire din plin!

Carieră

La locul de munca totul merge strună! Dai dovadă de dinamism, ambiţie şi optimism, lucruri care se vor refecta în munca ta, ducând la rezultate excepţionale! Nici o problemă nu va rămâne nerezolvată, din contră, vei avea şansa să începi proiecte noi şi extrem de interesante!

Sănătate

Impulsurile astrale actuale ar putea avea ca efect slăbirea organismului, de aceea este necesar să ai grijă la alimentaţie şi la stilul de viaţă în general. Nu te feri din calea sportului şi evită, pe cât posibil, orice exces. Dacă nu începi să te menajezi puţin, oboseala îşi va spune cuvântul!

Bani

Norocul ţine cu tine şi, chiar dacă nu vei câştiga sume importante de bani, vei reuşi să îţi împarţi bugetul în aşa fel încât să îţi acoperi cheltuielile şi să te şi răsfeţi puţin. Cu toate acestea, încearcă să te bucuri de ce ai cu o limită şi să nu cazi în extrema cealaltă şi să cheltui mai mult decât îţi permiţi.

Scorpion

Dragoste

Este o perioadă extrem de favorabilă pentru burlaci. Climatul astral te ajută să obţii exact ce vrei, chiar dacă va fi nevoie să muţi cerul şi pământul pentru a o face. Stelele sunt şi de partea celor aflaţi deja într-o relaţie, a căror parteneri se vor da peste cap pentru a-i răsfăţa. Aşadar, va fi o lună plină de pasiune pentru toţi nativii Scorpioni!

Carieră

Rivalităţile cu colegii îţi pot strica viaţa profesională. Încearcă să te abţii de la reacţiile negative şi, chiar dacă ştii că ai dreptate, încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să acţionezi cu diplomaţie. Cu toate acestea, nu te îngrijora prea tare! În a doua jumătate a lunii, lucrurile încep să se aşeze, iar cariera ta va reveni pe făgaşul normal.

Sănătate

Jupiter are grijă de tine în această perioadă, astfel că nu întâmpini nici o problemă gravă. Dimpotrivă, nativii care suferă de boli cronice au posibilitatea de a găsi tratamentul potrivit sau de a-şi ameliora simptomele puternic. Aşadar, în planul sănătăţii, nu ai nici un motiv de îngrijorare!

Bani

La capitolul financiar, răbdarea trebuie să fie elementul tău cheie. Ai parte de o creştere a bugetului în prima jumătate a lunii, dar trebuie să fii atentă în ceea ce privesc cheltuielile, ca nu cumva să te arunci în investiţii riscante. Nu te grăbi să-ţi cheltui toti banii pe lucruri inutile. Ai răbdare! În curând, va veni şi momentul în care să te răsfeţi la maxim!

Săgetător

Dragoste

Perioada următoare va fi marcată de o dragoste ameţitoare şi o pasiune continuă. Erotismul este la cote maxime şi plăcerea pe măsură! Indiferent dacă eşti singură sau te afli într-o relaţie, oportunităţile îţi vor bate la uşă! Ţine doar de tine să faci alegerea potrivită şi să te laşi, sau nu, cuprinsă de pasiunea momentului!

Carieră

Ambiţioşi şi hotărâţi, nativii din Săgetător au parte de experienţe extrem de plăcute la job! Fie primesc un bonus, fie sunt lăudaţi de superiori, fie li se oferă o oportunitate de nerefuzat! Cu toate acestea, nu te entuziasma în aşa fel încât să-ţi neglijezi responsabilităţile!

Sănătate

În general, totul merge bine la capitolul sănătate. Cu toate acestea, atenţie la…picioare! Încearcă să te fereşti de sporturile extreme şi să eviţi programările la pedichiură pentru o perioadă.

Bani

Apar anumite perspective interesante pentru a-ţi creşte bugetul şi tot ce trebuie tu să faci este să fii atentă la modul în care le gestionezi! Nu trebuie să ratezi şansele importante, dar nici nu trebuie să te arunci în investiţii nesigure. Asigură-te că ţi-ai acoperit toate datoriile, înainte să începi să cheltui!

Capricorn

Dragoste

În ultima perioadă ţi-ai cam neglijat partenerul, iar el începe să ia lucrurile în serios. Ai face bine să îi arăţi că încă îţi pasă, până nu pleacă să caute atenţie în altă parte. Lasă puţin deoparte cariera şi ocupă-te de relaţia ta, până nu este prea târziu. Dacă eşti singură, eşti “predispusă” la întâlniri interesante, căci atmosfera astrală de luna aceasta favorizează experienţele emoţionale.

Carieră

Ai parte de călătorii în cadrul jobului, lucru care te va scoate, în sfârşit, din rutina ta zilnică. Profită de ocazie pentru a cunoaşte oameni noi şi pentru a avea parte de experienţe interesante.

Sănătate

Datorită oboselii accumulate, s-ar putea să ai parte de stări de stres şi nervozitate. Profită de această perioadă pentru a te relaxa şi a-ţi lua puţin gândul de la activităţiile de zi cu zi. În ultimul timp ai fost într-o continuă extremă, iar organismul tău simte acest lucru mai tare ca oricând!

Bani

Nevoia ta de relaxare se resimte şi în buget. Epuizarea te împiedică să fii la fel de calculată ca de obicei, aşa că lucrurile par să-ţi scape puţin de sub control. Încearcă să fii mai echilibrată, atât din punct de vedere al cheltuielilor cât şi în general. Echilibrul este cheia spre succes!

Vărsător

Dragoste

Simţi nevoia de dragoste şi afecţiune, lucruri de care poţi avea parte doar atunci când te afli într-o relaţie. Te-ai săturat de viaţa distractivă şi vrei stabilitate şi seriozitate. Este un moment bun să îţi găseşti perechea, deci trebuie doar să deschizi bine ochii! Dacă eşti deja într-o relaţie, lucrurile merg la fel de bine ca până acum, ba chiar aveţi şansa de a consolida relaţia sau de a trece la pasul următor!

Carieră

Asigură-te că menţii o barieră între viaţa personală şi cea profesională. Nu lăsa loc de „scurgeri” pe nicăieri, în caz contrar, s-ar putea să dai de bucluc. Abţine-te de la flirturi şi relaţii cu colegii, pentru a nu îţi neglija munca. În cazul în care ai parte de vreun eşec sentimental, încearcă să rămâi puternică şi să nu laşi sentimentele să te împiedice să îţi îndeplineşti responsabilităţile!

Sănătate

Starea ta de sănătate se îmbunătăţeşte în mod semnificativ şi toate problemele de care „te-ai lovit” în ultima perioadă se rezolvă de la sine. Continuă să ai grijă de tine şi vei vedea cum rezultatele vor continua să apară!

Bani

Eşti tentată să arunci banii pe lucruri de care nu ai nevoie, iar asta s-ar putea întoarce împotriva ta! Încearcă să fii chibzuită şi să îţi calculezi cu atenţie bugetul. E ultima lună a verii şi nu ai vrea să stai în casă din cauza faptului că ai cheltuit prea mult pe haine şi pantofi!

Peşti

Dragoste

Venus îţi promite o lună plină de surprize în plan amoros! Vei avea parte de momente de bucurie şi entuziasm alături de partenerul tău, iar dacă eşti singură, astrele se vor asigura că vei petrece ultima lună de vară într-o companie extrem de plăcută! Profită la maxim de aceste momente!

Carieră

Succesul te pândeşte de după colţ! Cariera ta va lua o întorsătură extrem de favorabilă în această perioadă! Ai parte de o promovare, o mărire de salariu sau o ofertă de job la care visai de mult! Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că profiţi de şansele oferite şi că nu laşi norocul să te ocolească!

Sănătate

Debordezi de energie şi dinamism, iar organismul tău simte aceste lucruri şi le susţine cu ardoare! Nu ai parte de nici o problemă de sănătate, din contră, eşti mai plină de vitalitate ca oricând!

Bani

Stelele nu îţi fac cadouri luna aceasta, deci va trebui să te descurci cu ce ai momentan. Cu toate acestea, nu intra în panică! Lucrurile se vor rezolva mai repede decât crezi, iar la finalul lunii vei putea să te răsfeţi cum se cuvine. Aşadar, dacă nu ai avut încă parte de concediu, vara nu este pierdută!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Horoscop septembrie 2014
Horoscop septembrie 2014
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”