Cele mai

APLICAȚII

Calculează câte calorii poţi consuma zilnic fără să te îngraşi, află greutatea ideală, verifică în calculatorul nutrițional nutrienţii și caloriile din meniul tău sau vezi informaţiile nutriţionale din alimentele preferate.

Caută în:

Horoscop aprilie 2019

În luna aprilie sunteţi favoritul zodiacului: aveţi mari şanse de reuşită în tot ceea ce întreprindeţi pe plan personal. Aveţi însă nevoie de calm şi realism astfel încât să găsiţi adevărata motivaţie pentru a vă arunca în ”luptă”.

Adesea, primul impuls nu este cel mai bun. Aşa cum am menţionat, sunteţi unul dintre favoriţii zodiacului, iar domeniul vizat este şi cel al vieţii sentimentale. În luna aprilie aveţi energie cât pentru zece aşadar, n-ar fi rău să vă reorganizaţi spaţiul în care locuiţi. Pe plan sentimental, aveţi ocazia să faceţi schimbări importante. La începutul lunii veţi face cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia încă din prima clipă.

 

Cuprins

O călătorie pe care aţi planificat-o mai de mult va trebui amânată, lucru care vă va nemulţumi profund. Începând cu jumătatea lunii aprilie profitaţi de conjunctura astral şi vă ocupaţi de documentele juridice necesare încheierii unei tranzacţii imobiliare. Treburile pe care le aveţi de rezolvat la locul de muncă pot fi duse la bun sfârşit dacă veţi apela la dialog.

O persoană cu putere de decizie vă va lua sub ”aripa sa ocrotitoare”. Avantajele se vor face simţite la susţinerea unui examen. Este momentul totuşi să vă luaţi concediu şi să lăsaţi grijile legate de serviciu pe seama colegilor de muncă.

 

Luna aprilie este favorabilă obţinerii cu uşurinţă a câştigurilor financiare, însă este recomandabil să evitaţi speculaţiile de orice natură. Rămâneţi prudenţi în zona profesiunii, unde pot apărea probleme, nu grave, dar foarte stresante pe termen lung. Probabil că veţi profita de ”înviorarea” bugetului şi veţi face investiţii înţelepte pentru îmbunătăţiri în locuinţă.

În activităţile cotidiene se va simţi o schimbare pozitivă, mai ales în domeniul financiar. Aveţi şanse să obţineţi o aprobare. La sfârşitul lunii vor apărea veşti bune care vă vor face zilele mai frumoase. În plus, sunt şanse mari să primiţi o vizită din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.

 

Nu refuzaţi invitaţia la o petrecere. S-ar putea să întâlniţi acolo un vechi prieten pe care nu l-aţi văzut de mult timp. Mai mult, în luna aprilie aveţi şansa de a schimba locul de muncă, de a începe o nouă colaborar sau asociere într-o afacere.

Aveţi grijă însă, sunteţi înclinaţi să vă produceţi o serie de gafe la o întrunire. Nu aveţi cun să-i faceţi fericiţi pe toţi cei din jur. Perioada este benefică pentru dumneavoastră, în sensul câştigurilor din colaborări. În plan sentimental, a venit rândul dumneavoastră să fiţi placut surprins de partener.

 

Activităţile pe care le întreprindeţi în luna aprilie ar putea să vă aducă avantaje materiale substanţiale, însă cu preţul sacrificării timpului liber. Este preferabil să adoptaţi o atitudine lipsită de complicaţii, fără violenţă, practic să vă urmaţi înclunaţiile inimii.

Veţi fi obligat să rămâneţi peste program pentru rezolvarea chestiunilor profesionale. Va trebuie să aveţi multă grijă căci sunteţi cam impulsiv. SUnteţi mai sensibil şi mai implicat în relaţia dumneavoastră de suflet. Veţi dori să vi se dea dovezi de afecţiune. La serviciu vă distingeţi prin meticulozitate şi capacitatea de analiză profundă şi obiectivă a problemelor.

 

În plan sentimental este o perioadă favorabilă relaţiilor cu persoana iubită, o perioadă cu mare încărcătură emoţională. Puteţi pierde oportunitatea unei afaceri reuşite din cauza indeciziei. Fiţi mai tranşanţi!

Sunteţi plini de bune intenţii, numai că rezultatele nu se ridică la nivelul aşteptărilor. S-ar putea ca în primele ore ale zilei să vorbiţi mai mult decât de obicei sau să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte. La erviciu este un moment dificil, nu reuşiţi deloc să vă faceţi înţeles de cei din jur.

 

Dacă staţi bine financiar, ar fi bine să porniţi la drum şi să vă petreceţi această lună într-un loc care vă place în mod deosebit. În cazul în care plănuiţi să faceţi unele schimbări trebuie să ştiţi că momentul prielnic oricărui demers este începând cu jumătatea lunii aprilie.

Este o perioadă ideală pentru finalizări sau pentru a vă implica în activităţi pe termen lung. Aţi putea câştiga bani din colaborări sau activităţi de parteneriat. Partenerul va avea şi el un aport considerabil la îmbunătăţirea bugetului. În luna aprilie apare o situaţie în care trebuie să staţi puţin pe gânduri şi să meditaţi pentru găsirea unei soluţii.

 

Dificultăţile întâmpinate în luna aprilie, atât pe plan financiar, cât şi sentimental, ar putea să vă determine o stare de iritare exagerată. Evitaţi confruntările directe cu persoane care încearcă să se impună în faţa dumneavoastră, cu partenrul sau chiar cu superiorii.

Sentimental este posibil să fiţi pus în situaţia de a lămuri unele neînţelegeri mai vechi cu partenerul de suflet. În prima săptămână a lunii aveţi şansa de a încasa o sumă de bani de pe urma unor colaborări mai vechi sau vi se va restitui un împrumut. La serviciu, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine. Vă îndreptaţi spre un succes pe care ştiaţi că îl meritaţi.

 

Relaţiile parteneriale vor fi excelente dacă veţi încerca să daţi dovadă de mai multă diplomaţie şi dacă veţi asculta şi părerile celorlalţi. Revizuiţi-vă relaţiile cu anturajul şi căutaţi să construiţi legături bune cu cei din jurul dumneavoastră.

Prea aveţi încredere deplină în toată lumea. Fiţi mai prudenţi ca să nu aveţi decepţii. V-aţi suprasolicitat şi energia dumneavoastră este pe sfârşite. Aţi putea să vă mai menajaţi câteva zile, până vă mai reveniţi. Este o perioadă favorabilă în relaţia cu persoana iubită şi sunteţi învăluit de o încărcătură emoţională.

 

Vi se oferă şansa de a vă afirma, preluând conducerea unui proiect asupra căruia vă aplecaţi cu pasiune, faceţi totul repede şi bine. Puteţi fi liniştit, căci nu există riscul să fiţi înşelat, folosit sau indus în eroare de unele persoane alături de care colaboraţi. O veste bună de la cineva plecat în străinătate sau în legătură cu o plecare a dumneavoastră în străinătate vă va bine dispune pentru toată ziua.

Sentimentul de nerealizare dispare definitiv şi lasă locul unei suprasolicitări. SUnteţi ocupat tot timpul cu organizarea unor planuri ambiţioase. Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră, ceea ce vă împiediecă în prima parte a lunii să îndepliniţi ceea ce v-aţi propus.

 

Accentul cade pe relaţiile cu persoanele de sex opus. Este luna optimă legării unei prietenii sau lansării unei propuneri sentimentale. Vă puneţi multe speranţe în diferite proiecte şi mizaţi prea mult pe nişte informaţii care nu vor aduce mari schimbări. Fiţi vigilent!

Traversaţi o perioadă dificilă, dar nu vă pierdeţi speranţa. În dragoste, aveţi tendinţa să nu vă ţineţi de cuvânt. Entuziasmul vă este molipsitor şi graţie lui aţi putea să vă convingeţi prietenii să vă accepte propunerile făcute pentru timpul liber. La serviciu, pe umerii dumneavoastră vor cădea nişte sarcini care vă solicită mai nult ca de obicei.

 

Dispuneţi de multă forţă şi energie şi chiar dacă aveţi tot felul de obstacole de înfruntat, veţi reuşi fără probleme. Tot ceea ce întreprindeţi în jumătatea lunii aprilie în scopul creşterii bugetului se află sub auspicii bune. Părinţii vor ocupa în luna aceasra un loc împortant în atenţia dumneavoastră.

La serviciu apar unele conflicte, cauza fiind în principal graba în a vă expune ideile. În dragoste, apele sunt calme şi totul e numai armonie. Dumneavoastră şi persoana iubită v-aţi agitat şi v-aţi stresat cam mult în ultima vreme, aşa că ar fi cazul să încetiniţi ritmul şi să luaţi o pauză.

 Exclusiv Online
Apa japoneză, rețeta ideală pentru a nu te mai opri din slăbit. Accelerează metabolismul, te scapă de toxine și de senzația de foame Doctorulzilei.ro Apa japoneză, rețeta ideală pentru a nu te mai opri din slăbit. Accelerează...
Adela Popescu dă din casă. „Pot apărea mici contradicții, dar nimic atât de grav” Infoactual.ro Adela Popescu dă din casă. „Pot apărea mici contradicții, dar nimic...
COVID-19. Hamsterii au fost testați. Rezultatul este uluitor Animalzoo.ro COVID-19. Hamsterii au fost testați. Rezultatul este uluitor
Finala Puterea Dragostei: Ei sunt concurenții care se luptă pentru premiu Substantial.ro Finala Puterea Dragostei: Ei sunt concurenții care se luptă pentru premiu
E oficial! Care este, de fapt, numărul REAL de infecții cu coronavirus în România Gandul.ro E oficial! Care este, de fapt, numărul REAL de infecții cu coronavirus...
Cea mai bună cură pentru detoxifiere: Conține lămâie și țelină și dă rezultate miraculoase. Îți subțiază rapid talia VoxBiz.ro Cea mai bună cură pentru detoxifiere: Conține lămâie și țelină...
Rac Rac 22 iunie - 22 iulie

Sunteţi implicat trup şi suflet în problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar eficienţa dumneavoastră în chestiunile practice este uşor diminuată. Luna iulie anunţă unele dispute în...citește mai departe

×

Gandul.ro
E oficial! Care este, de fapt, numărul REAL de infecții cu coronavirus în România E oficial! Care este, de fapt, numărul...
ȘOCANT! Ce s-a găsit în ORGANELE pacienților...
Raportul Curții de Conturi după controlul...
ApropoTv.ro
Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după ce a găsit fecale în patul său Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după...
Lora, blocată de trei luni în Bali, din...
„La Gomera”, marele câştigător la...
Go4it.ro
A cumpărat sos din Lidl. Peste un timp, fiica ei a avut un șoc: Nu mai cumpăr de la ei! A cumpărat sos din Lidl. Peste un timp,...
A golit bazinul de irigații pentru a-l...
Cutia suspectă din baie era din nou mișcată....
ProMotor.ro
Momentul incredibil în care un polițist o PIPĂIE pe o șoferiță. Gestul care a provocat SCANDALUL - VIDEO Momentul incredibil în care un polițist...
Motivul pentru care peste 4.000 de MAȘINI...
Ca-n GERMANIA! Primele mașini de poliție...
Descopera.ro
Şase oameni cu SUPER-PUTERI care i-au pus în dilemă pe oamenii de ştiinţă. Unul dintre ei a ''văzut'' Luna Şase oameni cu SUPER-PUTERI care i-au pus...
Guvernul SUA se pregătește INTENS! O lege...
EXPERIMENTUL care durează deja de un SECOL!...
ULTIMA ORĂ
A cumpărat sos din Lidl. Peste un timp, fiica ei a avut un șoc: Nu mai cumpăr de la ei!

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul SC TITLURI QUALITY S.R.L .