Horoscop aprilie 2015

Afla ce-ti prezic astrele pentru luna aprilie in functie de zodia ta.
  • Publicat:

Peşti

Luna aprilie aduce cu ea o mulţime de probleme, însă acestea vor fi doar urmări ale propriilor tale acţiuni. Cel mai mult vei avea de suferit dacă în trecut nu ai spus adevărul.

Pe plan sentimental lucrurile merg spre bine. Tot ce trebuie să faci este sa-i acorzi partenerului atenţia meritată. Fii tu însăţi şi nu încerca să schimbi lumea.

Berbec

Prioritizează-ţi  sarcinile şi ia-le pe rând. Nu ai suficientă energie pentru a face mai multe lucruri în acelaşi timp, aşa că va trebui să-ţi dozezi resursele. Nu-ţi asuma riscuri şi nu te implica în proiecte cu rezultate incerte.

Relaţia sentimentală va trebui să beneficieze de toată atenţia ta. Chiar dacă uneori pare că despărţirea este soluţia, încearcă, totuşi, s-o eviţi.

Taur

Ai nevoie de o vacanţă, fie ea şi sub forma unei delegaţii în alt oraş. Împortant este să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în jurul tău.

În dragoste, la finalul primei decade a lunii va trebui să te străduieşti să eviţi problemele. Totuşi, dacă nu reuşeşti, vei avea suficientă putere să le rezolvi. Asumă-ţi responsabilitatea pentru deciziile pe care le ai de luat şi nu te teme să pui piciorul în prag.

Gemeni

La job situaţia va fi cel puţin dificilă. Nu uita, totuşi, că, dacă eşti corectă şi ai conştiinţa curată, adevărul va ieşi la iveală. Spre finalul lunii poţi avea o surpriză de proporţii, ceva ce-ţi poate schimba viaţa.

În relaţia cu iubitul trebuie să îţi păstrezi calmul. Orice ieşire necontrolată poate să te coste scump. Controlează-ţi emoţiile, nu şi sentimentele. Judecă lucrurile cu capul, nu cu inima.

Rac

Eşti puternică şi reuşeşti să duci la capăt nu doar nişte simple proiecte, ci unele dintre cele mai mari realizări ale tale pe plan profesional. Nu va fi uşor însă rezultatele eforturilor tale vor fi peste aşteptări.

Şi în dragoste debordezi de energie. Dacă eşti singură vei reuşi să il cucereşti pe cel ce ţi-a captat atenţia. Vei uimi pe toată lumea!

Leu

În luna aprilie concentrează-te pe menţinerea lucrurilor neschimbate, atât la job cât şi acasă. Nu încerca să îti asumi noi responsabilităţi, indiferent cât de mult ar încerca cei din jurul tău să te convingă. Fă-ţi treaba şi ignoră tentaţiile.

În relaţia cu partenerul situaţia poate deveni tensionată dacă nu vei putea evita orele suplimentare de la serviciu sau ieşirile de vineri seară cu colegii.

Fecioară

Astrele sunt generoase cu tine în sfera profesională. Îţi vei duce la capăt cu succes toate priectele şi sarcinile. Totuşi, nu te grăbi să îţi stabileşti noi obiective pentru că lucrurile se pot schimba radical când te aştepţi mai puţin.

Este momentul să acorzi toată atenţia familiei tale. Ar fi ideal să le oferi o călătorie surpriză într-un weekend.

Balanţă

Este posibil ca la locul de muncă să nu meargă chiar totul conform planurilor însă vei reuşi să-ţi rezolvi sarcinile corect şi la timp. Acordă cu mare atenţie încrederea ta, unii colegi te pot dezamăgi.

În dragoste, la finalul primei decade a lunii va trebui să acorzi partenerului mai multă atenţie. Încearcă să nu mai rămâi peste program şi să îl surprinzi cu o surpriză romantică.

Scorpion

Astrele îşi vor exercita influenţa pozitivă maximă asupra activităţii tale profesionale. Vei primi mai multe responsabilităţi sau un proiect nou şi interesant. Nu te teme să accepţi aceste provocări.

În relaţia cu partenerul tău vei avea nevoie de diplomaţie şi carismă pentru a contracara influenţa negativă a lui Venus.

Săgetător

Victorii puţine sau neînsemnate la locul de muncă. Fii pregătită pentru surprize mai puţin plăcute din partea colegilor şi a superiorilor. Identifică-ţi atent aliaţii şi, mai ales, posibilii inamici.

Pe plan sentimental reuşeşti să eviţi discuţiile în contradictoriu cu iubitul. Dacă ai copii, acordă-le mai multă atenţie decât de obicei.  În aprilie ai la dispoziţie toate resursele necesare rezolvării oricărei probleme.

Capricorn

La job eşti productivă. Încă de la începutul lunii vei simţi un aflux de energie, vei simţi că eşti capabilă să realizezi orice ţi-ai propune. Aceasta nu înseamnă că trebuie să accepţi fără rezerve orice provocare nebunească.

În sfera relaţiilor sentimentale vei avea parte de stabilitate. Este perioada ideală în care te poţi relaxa.

Vărsător

La serviciu va trebui să munceşti mai mult pentru a-ţi păstra poziţia pentru că rişti s-o pierzi, aşa cum rişti ca situaţia ta financiară să se înrăutăţească.

Şi în dragoste vor apărea complicaţii. Dacă încrederea în cuplu lipseşte, în aprilie situaţia se va agrava. Partea bună este că familia şi prietenii sunt alături de tine iar relaţia cu aceştia va funcţiona perfect. Ei te vor ajuta să-ţi rezolvi problemele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
HOROSCOP MAI
HOROSCOP MAI
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”