HOROSCOP 9-15 martie 2020: săptămâna aduce conflicte cu cei din jur şi surprize neplăcute în plan afectiv

Află ce prezic astrele în săptămâna 9-15 martie 2020.
  • Publicat:
HOROSCOP 9-15 martie 2020: săptămâna aduce conflicte cu cei din jur şi surprize neplăcute în plan afectiv
FOTO: pixabay / HOROSCOP 9-15 martie 2020: săptămâna aduce conflicte cu cei din jur şi surprize neplăcute în plan afectiv

Deşi săptămâna nu începe cu raze de soare cum ne-am fi dorit, pentru unii nativi din zodiac vremea de afară nu se aseamănă evenimentelor care vor apărea în viaţa lor în perioada următoare. Lucrurile par să meargă bine, atât în dragoste, cât şi în carieră şi, dacă se întâmplă ca planurile să nu vă iasă aşa cum ţi-ai fi dorit, vei reuşi să le scoţi la capăt. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare nativ din zodiac în săptămâna 9-15 martie 2020.

Horoscop 9-15 martie 2020- BERBEC

Sunteţi plini de ambiţie şi în această săptămână vă veţi da seama că reuşita este mai aproape ca niciodată. Daţi dovadă de răbdare şi tact şi n-ar fi exclus să stârniţi şi interesul altora în ceea ce priveşte ideile pe care le aveţi. Orice problemă aţi avea, acestea s-ar rezolva mai uşor dacă aţi şti cui trebuie să daţi un telefon sau unde anume să vă duceţi să cereţi ajutorul.

Horoscop 9-15 martie 2020- TAUR

Şarmul irezistibil pe care-l aveţi în această săptămână vă va aduce o mulţime de avantaje atât în plan profesional, cât şi personal. Intuiţia dumneavoastră funcţionează deosebit de eficient. Ideile de care daţi dovadă în această zi v-ar putea permite să obţineţi o aprobare pe care o aşteptaţi de mai mult timp.

Horoscop 9-15 martie 2020- GEMENI

Grijile financiare vor di eclipsate de energia deosebită pe care o aveţi. Ar fi bine, însă, să fiţi mai ponderat în tot ceea ce faceţi. În anturajul dumneavoastră vor exista unele neînţelegeri şi nu este cazul să încercaţi a le media. Cele mai multe nu vă vor implica în mod direct, dar oricum situaţia vă va deranja.

Horoscop 9-15 martie 2020- RAC

Este o săptămână bună pentru pus la punct acte sau statistici, iar conştiinciozitatea dumneavoastră va reuşi să facă impresie bună celor care v-au luat la ochi. Apucaţi-vă de acele activităţi care să vă stimuleze mental şi fizic. Plictiseala este inamicul dumneavoastră.

Horoscop 9-15 martie 2020- LEU

În această săptămână veţi avea câteva zile încurcate, cu multe probleme de rezolvat. Puteţi fi optimist: sunteţi o fire practică aşadar, veţi avea un randament bun. Perioada predispune la reacţii bruşte, neaşteptate, dar şi la schimbări radicale. Doriţi parcă o mai mare independenţă, suportaţi cu greu constrângerile, ceea ce vă poate aduce în conflict cu cei din jur.

Horoscop 9-15 martie 2020- FECIOARĂ

În această săptămână probabil că un prieten vă va face un cadou, dar nu este exclus şi să puneţi bazele unei viitoare colaborări. Evenimentele din următoarea perioadă vă mai rezervă şi o surpriză. Este posibil să aflaţi că vi s-a aprobat o cerere sau că veţi primi invitaţie de la cineva din străinătate.

Horoscop 9-15 martie 2020- BALANŢĂ

Perioada următoare este bine să vă concentraţi asupra problemelor casnice, chiar dacă sunteţi preocupat în mare măsură de chestiuni profesionale. La locul de muncă este posibil să vi se recunoască nişte drepturi sau, pur şi simplu, cineva să recunoască în mod public că, într-o anumită chestiune, punctul dumneavoastră de vedere a fost corect.

Horoscop 9-15 martie 2020- SCORPION

Săptămâna ar putea aduce anumit surprize neplăcute în plan afectiv. Aspectele planetare vor împiedica exprimarea clară a emoţiilor. Dacă zilele trecute relaţia cu prietenii a fost armonioasă, nu acelaşi lucru se va întâmpla şi pe parcursul săptămânii în curs. Sunt posibile conflicte mai ales în timpul dimineţii.

Horoscop 9-15 martie 2020- SĂGETĂTOR

În această săptămână sunteţi visător şi trataţi cu prea mare uşurinţă problemele de la locul de muncă. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, pentru că nu aveţi nici o şansă să-i convingeţi pe cei din jur că aveţi dreptate. În prima jumătate a săptămânii luaţi o decize importantă privind plecarea într-o călătorie în interes personal şi aveţi succes la negociere şi în domeniul investiţiilor.

Horoscop 9-15 martie 2020- CAPRICORN

S-ar putea să fiţi prea idealist şi să credeţi că puteţi rezolva uşor orice problemă de afaceri. Încercaţi să fiţi mai realist şi nu vă aventuraţi să faceţi tranzaţii riscante, chiar dacă partenerii de afaceri sunt persoane cunoscute!

Horoscop 9-15 martie 2020- VĂRSĂTOR

Este o zi bună pentru a lăsa deoparte câteva dintre grijile şi preocupările care v-au ţinut ocupat în ultima perioadă. Vă veţi putea dedica planului afectic şi veţi avea parte de momente plăcute. Aveţi senzaţia că nimic nu poate distruge starea de siguranţă care vă înconjoară.

Horoscop 9-15 martie 2020- PEŞTI

Acţiunile pe care le întreprindeţi în această săptămână vă vor aduce beneficii pe plan financiar, însă cu condiţia să vă temperaţi spiritul critic. Maturitatea de care daţi dovadă în rezolvarea problemelor nu vă caracterizează, cu toate că dumneavoastră vreţi să pară că sunteţi altfel, dar cel puţin vă poate aduce unele beneficii. O persoană binevoitoare vă va furnica idei avantajoase pentru o afacere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”