HOROSCOP 2019: dragoste la cote maxime şi succese nebănuite în carieră

Află ce prezic astrele în anul 2019, atât pe plan profesional, cât şi în viaţa sentimentală şi sănătate.
  • Publicat:
HOROSCOP 2019: dragoste la cote maxime şi succese nebănuite în carieră
FOTO: 123rf.com

Aşa cum fiecare an vine cu noi provocări, la fel şi anul 2019 aduce  suişuri şi coborâşuri pentru nativii din zodiac, în special din punct de vedere profesional. Nelipsite sunt şi călătoriile, veştile care aduc schimbări radicale spre viitor, dar şi dragostea resimţită la cote maxime.

Horoscop 2019: Berbec

Încă de la începutul anului 2019, în viaţa nativului Berbec îşi va face loc o persoană total necunoscută, dar care va prezenta interes şi o mare atracţie pentru acesta. Bineîneţeles, nici nu vei îndrăzi să te opui aceste atracţii, mai ales că nu aţi mai simţit de mult acei fiori ca acum. În plan profesional, daţi startul unor noi proiecte şi veniţi cu idei geniale şi îndrăzneţe de viitor. Aşadar, în anul 2019 este momentul ideal pentru a ieşi la rampă. Este foarte important însă să ştiţi să comunicaţi şi să fiţi atent în privinţa actelor oficiale. În privinţa sănătăţii, în anul 2019 este momentul să acordaţi mai multă atenţie analizelor de bază şi să nu neglijaţi semnele care nu par îngrijorătoare.

Horoscop 2019: Taur

Nativul Taur se va lovi în anul 2019 de diferite situaţii, atât în carieră, cât şi în viaţa sentimentală. Prudenţa este cheia, mai ales că va trebui să eviţi situaţiile în care eşti nevoit să oferi explicaţii sincere persoanei iubite pentru greşelile pe care le-aţi făcut în trecut. Nu risca să pari un om în care nu se poate avea încredere, atât în viaţa personală, cât şi la locul de muncă. Totodată, anul 2019 va fi anul în care vei realiza că te afli într-o alergătură continuă după bani, viaţa ta fiind în mare parte reprezentată de serviciu.

Horoscop 2019: Gemeni

Anul 2019 este, pentru nativul Gemeni, anul oportunităţilor şi provocărilor. Nu evita să asculţi propunerile celor din jur şi ia în calcul fiecare beneficiu de care te poţi bucura. Din punct de vedere financiar nu se anunţă un an excelent, dar cu ajutorul primit din partea celor dragi vei reuşi să depăşeşti cu bine micile impasuri financiare. Cu toate astea, nu vei spune nu aventurilor şi călătoriilor chiar dacă în cale apar numeroase obstacole. În schimb, vei reuşi ca în carieră să fii mult mai concentrat şi să ai un randament deosebit.

Horoscop 2019: Rac

Şanse noi de colaborări apar încă de la începutul anului 2019, dar nu te pripii în privinţa deciziilor. Chiar dacă unii te-ar putea considera obsedat de bani, nu e vorba nici de obsesie şi nici de avariţie, ci doar precauţie dusă la extrem. Cu toate astea, vei avea nevoie de o pauză pentru a fi gata de noi proiecte. Poate o vacanţă prelungită te va ajută să faci progrese şi să vii cu un aer fresh în carieră. Pe plan sentimental vei reuşi să găseşti rezolvarea unor probleme sentimentale existente de mai mult timp în relaţia cu partenerul de viaţă. Chiar dacă anul 2019 va fi unul cu suişuri şi coborâşuri, pe final de an se anunţă chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop 2019: Leu

Încă de la începutul anului 2019, nativul Leu va reuşi să se facă remarcat cu uşurinţă de persoane cu o anumită funcţie, care vor fi plăcut surprinse de calităţile de care dai dovadă. În schimb, afacerile nu sunt favorizate în acest an, astfel că nu este bine să te pripeşti în a obţine câştiguri. Mai ales că, anul 2019 nu este tocmai unul ideal în privinţa acestui aspect, şansele de reuşită fiind reduse. De asemenea, evită speculaţiile şi respectă legea cu stricteţe!

Horoscop 2019: Fecioară

În 2019, spiritul critic este mai pronunţat ca niciodată. Este cazul să lucrezi mai mult la caracterul tău şi să fii mai temeprat pentru a evita răcirea relaţiilor cu unii dintre prieteni. Evită discuţiile în contradictoriu cu persoanele din jur şi concentrează-te asupra finalizării activităţilor demarate la început de an. În cazul în care primeşti o veste din străinătate sau vrei să porneşti o afacere cu cineva e peste hotare, începutul anului este ideal, iar asta pentru că astrele sunt favorabile. O iniţiativă personaşă va avea un succes nebănuit, deci ai încredere în ideile care-ţi vin. Începând cu jumătatea anului, te vei lovi de intrigile adversarilor influenţi, pe care îi credeai prieteni şi parcă şi norocul îţi va fi împotriva.

Horoscop 2019: Balanţă

Anul 2019 anunţă pentru nativul Balanţă posibilitate afirmării la serviciu, dar şi o posibilă ceartă cu o femeie care te invidiază pentru performanţele tale. Vor apărea numeroase evenimente importante, în special acolo unde este vorba de bani. Nelipsite sunt şi ascensiunea socială şi succesul în afaceri. Pe plan sentimental, ai curajul să iei propriile decizii, dar şi să rişti în privinţa persoanelor care apar în viaţa ta.

Horoscop 2019: Scorpion

În anul 2019 vei reuşi să-ţi concentrezi întreaga atenţie asupra unor probleme legate de o afacere rentabilă, dar trebuie să ai grijă în privinţa unui aspect: vei neglija relaţiile sentimentale. Ţi se va propune o colaborare la care de mult visai şi nici prin cap nu-ţi trecea că vei ajunge atât de repede unde ţi-ai propus, ceea ce ar putea influenţa pozitiv părerea superiorilor despre tine, în viitorul apropiat. Poţi câştiga o sumă importantă de bani, ţi se va face o ofertă tentantă şi vei primi şi alte veşti primiţătoare pentru viitor. Dacă vizezi o funcţie mai sus în ierarhia profesională, ai putea ajunge acolo cu uşurinţă, mai ales dacă foloseşti toate mijloacele de care dispui.

Horoscop 2019: Săgetător

Începutul lui 2019 nu este unul tocmai bun pentru situaţia ta materială. Cel mai probabil vei face cheltuieli substanţiale şi, totodată, vei fi nevoit să faci câteva drumuri scurte în interes profesional, ceea ce va genera o stare de nemulţumire în rândul membrilor familiei. Începând cu jumătatea anului 2019 vei avea parte de o perioadă bună pentru creşterea venitului, primind astfel ocazii favorabile pentru redresarea situaţiei materiale. Pentru că ai talent de negociator, vei putea folosi acest atuu la întâlnirea cu potenţialii parteneri de afaceri.

Horoscop 2019: Capricorn

O neînţelegere mai veche, care te preocupă de mai mult timp, ar putea reveni în atenţia ta. În anul 2019 vei deveni capricios, iar prin această atitudine rişti să declanşezi o ceartă cu persoana iubită. Pentru că în dragoste este un an bun, trebuie să profiţi din plin pentru a-ţi atinge scopurile sentimentale. În plus, este un an prielnic pentru planurile de viiro şi pentru demararea unor noi activităţi în domeniul social. Aşa că, nu te pripi în luarea deciziilor importante!

Horoscop 2019: Vărsător

Pentru nativul Vărsător, anul 2019 se anunţă unul promiţător, atât în viaţa de cuplu, cât şi în cea profesională. Vei fi nevoit să faci unele investiţii pentru care vei avea nevoie de fonduri noi, iar încercarea de a apela la rude, nu are un final prea reuşit. La locul de muncă ar fi de dorit să eviţi să te apuci de mai multe lucuri, căci nu vei apuca să duci nimic la bun sfârşit. Vei avea parte de câteva călătorii în interes personal, ceea ce va afecta relaţia cu partenerul de viaţă şi, pentru că dragostea este extrem de importantă pentru tine în anul 2019, trebuie să-ţi exprimi emoţiile mai deschis faţă de persoana iubită, cu mai multă apropiere şi căldură, pentru a-i oferi mai multă încredere.

Horoscop 2019: Peşti

Deşi crezi că anul 2019 este ideal pentru finalizarea unui proiect, te vei trezi în faţa unui obstacol care va amâna serios capătul de drum. În schimb, se anunţă un an minunat, plin de forţă, care se revarsă mai întâi în gândirea şi în modul ân care îţi conduci destinul. Pe plan sentimental eşti răsfăţat de partener, totul pare să meargă bine şi oferi şi primeşti dragoste la cote maxime.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Horoscop ianuarie 2019
Horoscop ianuarie 2019
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”