Horoscop 2016 – vezi ce surprize te aşteaptă în noul an!

Anul 2016 vine cu surprize pentru toate zodiile! Dragoste, pasiune, oportunităţi în carieră şi venituri considerabile, dar şi energie, tonus şi o formă fizică de invidiat!
  • Publicat:
Horoscop 2016 - vezi ce surprize te aşteaptă în noul an!

Anul 2016 vine cu surprize pentru toate zodiile! Dragoste, pasiune, oportunităţi în carieră şi venituri considerabile, dar şi energie, tonus şi o formă fizică de invidiat!

Află şi tu ce surprize ţi-au pregătit astrele în noul an!

BERBEC

În 2016, Berbecii vor învăţa puterea rutinei şi ce beneficii vin odată cu un mediu disciplinat. Deşi nu se vor întâmpla schimbări majore peste noapte, toţi acei mici paşi pe care îi veţi face vor da roade, aşa că aveţi încredere! Această situaţie se datorează lui Jupiter, care se află în Fecioară şi în casa carierei şi cea a sănătăţii până pe 9 septembrie.

Adoptaţi un stil de viaţă mai simplu : organic şi verde sunt cuvintele voastre cheie anul acesta. O serie de eclipse în casa responsabilă cu sănătatea şi vindecarea vă motivează în plus să vă regândiţi alegerile şi să renunţi la obiceiurile nesănătoase.

Pe 9 septembrie, Jupiter se mută în Balanţă şi în casa parteneriatelor timp de un an. Relaţiile devin principala voastră atenţie, deci este o perioadă bună pentru colaborări, fie ele amoroase, pe plan profesional sau creativ. S-ar putea să deveniţi interesaţi de abordări neconvenţionale, deoarece Jupiter vă oferă deschidere spre oamenii care refuză conveţiile sociale.

Pe 23 martie, eclipsa de lună din Balantă ar putea aduce o propunere importantă…una care vine cu un inel sau un contract avantajos. Venus tranzitează Berbecul în perioada Aprilie – Mai şi a aduce cu ea o doză mare de pasiune. Planeta voastră protectoare Marte petrece aproape jumătate de an în Scorpion (de pe 3 ianuarie până pe 5 martie şi din nou în perioada 29 mai 3 august) şi vă dă un plus de seducţie.

Luna nouă în Berbec are loc pe 7 aprilie, consideraţi această dată un fel de an nou cosmic şi propuneţi-vă câteva obiective de primăvară. Lucraţi la această listă şi la viziunea pentru noul an pentru că seminţele pe care le plantaţi acum vor aduce roade pe 15 octombrie, când luna plină este în Berbec.

Aceasta este prima lună plină în Berbec din ultimii trei ani – aducând schimbări şi oportunităţi de creştere, aşa că profitaţi din plin de această conjunctură favorabilă! 

TAUR

Pe locuri, fiţi gata, start! Săgeţile lui Cupidon sunt îndreptate direct spre inima voastră în 2016 – un an dedicat în totalitate iubirii! Până pe 9 septembrie, Jupiter traversează Fecioara şi cea de cincea casă a pasiunii, creativităţii şi fertilităţii. Poate începeţi să vă gândiţi la o cerere în căsătorie sau un copil?
 
Jupiter este retrograd începând cu 7 ianuarie până pe 9 mai, aşa că perioada 9 mai – 9 septembrie este cu adevărat ideală pentru parteneriate solide. Eclipsa solară de pe 1 septembrie este o zi perfectă pentru logodnă, căsătorie şi sarcină.
 
Din punct de vedere creativ, ideile voastre sunt excepţionale în 2016 – iar Jupiter v-ar putea aduce succesul şi recunoaşterea pe care le meritaţi. Este posibil să fiţi luat în considerare pentru o promovare sau să vă fie recunoscute în mod public talentele. Cu siguranţă acesta nu este anul în care aşteptaţi cuminţi să fiţi descoperiţi.
 
Lăsaţi latura voastră competitivă să preia controlul şi ţintiţi cât de sus puteţi! O singură excepţie – nu luaţi în calcul perioada 29 Aprilie – 23 Mai pentru promovare pentru că Mercur în retrograd este în Taur timp de trei săptămâni. Pe 9 septembrie, Jupiter se mută în Balanţă şi în cea de şasea casă a muncii şi a obiceiurilor sănătoase timp de un an.
 
Luna nouă în Taur cade pe 6 mai în acest an, aşa că asiguraţi-vă că începeţi un proiect important în această zi. Câştigurile le veţi culege în toamnă, când luna plină este în Taur pe 14 noiembrie.

GEMENI

Cine nu face decât să viseze la reamenajări şi redecorări? Gemenii cei fără astâmpar dau semne că s-ar aşeza la casa lor în 2016. Instinctele casnice preiau controlul anul acesta, cât timp Jupiter stă în Fecioară şi în casa familiei până pe 9 septembrie.
 
Adevărata întrebare este: unde vă faceţi cuibul în 2016? Călătorul Jupiter indică o nouă adresă, fie vă schimbaţi locuinţa sau poate chiar vă mutaţi în străinătate! Cu înţeleptul Saturn în Săgetător şi în casa parteneriatului întreg anul se conturează ideea unei relaţii serioase  – cu o persoană care va face faţă testului timpului.
 
Nu este exclusă nici posibilitatea unei relaţii la distanţă, dacă vă găsiţi perechea într-o călătorie. Sunteţi deja într-o relaţie? Va lua o turnură serioasă – o posibilă căsătorie sau mutare într-un alt oraş pentru a sprijini planurile partenerului.
 
Pe 9 septembrie, norocosul Jupiter se îndreaptă spre Balanţă şi cea de a cincea casă a pasiunii şi a iubirii adevărate. Dacă până în acest moment nu prea aţi avut noroc în dragoste, lucrurile se vor schimba.
 
Luna nouă în Gemeni are loc pe 4 iunie, momentul ideal pentru a începe o nouă aventură sau a încerca noi direcţii în carieră. Fiţi răbdători în privinţa rezultatelor şi pe 13 decembrie (luna plină în Gemeni) veţi avea motive de bucurie.
 

RAC

Zboară ca un fluture şi înteapă ca ..un rac! În 2016, veţi accesa cea mai extrovertită latură a voastră – o mare schimbare pentru voi! Trebuie să îi mulţumiţi jovialului Jupiter pentru această metamorfoză. Planeta trece prin Fecioară şi prin casa activităţilor sociale până pe 9 septembrie.
 
Vă veţi afla în centrul atenţiei şi vă veţi transforma într-un veritbil organizator şi entertainer. După data de 9 septembrie este posibil să cumpăraţi o propietate, când Jupiter intră în Balanţă şi casa familiei timp de un an de zile, accentuându-vă instinctele casnice. Faptul că veţi cunoaşte mulţi oameni noi vă aduce multe beneficii pe plan professional.
 
Saturn se află în cea de şasea casă a muncii şi a vieţii sănătoase şi va fi nevoie să depuneţi eforturi considerabile în ceea ce priveşte cariera. Schimbările s-ar putea petrece într-un ritm mai lent decât cel dorit şi, probabil, va trebui să treceţi prin nişte situaţii mai dificile înainte de a ajunge la următorul nivel.
 
Saturn poate aduce o stare de epuizare gravă dacă nu obişnuiţi să luaţi pauze, să faceţi sport şi să aveţi o alimentaţie echilibrată.
 
Din punct de vedere sentimental, Jupiter va scoate în evidenţa latura voastră de seducători (în plus, Marte traversează Scorpionul în perioadele 3 ianuarie 5 martie şi 29 mai 3 august – ceea ce înseamnă mai multă pasiune pentru relaţia voastră!).
 
Singura lună nou în rac din 20016 se petrece pe 4 iulie, ca o adevărată declaraţie de independenţă. Deşi apreciaţi confortul emoţional al grupului vostru de prieteni, aceasta este o zi ideală în care să vă gândiţi la ideile şi pasiunile voastre.
 
Începeţi să lucraţi la un proiect personal sau investiţi în cursuri de dezvoltare personală. În mod neobişnuit, nu există lună plină în Rac anul acesta (ultima a fost pe 25 decembrie 2015) aşa că va trebui să aşteptaţi până în ianuarie 2017 pentru a culege roadele proiectelor începute în luna iulie.
 

LEU

Leii sunt obişnuiţi să se afle în centrul atenţiei, dar în 2016 vor străluci şi mai puternic. Saturn se află în Săgetător şi în casa iubirii întreg anul, ceea ce va conferi vieţii voastre un ton mai serios. Acest an oarecum conservator vă oferă oportunitatea să vă reevaluaţi imaginea, să vă analizaţi relaţiile şi să vă regăsiţi forţa de lider.
 
Lucraţi în spatele scenei pentru a vă îmbunătăţi abilităţile, iar în decembrie 2017 v-ar putea surâde şansa unei promovări sau a unui pas important în carieră.
 
Din punct de vedere sentimental, Saturn va impulsiona Leii să se domolească. Este un an în care veţi dori să găsiţi partenerul perfect, să stabiliţi data nunţii sau pur şi simplu să duceţi relaţia într-o nouă etapă.
 
În fiecare an, toate zodiile au luna nouă în semnul lor astrologic, o dată ce ar trebui considerată un fel de An Nou cosmic. În 2016, luna nouă în Leu cade pe 2 august. Revizuiţi-vă planurile şi stabiliţi-vă obiective clare. Următoarea lună nouă va avea loc la începutul lui 2017.
 
Dar nu vă faceţi griji, pe 23 ianuarie este lună plină în Leu – dată la care veţi culege roadele eforturilor pe care le-aţi depus în 2015. Ţinând cont de faptul că norocosul Jupiter s-a aflat în zodia voastră cea mai mare parte a anului trecut, ianurie va fi o lună foarte bună pentru voi!
 

FECIOARĂ

O nouă perspectivă asupra lumii! Cu Jupiter care tranzitează Fecioara până pe 9 septembrie, se arată mult succes şi noroc în 2016!
 
Jupiter trece prin acest semn doar o dată la 10 ani, aşa că bucuraţi-vă de această fereastră perfectă pentru creştere şi evoluţie. Începeţi o afacere, o a doua facultate sau pur şi simplu o nouă aventură
 
Jupiter vrea să îmbrăţişaţi fără rezerve tot ce este nou şi să vă asumaţi riscuri. Planificaţi-vă în bugetul de anul acesta cheltuieli pentru cursuri, profesori sau consultanţi. Veţi fi foarte sinceri, poate prea sinceri, aşa că riscaţi să vă expuneţi prea mult! Precauţie maximă în perioada 30 august – 22 septembrie, când Mercur este retrograd în Fecioară.
 
Saturn se află în casa familiei şi a casei până în Decembrie 2017, ceea ce vă întăreşte legăturile familiale. Un membru al familiei  ar putea fi o sursă importantă de sprijin în această perioadă. 
 
Sentimental, sunteţi pregătit să vă cumpăraţi o casă sau să discutaţi despre ideea de a fi părinţi. Două eclipse în Peşti vor aduce surprize în relaţia voastră (pot fi plăcute sau neplăcute) – aveţi grijă la datele de 8 martie şi 16 septembrie.
 
Venus în Fecioară în perioada 6-31 august vă va transforma într-un adevărat magnet – vara asta este o perioadă bună dacă sunteţi singuri, veţi avea multe opţiuni!
 
În fiecare an, aveţi luna noua în semnul dvs şi în 2016 va avea loc o eclipsă solară. 1 Septembrie este data cea mai importantă din an, data în care ar trebui să luaţi decizii cruciale. Va trebui să aşteptaţi până la începutul lui 2017 pentru a vă bucura de rezultate, dar pe 22 februarie 2016 – luna plină în Fecioară vă aduce nenumărate câştiguri pentru toate eforturile depuse în 2015.
 

BALANŢĂ

Până pe 9 septembrie, planeta responsabilă cu lărgirea orizontului şi a viziunii, Jupiter, tranzitează cea de 12 a casă, o perioadă în care veţi fi înclinat să vă analizaţi viaţa şi alegerile. Motto-ul pentru acest an ar trebui să fie, AICI şi ACUM.
 
Mici semne şi coincidenţe vor fi la tot pasul. Slujba voastră va fi să le acordaţi atenţie. În această perioadă Balanţele vor dori să încheie proiecte începute mai de mult, să aibă mai multă grijă de sănătatea lor şi să-şi simplifice viaţa. 
 
Această vizită se produce o dată la zece ani, aşa că înainte de 9 septembrie încercaţi să vă eliberaţi de toate proiectele nerezolvate până acum. 
 
Marte se va afla timp de 4 luni în Scorpion şi în casa muncii şi a banilor (3 ianuarie 5 martie, şi apoi 29 mai 3 august) şi vă va ajuta să aveţi parte de oportunităţi profesionale.
 
Aveţi nevoie să stabiliţi un termen limită pentru a finaliza un proiect important? Pe 23 martie, aţi putea sărbători un succes răsunător în perioada în care se petrece o eclipsă de lună plină în Balantă.
 
Din punct de vedere sentimental, dragostea pare o escapadă minunată şi multe Balanţe şi-ar putea întâlni sufletul pereche în acest an. Venus (planeta voastră protectoare ) se afla în Balanţă în perioada 29 august23 septembrie, un interval dominat de pasiune şi întâlniri amoroase.
 
Când Jupiter intră în Balanţă pe 9 septembrie – urmat îndeaproape de luna nouă din 30 septembrie – veţi fi predispuşi la decizii curajoase şi riscante!
 

SCORPION

Găsiţi un loc stabil şi petreceţi o perioadă acolo. Stabilitatea va aduce Scorpionilor bucurie şi linişte în 2016. Anul acesta veţi scăpa de sub influenţa lui Saturn şi va deveni mult mai clar pentru voi ce drum vreţi să urmaţi.
 
Deşi multe rezultate vor veni încet şi sigur în 2016, evoluţia este garantată. Acesta este anul în care vă veţi bucura de rezultatele muncii depuse în ultimii doi ani.
 
Este o perioadă foarte bună pentru a vă urmări obiectivele şi a fi ambiţioşi. Marte petrece patru luni în Scorpion anul acesta (3 ianuarie5 martie şi 29 mai 3 august) – o perioadă dublă faţă de cea obişnuită. O promovare sau un alt post mai bine plătit se arată la orizont!
 
Relaţii sentimentale vor fi foarte senzuale şi aventuroase pentru Scorpion în 2016. Cu Marte în Scorpion în prima jumătate a anului veţi fi atracţia principală la toate petrecerile. Două eclipse în Peşti şi în casa dragostei – 9 martie şi 16 septembrie – ar putea aduce surprize, o logodnă sau poate o sarcină.
 
În fiecare an, cosmosul vă face cadou o lună plină în semnul vostru, o zi perfectă pentru a apăsa butonul refresh şi a începe noi proiecte. În 2016, luna plină în Scorpion cade pe 30 octombrie, aşa că încercuiţi data ca ziua perfectă pentru a iniţia noi planuri. Pe 21 aprilie (luna plină în Scorpion) veţi sărbători rezultatele muncii depuse începând cu 11 noiembrie 2015.
 

SĂGETĂTOR

Obiective, obiective şi iar obiective! Pentru Săgetători anul 2016 va aduce evoluţii spectaculoase în plan profesional. Planeta voastră protectoare, Jupiter, se află în Fecioară şi în casa succesului până pe  9 septembrie. Cea mai mare parte a anului veţi fi implicaţi într-un proiect important care vă poate creşte succesul şi reputaţia pe plan profesional.
 
Jupiter pune accentul pe viaţa de zi cu zi, pe lucrurile aparent mărunte, repetitive, dar care ocupă cea mai mare parte din timpul nostru. Zodia cea mai afectată este Săgetătorul.
 
Tranzitul saturnian le aduce nativilor acestui semn o tendinţă de a amâna lucrurile, de a se gândi şi răzgândi într-una, înainte de a risca luarea unei decizii. Concentrarea şi spiritul analitic sunt esenţiale pentru reuşita voastră în 2016, nu vă aglomeraţi şi învăţaţi să delegaţi din sarcini.
 
Deşi veţi fi foarte ocupaţi cu munca este important să vă rezervaţi măcar o zi pe săptămână în care să vă relaxaţi şi să vă distraţi. Marte traversează Săgetătorul din 5 martie29 mai şi din nou 3 august25 septembrie, o perioadă în care veţi fi foarte seducători. 
 
În 2016, 29 noiembrie şi 20 iunie sunt zilele ideale pentru a începe o nouă relaţie sau a face o mişcare curajoasă!
 

CAPRICORN

Capricornii sunt sprijiniţi pe parcursul acestui an de Jupiter tocmai în zonele care reprezintă punctele lor forte: cariera şi imaginea publică.

Cu toate acestea, prezenţa lui Saturn în cea de 12 a casă va trezi o dorinţă puternică de relaxare şi reducere a orelor petrecute la birou.

Este o perioadă în care sunt înclinaţi să se îndrepte spre noi hobby-uri şi activităţi de relaxare, dar şi călătorii.

Anul 2016 este un an foarte bun pentru a începe o afacere sau pentru o promovare, mai ales în perioada 27 septembrie8 noiembrie când ambiţiosul Marte tranzitează Capricornul.

Mercur va fi retrograd de două ori în Capricorn anul acesta – în perioada 8 -25 ianuarie şi apoi din 20 decembrie până la începutul lui 2017 – perioade care nu sunt bune pentru prezentări şi propuneri de afaceri.

Pe plan sentimental, 2016 poate fi un an de vis, dar şi unul înşelător. Este important să păstraţi echilibrul în cuplu, dar s-ar putea ca asta să însemne să daţi mai puţin şi să cereţi mai mult de la partenerul vostru.

Anul acesta luna plină în Capricon are loc de două oro, pe 9 ianuarie şi 8 decembrie, date perfecte pentru a vă fixa obiective îndrăzneţe pe plan profesional şi personal. Veţi culege roadele muncii voastre la mijlocul anului, pe 19 iulie, când luna plină este în Capricon.

 

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au parte de multe oportuniţăţi de a-şi continua studiile sau pentru a-şi consolida cunoştiinţele. O facultate pentru cei care încă nu au făcut una, o a doua facultate, un master sau un doctorat pentru ceilalţi – iată oportunităţile de care ar face bine să profite în 2016.
 
Venus tranzitează Vărsătorul de două ori în 2016 – 18 februarie – 13 martie şi apoi în perioada 8-31 decembrie – intervale în care Vărsătorii se vor concentra pe relaţiile sentimentale.
 
În 2016, veţi foarte motivaţi să urmăriţi obiective profesionale, veţi căuta investitori pentru un proiect personal sau pur şi simplu veţi începe să vă gândiţi serios la propria afacere. Ambiţiosul Marte tranzitează Vărsătorul în perioada 8 noiembrie – 19 decembrie şi vă conferă energie pentru a vă căuta calea.  
 
Singura lună plină în Vărsător are loc pe 8 februarie, o dată ideală pentru a face planuri, a cunoaşte noi oameni sau a vă trăi visele. Veţi avea 6 luni în care să vă concentraţi pe ce vă doriţi, iar rezultatele le veţi vedea pe 18 august, lună plină în Vărsător.
 

PEŞTI

În 2016, Peştii şi-ar putea găsiţi partenerul ideal – pentru afaceri, pe plan sentimental sau orice alt fel de colaborare. Deşi punctele comune sunt importante, da-ţi ascultare zicalei „extremele se atrag”. O forţă complementară v-ar putea ajuta să vă simţiţi în siguranţă şi să vă găsiţi stabilitatea.
 
Deşi stabilitatea unei astfel de relaţii poate fi prea liniştită în unele momente, nu renunţaţi doar pentru că vă plictisiţi. Astfel de relaţii vă vor permite să creşteţi ca persoană.
 
Eclipsa solară în Fecioară de pe 1 septembrie ar putea marca o schimbare importantă în relaţii. Pe 9 septembrie, Jupiter întră în Balanţă şi în cea de opta casă, întărind dinamica din cuplu. Vă puteţi  logodi sau aţi putea decide să încheiaţi o relaţie toxică.
 
Alegeţi-vă partenerii cu grijă pentru că oamenii pe care îi atrageţi în acest an s-ar putea afla alături de voi pentru o perioadă îndelungată.
 
Vă veţi concentrat mult şi pe dezvoltare personală în acest an, mai ales în ceea ce priveşte activităţile profesionale. Saturn se află în Săgetător şi în casa carierei până în decembrie 2017 şi vă ajută să progresaţi în direcţia dorită.
 
Unii dintre Peşti şi-ar putea schimba domeniul de activitate. Saturn aduce mentori înţelepţi în acest sens şi aţi putea să vă angajaţi într-un program academic sau noi cursuri. Sfat: nu vă grăbiţi să renunţaţi la slujba actuală până nu vă stabiliţi un plan economic clar. 
 
În fiecare an, au loc o lună nouă şi una plină în semnul vostru, iar în 2016 se petrec şi două eclipse foarte puternice! Acestea vă vor motiva să vă orientaţi spre creştere şi schimbare. Luna nouă are loc pe 8 martie, iar data de 16 septembrie va fi ziua în care Peştii pot începe să-şi trăiască visele cu intensitate maximă.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Constandache
Alexandra Constandache este redactor “Ce se întâmplă, doctore?”. Pasionată de tot ceea ce înseamnă sănătate, frumuseţe, psihologie şi terapii alternative, Alexandra Constandache a găsit în cadrul echipei “Ce se întâmplă, doctore?” cadrul perfect pentru a explora subiecte interesante ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”