Horoscop 2012

Iata ce v-au pregatit astrele pentru anul care tocmai a inceput!
  • Publicat:
Horoscop 2012
horoscop, foto: 123rf.com
Iata ce v-au pregatit astrele pentru anul 2012 care tocmai a inceput! 
 
BERBEC – o sa aiba noroc de bani in prima jumatate a anului, dupa care succesul se muta in sfera comunicarii. Cu dragostea va sta mai bine in vara si la sfarsitul toamnei.
 

TAUR – este vedeta zodiacului pana in iunie, iar dupa aceea va avea parte de mai multi bani pana in iunie 2013. In sfera sentimentala sunt ceva furtuni care-i fac sa se iubeasca si mai mult pe membrii cuplului.
 

GEMENI – se vor bucura de aprecieri din partea factorilor de decizie, vor primi bani, onoruri, vor avea stralucire si nu se vor mai simti singuri si neintelesi, vor fi fericiti!
 

RAC – o sa aiba mai mult curaj, va fi sprijinit de prieteni, va fi incantat de noul partener de viata daca nu-l are deja si va castiga bani din afaceri particulare.
 

LEU – va fi fericit, se va putea casatori, sa aiba si copii, va castiga bani inca de la inceputul anului si are toate sansele sa devina o autoritate in domeniul in care activeaza.
 

FECIOARA – o sa aiba foarte mult de munca, o sa rezolve lucruri marete, poate calatori si de placere si ca sa studieze si ca sa lucreze si va avea parte de recunoastere din partea superiorilor ierarhici.
 

BALANTA – un an eliberator, va avea sustinere financiara din partea fiintei iubite, iarasi va primi toata iubirea pe care i-o poarta partenerul de cuplu si va putea urma studii speciale, postuniversitare, de perfectionare.

SCORPION – va fi fericit in dragoste, se va putea casatori, o sa aiba si bani din iunie incolo. Poate doar de sanatate va trebui sa se ingrijeasca mai mult sa nu-i solicite prea tare pe membrii familiei.

 

SAGETATOR – o sa fie extrem de solicitat la serviciu, o sa fie apoi preocupat de viata in doi, va avea de ales intre a se casatori si a trai alaturi de fiinta iubita fara actul acela care-l incurca. Sanatatea e robusta.

CAPRICORN -va avea parte de dragoste, va fi fericit, chiar daca uitase in ultimii ani cum este cand iubesti pe cineva. Va fi inspirat, creativ si se va implica in activitati care il vor implini.

VARSATOR – or sa se vada roadele muncii lui, va primi bani, aprecieri si se va bucura de toata dragostea fiintei pe care o iubeste din a doua parte a anului, din iunie.

 

PESTI – vor fi supusi unor teste ca sa se vada daca relatia lor de cuplu rezista intemperiilor, iar asta o sa vada la vara. Or sa castige bani pe care-i vor investi intr-o casa, o masina ca sa nu-i risipeasca.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Dragon – 1964, 1976, 1988, 2000
Dragon – 1964, 1976, 1988, 2000
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân