Vedetele se alatura campaniei „Spune NU hepatitei’’

Holograf, Hi-Q, Mihai Bendeac, Vali Barbulescu si Silviu Andrei de la Radio Zu s-au alaturat Coreus Publishing si dr. Adrian Streinu Cercel in campania „Spune NU hepatitei”.
  • Publicat:
Vedetele se alatura campaniei „Spune NU hepatitei’’
Vedetele se alatura campaniei „Spune NU hepatitei’’

Holograf, Hi-Q, Mihai Bendeac, Vali Barbulescu si  Silviu Andrei de la Radio Zu s-au alaturat Coreus Publishing si dr. Adrian Streinu Cercel in campania „Spune NU hepatitei”, campanie de informare si educare a publicului despre cum poate fi prevenita aceasta boala.

Campania se va desfasura pe parcursul lunilor iulie, august si septembrie, timp in care publicul va avea ocazia sa intre pe site-ul www.streinucercel.ro pentru a vota, posta intrebari si mesaje despre aceste tipuri de virusuri.

Toate informatiile legate de acest subiect pot fi gasite si in cartea “Totul despre hepatite si virusurile hepatitice”.

HOLOGRAF – “De ce sa nu te bucuri in siguranta de toate lucrurile care iti fac placere. Alege sa ramai in cea mai buna forma pentru tine si prietenii tai! Vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B!”

HI-Q – “E atat de simplu fii sanatos si plin de energie! Mergi si vaccineaza-te impotriva virusurilor de hepatita A si B!”

MIHAI BENDEAC – “Vaccineaza-te ca sa te poti bucura din plin de viata!”

SILVIU ANDREI-RADIO ZU – “Sanatatea ta este cel mai important lucru din viata. Zambeste in fiecare zi. Fii puternic pentru tine si familia ta! Vaccineaza-te impotriva hepatiei A si B!”
                      
VALI BARBULESCU – “Stiu ca de cele mai multe ori Romania este un "exemplu" de ignoranta si delasare. In multe domenii. Inclusiv in sanatate/medicina. Din pacate oamenii nu stiu sau nu inteleg faptul ca este mult mai usor sa previi decat sa vindeci.

Hepatita A si B sunt maladii care pot fi prevenite foarte usor dar care dau foarte mari necazuri atunci cand afecteaza oamenii. Asadar, informati-va si apoi mergeti la un centru medical specializat pentru un vaccin! Este un simplu gest ce va poate scuti de suferinta si va poate chiar salva viata!”
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Liposuctie sau sport?
Liposuctie sau sport?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân