Vedete & stil

Ne-au primit in casele lor si ne-au aratat care sunt locurile lor preferate. Ne-au povestit despre cum viseaza sa isi reorganizeze spatiul in care traiesc sau pur si simplu povestile unor lucruri cu mare valoare sentimentala.
  • Publicat:
Vedete & stil
Vedete & stil

Papi si Ioana – obiecte cu noroc”
Cel mai bine ne simtim in living, intr-o canapea foarte confortabila”, spun cei doi soti, „eventual cu o muzica in surdina”.

Ioana si Papi au cumparat toate obiectele din casa conform principiului… inspiratie de moment. Ei reamenajeaza apartamentul in care locuiesc pentru ca se pregatesc pentru primul lor copil, o fetita, care se vanaste in august.

Dana Rogoz – printre picturi facute de prieteni

Dana Rogoz locuieste intr-o casa veche pe care a decorat-o fantastic. „De ziua mea, am organizat un painting party. Le-am spus prietenilor sa vina cu cele mai urate haine pe care le au si le-am oferit papuci de plastic, manusi si coifuri. Am impartit peretii si fiecare bucatica era numerotata. Apoi am tras la sorti sa vedem cine ce parte deseneaza. Desenele din spatele meu le-am facut chiar eu, pentru ca asa mi-a cazut la sorti. La final, am votat cea mai frumoasa pictura. A castigat fratele meu, care a desenat langa usa de la intrare un om cu un… topor in mana.”

Catalin Maruta– arta culinara langa un radio vechi

„Cand m-am mutat cu Andra, casa era in mare parte mobilata. Firesc, ne-am pus repede amprenta pe interioare. Cel mai mult ne place sa stam amandoi in bucatarie. Eu ador sa aranjez toate detaliile unei… farfurii. Reusesc sa fac mancare cu un aspect foarte frumos, dar, din pacate, nu cu un gust deosebit. Andra insa prepara specialitati extraordinar de gustoase. In bucatarie, la loc de cinste sta un radio vechi pe care l-am «subtilizat» de la un bun prieten care locuieste in Italia.”

Roxana Ciuhulescu – casa din povesti


„Am o casa care arata ca una de vacanta, cu mult lemn si mobila in culori calde. Canapeaua din living este locul meu preferat, unde ma cuibaresc sa ma relaxez si unde ma joc cu fiica mea, Ana. In living avem si un semineu superb care intregeste atmosfera casei de vacanta si care iarna ne da sentimentul ca suntem cazuti din povestea bunicii. Pentru casa, imi place sa cumpar rame de fotografii sau statuete.” (…)

Cititi continuarea in editia tiparita a suplimentului DECO ZONE.

Foto: ADRIAN STOICOVICIU, MARIAN HANCIAREC si arhiva personala a vedetelor

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Adultii cu ADHD, angajati problema
Adultii cu ADHD, angajati problema
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”