Un nou centru de dializa

Fresenius este noul centru de dializa deschis in Bucuresti.
  • Publicat:
Un nou centru de dializa
Un nou centru de dializa

Cel mai mare centru privat de dializa din Europa a fost infiintat la Bucuresti. Acesta are o capacitate maxima de 420 de pacienti si ofera tratamente de hemodializa si dializa peritoneala. El poarta marca Fresenius NephroCare Romania, liderul de piata in domeniul serviciilor private de dializa.

Centrul este dotat cu 67 de masini de dializa Fresenius si cu echipamente de distributie a fluidelor de ultima generatie, prezente pentru prima data in Romania. Pacientii sunt ingrijiti de o echipa medicala din care fac parte 12 medici, 64 de asistenti medicali si un psiholog.

La fel ca toate celelalte centre Fresenius, clinica de dializa respecta cele mai noi reglementari privind design-ul, arhitectura si fluxurile functionale, beneficiaza de un microclimat controlat (purificarea aerului si controlul umiditatii si al temperaturii) si de norme complete de protectie pentru cei 106 angajati.

In Romania, exista 7.700 de pacienti care sufera de afectiuni ale rinichilor care necesita dializa, iar Fresenius NephroCare Romania trateaza peste 1.200 dintre acestia.

Fresenius detine in prezent cinci clinici de dializa in: Bucuresti, Iasi, Constanta, Oradea si Bacau. Ultimul inaugurat se afla in Str. Jiului si este cel de-al doilea centru Fresenius din Bucuresti. Primul centru Fresenius, „Dr. Carol Davila”, inaugurat in 2005, este totodata si primul centru privat de dializa din Romania.

Citeste si Cele mai utile noutati medicale din 2008
                  Fresenius NephroCare Romania – centru de dializa la Bacau

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân