Tehnologia Asyra – scanare energetică, mentală şi emoţională

De curând, am avut parte de o experienţă inedită: o scanare a corpului la nivel energetic, mental, emoţional şi spiritual. Am rămas surprinsă de acurateţea cu care astăzi tehnologia modernă poate reda urmele lăsate de diverse evenimente din viaţa noastră, cum poate detecta cu precizie zone inflamate şi ne poate da indicaţii alimentare precise. M-am simţit ca într-un film SF.
  • Publicat:
Tehnologia Asyra - scanare energetică, mentală şi emoţională

De curând, am avut parte de o experienţă inedită: o scanare a corpului la nivel energetic, mental, emoţional şi spiritual. Am rămas surprinsă de acurateţea cu care astăzi tehnologia modernă poate reda urmele lăsate de diverse evenimente din viaţa noastră, cum poate detecta cu precizie zone inflamate şi ne poate da indicaţii alimentare precise. M-am simţit ca într-un film SF. 

Recent, am testat tehnologia Asyra, aplicată în cadrul clinicii Eliade, care reprezintă un screening menit să tragă atenţia asupra diverselor semnale din organism. Nu doare, nu este invaziv – trebuie doar să ţii în mână doi electrozi. Apoi urmează “o călătorie către tine”. Am stat de vorbă cu terapeutul Paul Ivan.

CSÎD: Ce este Asyra?

Terapeut Paul Ivan: Asyra este o tehnologie modernă, de ultimă generaţie, de screening electrodermal, concepută după metoda doctorului Voll şi îmbunătăţită graţie tehnologiei de vârf a timpului în care trăim. 

Acest screening înseamnă de fapt o evaluare energetică a organismului pe componentele bio-energo-informaţionale. Adică nu doar corpul fizic face obiectul acestei evaluări, ci şi celelalte, respectiv energetic, mental, emoţional şi spiritual. Scopul principal al acestei tehnologii este descoperirea cauzelor fundamentale ale dezechilibrelor, chiar înainte ca acestea să se instaleze în corpul fizic.

CSÎD: Cum poate şti un aparat despre aceste dimensiuni atât de intime ale fiinţei umane?

P. I.: Ne putem imagina lumea în care trăim ca pe o lume de vibraţii, nu de contururi şi delimitări fixe. Metaforic vorbind, lumea în care trăim este precum o uriaşă orchestră în care fiecare lucru sau fiinţă îşi interpretează propria linie melodică, unică, cu toate modulaţiile de expresie necesare, de exemplu ritm, intensitate, pauze, asprime, măreţie şi aşa mai departe. La fel, şi în interiorul fiinţei umane există o orchestră în care ariile sunt interpretate de celule individuale, ţesuturi, organe, glande şi altele.

Asyra permite stabilirea unui profil hormonal, dietetic personalizat

Există şi funcţii pentru fiecare dintre acestea: dirijor, interpret vocal, instrumentist şi chiar spectator gălăgios (de exemplu paraziţii). Cu alte cuvinte, fiecare dintre componente emite sunete, respectiv vibraţii specifice. La Asyra aceste vibraţii sunt codificate în spectrul electro-magnetic ca semnături unice şi stocate într-o uriaşă bază de date. Sistemul computerizat cu care lucrează tehnologia permite „ascultarea”, adică identificarea vibraţiilor energetice ale organismului pe diferitele niveluri şi componente despre care am menţionat. Prin compararea valorilor acestor vibraţii cu cele deja stocate se obţin nişte rezonanţe biologice – bio-rezonanţe. Studiind aceste rezonanţe putem stabili un profil bio-energo-informaţional.

CSÎD: Acest profil înseamnă un diagnostic?

P. I.: Nu. Este o evaluare energetică, o potrivire a unor semnături electromagnetice. Afecţiunile nu se instalează în corpul fizic dintr-o dată. Ele sunt precedate de unele blocaje la nivel mental, emoţional, spiritual. Aceste blocaje menţinute multă vreme conduc la boli. Dacă soarele nu ajunge la floare, aceasta se va ofili.

Asyra sesizează nivelul blocajului, mai mult poate spune dacă un anumit aspect s-ar putea evidenţia la o analiză de laborator, de exemplu prezenţa unui parazit. Bacteriile, paraziţii, fungi, virusurile şi prionii au semnături energetice specific, dizarmonice adică de boală. Uneori se evidenţiază asemenea rezonanţe.

CSÎD: Care sunt tipurile de evaluare pe care le face Asyra?

P.I.: Există o impresionantă bază de date cu structuri rezonanţe, ceea ce permite efectuarea multor teste, chiar detaliate. Tehnologia poate identifica rezonanţe pe ţesuturi şi organe în cadrul testului iniţial de bază. Acest test face parte dintr-o evaluare mult mai complexă, denumită şi comprehensivă, care dă informaţii cu privire la echilibrul metabolic, endocrin, al neurotransmiţătorilor, echilibrul mineralelor, malabsorbţii, prezenţa anumitor bacterii, viruşi, fungi, paraziţi, prioni.

Avem indici cantitativi care ne orientează pe nivelul la care există dezechilibrul (fizic, mental, emoţional). Totodată putem afla dacă există situaţii acute sau cronice de afectare la nivelul unor organe, sisteme sau componenete individuale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Mesteci mai mult, slăbeşti mai mult
Mesteci mai mult, slăbeşti mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”