Sforăitul partenerului, un pericol pentru siluetă?

Se pare că da! Potrivit unor studii recente, dormitul cu televizorul deschis, reglarea unei temperaturi nepotrivite în camera de somn şi sforăiturile partenerului sunt printre principalii factori perturbatori pentru odihna ta. De exemplu, persoanele care lucrează noaptea şi dorm ziua, suferă frecvent de exces de greutate, diabet şi chiar depresie. De aceea este important să ţii cont de câteva reguli simple:
  • Publicat:
Sforăitul partenerului, un pericol pentru siluetă?

 

Se pare că da! Potrivit unor studii recente, dormitul cu televizorul deschis, reglarea unei temperaturi nepotrivite în camera de somn şi sforăiturile partenerului sunt printre principalii factori perturbatori pentru odihna şi implicit silueta ta.

De exemplu, persoanele care lucrează noaptea şi dorm ziua, suferă frecvent de exces de greutate, diabet şi chiar depresie. De aceea este important să ţii cont de câteva reguli simple:

 
-discută cu partenerul despre cum poate să înveţe câteva trucuri simple pentru a diminua intensitatea sforăitului

-evită zgomotele sau lumina în exces în dormitor. 

-nu consuma cafea, alcool, ceai, băuturi răcoritoare sau tutun, pentru că func]ionează ca stimulente înainte de a merge la culcare. 

-nu rezolva sarcini care cer concentrare mentală înainte de a te culca.

-dormi într-o cameră bine ventilată şi evită excesul de frig sau caldură. 

-nu rămâne trează în pat timp îndelungat

Citeşte şi: Sforăitul ne prelungeşte viaţa?

 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân