Sexul slab, mai tare decat… sexul tare!

Suntem mai puternice decat barbatii? Afla mai jos.
  • Publicat:
Sexul slab, mai tare decat... sexul tare!
Sexul slab, mai tare decat... sexul tare!

Femeile sunt considerate in mod traditional “sexul slab”. Dar este tot mai clar ca nu e decat un mit. Iata dovada!

Traim mai mult si suntem mai rezistente la boli

In medie, femeile traiesc cu sase ani mai mult decat barbatii. Iar 80% dintre cei care ajung sa isi sarbatoreasca cea de-a 100-a aniversare sunt… femei.

Femeile – ce plang si isi arata emotiile mult mai usor decat barbatii – sufera mult mai putin din cauza stresului si a bolilor cauzate de acesta. In plus, sunt si mult mai dispuse sa ceara ajutorul la nevoie.

Tot reprezentantele sexului feminin au un sistem imunitar mult mai puternic si sunt mai putin susceptibile sa sufere de infectii provocate de bacterii sau virusi.

Supravietuim in conditii extreme

Femeile tolereaza durerea mult mai bine. In plus, ele rezista unei urgente fizice mai bine decat barbatii. Asta inseamna ca femeile pierd mai putina caldura din organism si au nevoie de mai putina hrana si oxigen pentru a ramane in viata.

Daca un barbat si o femeie supravietuiesc unui accident de avion sau unui naufragiu, conditiile fiind aceleasi pentru amandoi, femeia are mai multe sanse de supravietuire.

Simtim, auzim si vedem mai bine

De asemenea, putem procesa mult mai repede informatiile, in special cand e vorba de sarcini ce necesita decizii rapide (ca neurochirurgia).

Femeile exceleaza in aptitudinile verbale si au o mai buna dexteritate manuala.

Tot noi avem o vedere mai buna pe timpul noptii, un auz mult mai fin si suntem mai sensibile la atingere decat partenerii nostri.

Ne imaginam mai multe lucruri!

Barbatii au tendinta sa sufere mai mult din cauza bolilor grave pe termen lung. Iar riscul sa moara din cauza cancerului sau bolilor cardiace este de doua ori mai mare in cazul lor.

Nu in ultimul rand, femeile au o imaginatie mai bogata decat barbatii. Plus o intuitie mai bine dezvoltata. Dar tind sa fie si mult mai nemiloase.

Tu ce poti sa faci mai bine decat partenerul tau?

Citeste si Dorinta ta vs. dorinta lui. Stiinta sexi din spatele ei
De ce l-am parasit pe George Clooney

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”