Sa vorbim despre diabet

Lilly Romania, impreuna cu Federatia Romana de Diabet, anunta lansarea programului educational “Sa vorbim despre diabet”.
  • Publicat:
Sa vorbim despre diabet
Sa vorbim despre diabet

Lilly Romania, impreuna cu Federatia Romana de Diabet, anunta lansarea programului educational “Sa vorbim despre diabet”, cu scopul de a imbunatati intelegerea si modul de auto-gestionare a diabetului de catre pacienti, utilizand un mod de pregatire nou, interactiv, profesional.

In Romania, programul este lansat in Cluj, de catre Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, urmand sa fie continuat si in alte orase din tara, astfel incat sa faca posibil accesul a cat mai multor pacienti cu diabet la informatii si educatie legate de afectiunea lor.

Prima componenta din cadrul programului “Sa vorbim despre diabet”, o constituie “Hartile de Conversatie” (“Coversation Maps”), un instrument educational unic, interactiv si vizual, privind diabetul zaharat.

Programul este creat de Healthy Interactions, lider in furnizarea de instrumente educationale in sanatate, in colaborare cu Federatia Internationala de Diabet (IDF), cu sprijinul diviziei de ingrijire a diabetului a Eli Lilly and Company.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Rezolva dintr-un foc simptomele jenante!
Rezolva dintr-un foc simptomele jenante!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”