Puterea undelor radio

Undele radio ar putea reduce considerabil numarul interventiilor chirurgicale necesare pentru prevenirea aparitiei cancerului esofagian.
  • Publicat:
Puterea undelor radio
no title

Undele radio ar putea reduce considerabil numarul interventiilor chirurgicale necesare pentru prevenirea aparitiei cancerului esofagian. Utilizarea lor asupra celulelor suspecte de a deveni maligne micsoreaza riscul de aparitie a tumorilor canceroase, informeaza Reuters.

In momentul in care apar tumori la nivelul epiteliului esofagian, rata de supravietuire a pacientilor, de peste 5 ani dupa diagnosticare, este mai mica de 15%. Celulele mutante au disparut in aproape 78% din grupul unor pacienti care au beneficiat de tratamentul cu unde radio.

Cum se trateaza romanii

Pai prefera tratamentul cu medicamente celui naturist sau homeopat, iar cele mai frecvente afectiuni pentru care iau pastile sunt racelile, afectiunile inimii si bolile cardiovasculare, hipertensiunea sau hipotensiunea, durerile si gripa, potrivit unui studiu al GfK Romania.

Cercetarea arata ca medicamentele sunt mai des utilizate de femeile in varsta, cu un nivel de educatie scazut, in timp ce tratamentele naturiste sunt preferate de femeile educate din zona urbana.

Principalele concluzii indica faptul ca tipul de tratament cel mai utilizat de catre romani este cel medicamentos (52%) urmat de tratamentele cu produse naturiste (15%) si de tratamentul cu produse homeopate (4%).

Restul de 42% dintre respondenti nu au utilizat in ultimele 12 luni nici un fel de tratament, barbatii apeland in mai mica masura decat femeile la tratamente de orice tip. De altfel, 48% dintre ei nu au recurs la nici un tratament in ultimele 12 luni.

Citeste si Ce trebuie sa stii despre ceara de albine

Foto: PHOTOLAND

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”