Prietenie si filantropie pentru Romania

articol
  • Publicat:
Prietenie si filantropie pentru Romania
Prietenie si filantropie pentru Romania

Strangerea de fonduri caritabile nu este un lucru usor, mai ales intr-o societate condusa de legile profitului. Cu toate acestea, eforturile Asociatiei Internationale a Femeilor Bucuresti (IWA Bucharest) se concentreaza in principal pe derularea de proiecte caritabile in toata tara.

Infiintata in urma cu 30 de ani, de catre Evelyn Zivetz, sotia Atasatului Cultural al Statelor Unite in Romania de la acea vreme, IWA a derulat intre 2006 si 2007 nu mai putin de 37 de proiecte caritabile, printre care renovarea Centrului de Resurse si Servicii a Asociatiei PAVEL care ajuta copiii bolnavi de cancer, furnizarea cu echipament chirurgical a ce­lui mai mare spital de copii din Bucuresti – Marie Curie sau dotarea cu o instalatie de epurare a apei pentru Manastirea Tiganesti, pentru protejarea lacurilor din vecinatate.

O data cu sarbatorirea a 30 de ani de la infiintare, IWA va organiza o noua strangere de fonduri destinate echiparii unui nou centru de plasament pentru copii, oferirii unei vieti mai bune copiilor cu deficiente de auz si vaz din Bucuresti si achizitionarii de echipamente medicale.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Secretul longevitatii a murit
Secretul longevitatii a murit
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”