Politicile de vaccinare a populaţiei, un atentat la sănătatea publică?

O serie de investigaţi efectuate în interiorul sistemului de sănătate britanic a scos la iveală un adevăr şocant, ce are de-a face cu corupţia şi inducerea în eroare în mod deliberat a populaţiei în privinţa beneficiilor vaccinării, potrivit unui articol apărut pe site-ul naturalnews.com.
  • Publicat:
Politicile de vaccinare a populaţiei, un atentat la sănătatea publică?

O serie de investigaţi efectuate în interiorul sistemului de sănătate britanic a scos la iveală un adevăr şocant, ce are de-a face cu corupţia şi inducerea în eroare în mod deliberat a populaţiei în privinţa beneficiilor vaccinării, potrivit unui articol apărut pe site-ul naturalnews.com.

Potrivit dr. Lucija Tomlijenovic, doctor în cadrul University of British Columbia din Canada, politica de vaccinare a populaţiei din Marea Britanie se bazează, de zeci de ani, pe minciuni, pe faptul că cei implicaţi le-au ascuns oamenilor adevăratele efecte adverse şi pericole ale vaccinurilor şi, mai mult decât atât, guvernul a aprobat substanţe periculoase doar pentru a susţine un program oficial de vaccinare.

Se pare că în întâlnirile secrete pe care le-a avut de-a lungul anilor Comitetul Britanic de Vaccinare şi Imunizare (JCVI), organism independent ce are un cuvânt de spus în stabilirea programului de vaccinare a populaţiei, informaţiile care dovedeau gradul înalt de risc al anumitor substanţe au fost complet ignorate. Membrii acestui organism au ţinut cont şi au promovat doar datele provenind de la companiile producătoare, care susţineau că vaccinurile sunt sigure. În felul acesta, părinţii au fost convinşi să-şi vaccineze copii, atingându-se astfel nivelul de vaccinare propus.

„JCVI a făcut eforturi continue de a ascunde informaţiile critice cu privire la reacţiile adverse grave şi contraindicaţiile vaccinării, atât părinţilor, cât şi cadrelor medicale, în scopul de a atinge ratele globale de vaccinare pe care le-a considerat necesare pentru „imunizarea turmelor „, un concept care nu se bazează pe dovezi ştiinţifice solide „, scrie dr. Tomljenovic în lucrarea sa, cictată de site-ul Naturalnews.com.
„Documentele oficiale obţinute de la Departamentul de Sănătate din Marea Britanie şi JCVI au scos la iveală faptul că autorităţile britanice din domeniul sănătăţii au fost implicate în astfel de practici în ultimii 30 de ani, unicul scop fiind, aparent, protejarea programului naţional de vaccinare”, a mai adăugat dr. Tomljenovic.

Susţinând că politicile guvernamentale în această privinţă nu se bazează pe evaluări ştiinţifice, lucrarea de 45 de pagini a dr. Tomljenovic aruncă în aer credibilitatea sistemului de sănătate publică din Marea Britanie şi Statele Unite. Ea susţine că aşa cum în UK au fost promovate vaccinuri fără să se ţină seama de efectele adverse grave, la fel se procedează şi în SUA începând cu 1980.

Vaccinurile anti-pojar, pericol neurologic

Dr. Tomlijenovic susţine că vaccinurile anti-pojar sunt, de exemplu, printre cele mai periculoase, fiind asociate cu afecţiuni neurologice şi chiar cu decesul prematur. Cu toate că membrii JCVI ştiau acest lucru, au continuat să aprobe vaccinarea copiilor, expunându-i riscului de leziuni cerebrale.

O altă descoperire incredibilă a expertei arată că vaccinurile împotriva rujeolei, oreionului şi rubeolei au generat cel puţin 10 cazuri de meningită şi encefalită în rândul copiilor, în 1990, şi totuşi JCVI le-a aprobat în programul naţional. Un an mai târziu, membrii acestei organizaţii au luat cunoştinţă de faptul că din cele 10 cazuri de meningită şi encefalită, unul a evoluat către autism, altele către tumori cerebrale, iar 2 dintre copii au rămas cu afecţiuni neurologice cronice. Aceste informaţii de maximă importanţă nu au fost făcute publice la acea vreme.

Citeşte şi: Vaccinurile – ne imunizează cu adevărat?

Vaccinul anti-HPV nu se preda. Urmatoarea tinta: baietii!

 


Sursa: Naturalnews.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”