(P) Ce trebuie sa stii despre lapte

Istoria acestui aliment minune incepe de acum cateva mii de ani inaintea erei noastre fiind folosit inca de pe atunci in alimentatia europenilor de pe malurile Vistulei si ale Niprului, stramosii latinilor si ai germanilor.
  • Publicat:
(P) Ce trebuie sa stii despre lapte
(P) Ce trebuie sa stii despre lapte

Istoria acestui aliment minune incepe de acum cateva mii de ani inaintea erei noastre fiind folosit inca de pe atunci in alimentatia europenilor de pe malurile Vistulei si ale Niprului, stramosii latinilor si ai germanilor. Si nu erau singurii deoarece asirienii si babilonienii il utilizau, la randul lor, pentru numeroasele sale beneficii.

Cu cele peste o suta de substante nutritive necesare organismului nostru, laptele este alimentul cel mai complex si usor de asimilat de catre organism, in proportie de 97 %.

Atunci cand bei un pahar de lapte consumi, de fapt, 20 aminoacizi, peste 10 acizi grasi, 4 feluri de lactoze, 25 vitamine, proteine si peste 45 de elemente minerale cu efecte majore asupra sanatatii: oase mai tari, mai multa energie, o silueta armonioasa, sistem imunitar mai puternic sau vedere mai buna si par sanatos. Ambalat in mediu aseptic (fara oxigen), laptele isi pastreaza pentru o perioada mai indelungata toate elementele nutritive atat de benefice pentru organism.

Specialistii l-au ales deja ca aliment minune, asa ca mai ramane ca tu sa descoperi beneficiile pe care ti le poate aduce.
Intra pe www.bealapte.ro si afla cum spunand „Da, lapte!” in fiecare zi spui, de fapt, Da, sanatatii si frumusetii!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân