(P) Ajută-ţi copilul să scape de tuse cu Revigrip

De cele mai multe ori, tusea este primul şi cel mai frecvent simptom care anunţă o răceală, o viroză respiratorie, o infecţie acută a căilor respiratorii.
  • Publicat:
(P) Ajută-ţi copilul să scape de tuse cu Revigrip

Toamnă, frig, grădiniţă sau şcoală, colectivitate. Rezultatul acestor factori este adesea acelaşi: copilul tău este expus la nenumărate viroze respiratorii şi nu numai.

De cele mai multe ori, tusea este primul şi cel mai frecvent simptom care anunţă o răceală, o viroză respiratorie, o infecţie acută a căilor respiratorii. Din acest motiv, tusea trebuie tratată la timp.

Fiecare episod de tuse al copiilor este foarte stresant pentru părinţi. De aceea, pentru a calma tusea copilului tău este important ca siropul pe care îl alegi să acţioneze asupra mucoaselor, pentru a te asigura că acestea sunt protejate, iar funcţiile lor normale vor fi restabilite. Siropul de tuse pentru copii nu ar trebui să conţină inhibitori care să oprească tusea.

Alege un sirop de tuse care să conţină şi ingrediente naturale, cu rol în calmarea iritaţiei, protejarea mucoasei şi care să ajute la eliminarea mucusului.

Descoperă ingredientele minune în combaterea tusei copiilor

Te străduieşti din răsputeri să găseşti cele mai bune soluţii pentru copilul tău.  De aceea este important să identifici acele ingrediente care îi sunt benefice şi care îl vor ajuta să scape de tuse.

Extractul de iederă, mierea şi zincul fac din Revigrip® un sirop de tuse pentru copii cu o combinaţie inovativă de ingrediente, care câştigă uşor încrederea oricui îl încearcă.
Extractul de iederă, mierea şi zincul se completează perfect, formând un compus benefic pentru organism: iedera are un efect calmant, mierea este un puternic antioxidant şi antimicrobian, iar zincul stimulează sistemul imunitar. 

Extractul de iederă este folosit de peste 50 de ani în crearea diferitelor produse şi medicamente, îmbunătăţeşte funcţiile pulmonare, are efect inflamator şi reacţionează ca expectorant în cazul tusei productive. Cantitatea extrem de mică de emetină, prezentă mai ales în frunze, este responsabilă pentru creşterea secreţiei de mucus în căile respiratorii.
Mai mult, extractul de iederă este recomandat copiilor de toate vârstele, chiar şi sugarilor sau nou-născuţilor.

Mierea polifloră este, probabil, cel mai vechi remediu natural împotriva durerilor de gât şi împotriva tusei. Antiseptică şi antimicrobiană, mierea grăbeşte vindecarea în cazul unei răceli.

Acetilcisteina, un alt ingredient al siropului de tuse Revigrip®, păstrează umiditatea normală a mucoaselor sistemului respirator, fiind unul dintre cei mai rapizi agenţi care acţionează asupra secreţiilor mucoase, producând mucoliză. În plus, acetilcisteina reacţionează în corpul uman ca un veritabil detoxifiant.

Pentru întărirea sistemului imunitar (baza combaterii răcelii), Revigrip® Sirop de tuse pentru copii conţine zinc: dintre toate mineralele, zincul are cel mai puternic efect asupra sistemului imunitar, pentru că asigură funcţionarea normală a acestuia şi protejează totodată celulele împotriva stresului oxidativ.

Siropul Revigrip®, disponibil în două formule – una special creată pentru copii şi alta destinată adulţilor – combate eficient atât tusea productivă, cât şi tusea seacă.

Campania „Revigrip® te invită la turnirul pentru combaterea tusei!” te aşteaptă în perioada 15 septembrie – 23 noiembrie să te convingi de acţiunea ingredientelor Revigrip®. Dacă achiziţionezi siropul de tuse Revigrip® până pe 23 noiembrie 2014, poţi câştiga zilnic unul dintre cele 1.000 de premii puse în joc (termometre fără contact, căni filtrante, umbrele sau pachete Revigrip® Family) sau unul dintre cele 10 mari premii săptămânale (Nebulizator Omron C28 Plus). Intră pe www.revigrip.ro pentru mai multe detalii şi înscrie-te acum!

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”