Noutăţi pentru sănătatea ta în septembrie

Întâmpină toamna cu forţe proaspete, nu uita să mergi la medicul de familie pentru analizele uzuale anuale şi informează-te asupra celor mai noi produse pentru sănătate apărute pe piaţă, nu se ştie niciodată când ai putea avea nevoie de vreunul din ele.
  • Publicat:
Noutăţi pentru sănătatea ta în septembrie

Întâmpină toamna cu forţe proaspete, nu uita să mergi la medicul de familie pentru analizele uzuale anuale şi informează-te asupra celor mai noi produse pentru sănătate apărute pe piaţă, nu se ştie niciodată când ai putea avea nevoie de vreunul din ele.

Life Care lansează noul Magic Roll Kräuter

Combinând puterea naturii şi calitatea terapeutică a plantelor BIO, Kräuter a dezvoltat înca un produs unic antidurere, în format roll-on, extrem de uşor de folosit şi de transportat.

Plantele conţinute, printre care aloe vera, salvie, rozmarin, arnica montană, mentă şi muşeţel sunt binecunoscute pentru rolul important în diminuarea durerilor musculare şi articulare, pentru proprietăţile antiinflamatoare, ajutând şi la calmarea iritaţiilor pielii, chiar şi a celor provocate de înţepături de insecte.


Efectul Magic Roll Kräuter este imediat: dupa masarea usoară a zonei vei simţi rapid senzaţia de rece/cald, semn ca produsul acţionează.

Preţ 24,99 lei pe www.life-care.com sau la reprezentanţii direcţi.

Life Care lansează noul Magic Roll Kräuter

 

produse bio pentru copii

Produse BIO pentru pielea delicată a copilului tău

Produsele de îngrijire ce ajung pe pielea celor mici sunt absorbite şi hrănesc, regenerează şi tratează pielea corpului, de aceea acestea trebuie să conţină cât mai puţine ingrediente sintetice, parabeni şi conservanţi. Aceste norme le îndeplinesc numai cosmeticele bio, certificate.

Produsele Martinei Gebhardt – gama de cosmetice bio pe bază de gălbenele Super Protect sunt 100% organice, lucru atestat de certificarea Demeter ce semnifică lipsa parabenilor, conservanţilor sintetici, a produselor petrochimice, siliconului,  solvenţilor PEG, gelatinei, coloranţilor şi a parfumurilor sintetice, fiind astfel recomandate tuturor tipurilor de piele.

Acţiunea lanolinei din aceste produse este extrem de delicată, acoperă şi îngrijeşte în acelaşi timp pielea copilului, având proprietăţi de hidratare şi permitând pielii să respire.  Extractul bio de gălbenele este recomandat pentru calmarea şi îngrijirea pielii iritate.

Produsele din gama  Martina Gebhardt sunt disponibile acum şi în România în magazinul online www.seebio.ro, împreună cu alte game de cosmetice bio.

 

farmaciile Belladonna

Centrul pentru nutriţia copilului în farmaciile Belladonna

Din 1 septembrie Milupa şi Aptamil vă pun la dispoziţie un centru pentru nutriţia copilului mic, direct în farmacii!
 
Astfel în orice farmacie BELLADONNA veţi găsi o mulţime de materiale informative despre nutriţia sănătoasă şi despre nutrienţii ideali pentru dezvoltarea armonioasă a copilului.

Pe lângă acestea, veţi putea solicita personalului din farmacie sfaturi personalizate şi informaţii despre o nutriţie sănătoasă pentru micuţul dumneavostră!
 
Parteneriatul dintre Milupa, Aptamil şi Farmaciile BELLADONNA aduce şi preţuri speciale: Aptamil, cutie de 800g, de la doar 49 lei şi Milumil, cutie de 600g, la 29,99 lei.

 

Osteocare – aliatul femeilor în lupta cu osteoporoza

O formula originala de Calciu, Magneziu, Zinc şi Vitamina D3.

Ştiai că scheletul uman este format din 206 oase unite între ele prin articulaţii realizând împreună structura de susţinere a corpului uman?

Pentru a se forma şi a se menţine un schelet sănătos este esenţial aportul de calciu. Deficienţa îndelungată de calciu duce la osteoporoza, o afecţiune ce se manifestă prin deteriorarea ireversibilă a oaselor, iar femeile sunt primele ţinte ale osteoporozei.

Un alt lucru care trebuie avut în vedere este faptul ca, administrarea de calciu poate determina formarea de nisip sau calculi renali prin depunerea lui la nivelul rinichilor. Pentru a preîntâmpina acest efect negativ se administrează concomitent şi magneziu.

Osteocare

Osteocare este o nouă soluţie împotriva lipsei de calciu datorită formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D3, primul concept Ca-Mg din lume cu avantajul terapeutic distinct al Mg pentru metabolismul osos, dezvoltat de Prof. Arnold Bekett de la Universitatea din Londra.

Osteocare se poate administra în 3 variante: efervescent cu gust plăcut de portocală (26 lei) sau comprimate de înghiţit pentru adulti (25 lei) şi varianta sirop pentru copii (29 lei).

 

Ducray Laboratoarele DUCRAY prezintă gama completă împotriva căderii părului

Gama conţine 3 paşi de tratament intens:

Şamponul stimulator Anaphase cu acţiune dublă: fortifică părul devitalizat datorită vitaminelor B5, B6, B8 şi stimulează creşterea părului pregătindu-l pentru tratamentul împotriva căderii (54,4 lei/tub 150 ml)
Concentrate Anacaps pentru tratament oral, cu vitaminte (B5, B6, B8, PP, E), aminoacizi de sulf, zinc, extract de plante – ajută la hrănirea şi fortificarea părului şi unghiilor din interior. (95 lei/cutie 60 capsule pentru o lună de tratament)

Loţiune tratament Neoptide biostimulatoare împotriva căderii părului la femei. Nu îngraşă părul, are o textură şi un parfum plăcut.
Tratamentul trebuie urmat trei luni. (232 lei x 3 flacoane 30 ml, iar în farmaciile Sensiblu este redus cu 30%)

 

Citeşte şi: Noutăţi cosmetice în luna August


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”