Noutăţi pentru sănătatea ta

Un ritm de viaţă alert, sau dimpotrivă, sedentarismul, deliciile culinare în exces, stresul cotidian, micile vicii, toate acestea se resimt asupra organismului nostru mai devreme sau mai târziu.
  • Publicat:
Noutăţi pentru sănătatea ta

Un ritm de viaţă alert, sau dimpotrivă, sedentarismul, deliciile culinare în exces, stresul cotidian, micile vicii, toate acestea se resimt asupra organismului nostru mai devreme sau mai târziu.

Deseori încercăm să compensăm toate aceste lipsuri sau excese prin aportul de suplimente alimentare şi prin supravegherea stării de sănătate atunci când ştim că avem anumite probleme. Iată câteva recomandări pentru a fi la curent cu noutăţile acestei luni.

Ia-ţi tensiunea arterială cu precizia unui medic

 

Hartmann lansează noua generaţie de Tensoval duo control, singurul tensiometru cu dublă tehnologie de măsurare disponibil la noi.
Datorită combinaţiei inovatoare dintre “metoda stetoscopului”, utilizată de către medici şi metoda oscilometrică, Tensoval duo control te va ajuta să-ţi monitorizezi tensiunea acasă la tine, cu precizia unui medic.
Tensoval duo control este un tensiometru digital de braţ, complet automat.  Datorită dublei tehnologii,  aparatul afişează valori corecte inclusiv în cazul persoanelor cu hipertensiune arteriala şi diferite tipuri de aritmie cardiacă, acolo unde determinarea exclusiv oscilometrică poate da erori.

Tensoval duo control de la Hartmann

 

L-Arginine de la Secom

L-Arginine de la Solaray

 

Arginina este un aminoacid esenţial, cunoscut mai ales pentru efectul detoxifiant asupra ficatului. Dar lipsa argininei din organism determină o serie de tulburări surprinzătoare precum extremităţile reci, erupţiile cutanate, constipaţia, lipsa libidoului. Arginina este un aminoacid folosit de organism pentru formarea proteinelor şi consolidarea apărării împotriva infecţiilor.

Produsul natural L-Arginine de la Secom ajută organismul pentru protecţie hepatică, cardiovasculară şi renală, contribuie la menţinerea tonusului muscular, a rezistenţei osoase, a integrităţii pielii şi accelerează vindecarea plăgilor rezultate din arsuri sau intervenţii chirurgicale.
Consumul de arginină este contraindicat gravidelor, persoanelor care suferă de schizofrenie şi celor cu herpes.
L-Arginine Solaray 42 lei – 30 de tablet

Life Impulse Smokers Aid Detox ajută regenerarea pulmonară

O combinaţie excelentă pentru protecţia hepatică şi capacitatea de suport digestiv, realizată din extract sec de acai, pulbere de frunză de papaia, pulbere de frunză de păpădie, pulbere de armurariu, pulbere de siminichie, pulbere de cruşin, pulbere de ghimbir.

Beneficiile acestor ingrediente sunt detoxifierea pulmonară şi antimicrobian pulmonar. Are şi un puternic efect antioxidant, acţiune antibacteriană şi antifungică.

Formula a fost creată pentru fumători sau persoane care lucrează în medii cu noxe respiratorii.
Pret 42,99 lei, disponibil pe www.life-care.com

Smoker's aid - life impulse - life-care

 

Calcivid formula citrat de la Beres Calcivid Citrat un nou complex de calciu

Béres, lider în categoria de suplimente nutritive pe piaţa din Ungaria, aduce în România CalciviD citrat – o formulă de calciu ce nu afectează funcţionarea normală a rinichilor, nici chiar la administrarea pe termen lung.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesită suplimentarea aportului de calciu, chiar şi celor care prezintă contraindicaţii la administrarea sărurilor de calciu sau nu răspund la tratamentul cu alte formule de calciu.
Produs majoritar din substanţe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol, nu irită mucoasa gastrică şi nu necesită prezenţa de acid clorhidric.
La asimilarea eficientă contribuie şi conţinutul de vitamina D din combinaţia optimă indispensabilă a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat şi 200 UI vitamina D3.

 

Năutul, sănătate şi savoare

Asemenea tuturor leguminoaselor, năutul este un aliment bogat în proteine de origine vegetală, vitamine (din grupul B), minerale (fosfor, potasiu, magneziu, calciu, seleniu), oligoelemente (oxid de fier) şi fibre.
Un atu al năutului este conţinutul bogat în fibre insolubile, care ajută la combaterea constipaţiei şi controlează pofta de mâncare, producând mult mai repede senzaţia de saţietate. Fibrele insolubile nu sunt absorbite în intestine. Ele se umflă cu apă şi stimulează peristaltismul intestinal, curăţând intestinele şi uşurând evacuarea materiilor fecale.
Sărac în grăsimi, năutul joacă un rol important şi în prevenirea afecţiunilor cardiovasculare. Consumul de năut poate reduce nivelul de colesterol rău din sânge.
Acum găseşti în magazine năut boabe de la SanoVita (preţ între 6,5 lei şi 7,5 lei – 500 g).

Sano Vita naut boabe

Citeste si: 5 lucruri de ştiut despre hipertensiune

După ASTENIE, o porţie de ENERGIE

Cum se manifestă lipsa de vitamine?

Sezonul produselor anticelulită a început
 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Stai departe de muşcăturile insectelor
Stai departe de muşcăturile insectelor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân