Multumita, sanatoasa, frumoasa

Ai observat acele femei care se fac remarcate atunci cand intra intr-o incapere, chiar daca nu sunt cele mai slabe persoane din acea camera? Adevarul este ca numarul kilogramelor nu influenteaza si personalitatea. Ca sa ai incredere in tine, nu e nevoie d
  • Publicat:
Multumita, sanatoasa, frumoasa
Multumita, sanatoasa, sexy

Lucreaza in fiecare zi la marirea increderii in tine, si ai sa vezi ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. Cel mai important aspect este sa nu te concentrezi pe greutate sau pe acele defecte ale trupului care te obsedeaza dintotdeauna, chiar daca in multe cazuri sunt nimic mai mult decat simple inchipuiri. Iata cateva trucuri care, speram noi, se vor dovedi de folos si te vor ajuta sa ai mai multa incredere in tine:

1. Renunta la obsesia pentru cifre!
Cand te hotarasti sa urmezi o anumita dieta, incearca sa nu te concentrezi doar la numararea kilogramelor pierdute; exista o multitudine de aspecte care graviteaza in jurul unei cure, astfel ca ai de unde sa alegi. Gandeste-te cat de multe posibilitati ai acum, mai ales ca tonusul tau fizic este la cote de invidiat. Daca urmezi o dieta adecvata, vei fi mai sanatoasa si mai inclinata sa incerci lucruri noi.

2. Bucura-te de eforturile tale!
Fie ca te feliciti ca ai rezistat tentatiei de a manca o ciocolata intreaga, fie ea si neagra, fie ca ai alergat cateva sute de metri mai mult decat de obicei, considera ca meriti aplauze. Fiecare fruct proaspat, fiecare portie de salata hranitoare, fiecare bol cu cereale reprezinta un pas inainte pentru a fi multumita de aspectul tau fizic. Nu te da batuta, si alunga tentatiile!

3. Fa exercitii in aer liber!
Iesitul afara pentru miscare iti ofera in primul rand un peisaj aparte. Parcul sau padurea in care alergi de obicei reprezinta o schimbare de mediu care este oricand binevenita. In plus, aerul liber si peisajul natural iti atrag atentia de la obsesia pierderii in greutate. Sala de forta nu face altceva decat sa acutizeze eventualele obsesii.

4. Ajuta pe cineva care are nevoie!
Sa stai in preajma unor oameni care nu sunt la fel de norocosi ca si tine, te poate ajuta sa privesti lucrurile in perspectiva. Sa acorzi atentie nevoilor altora te poate sjuta sa lasi la o parte propriile anxietati.

5. Evalueaza progresele in oglinda!
Studiaza-ti trupul periodic, nu obsesiv de des, ca sa inregistrezi eventualele imbunatatiri. Fii mandra de trupul tau pentru a-ti spori increderea in tine. Probeaza haine care nu ti se mai potriveau si constata cu bucurie ca acum iti vin. Orice este permis, atata timp cat ceea ce faci iti da senzatia ca esti multumita de tine.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simte-te bine in pielea ta!
Simte-te bine in pielea ta!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân