Fanii nostri au parte de superpremii

  • Publicat:
Fanii nostri au parte de superpremii
Fanii nostri au parte de superpremii

O noua sesiune de acordarea a premiilor „Ce se intampla, doctore?” a facut fericite inca doua tinere cititoare. Gabriela si Alexandra au fost incantate de ziua petrecuta la shopping in magazinul Debenhams, alaturi de Oana Cuzino, dar si de masajul de relaxare de la Pakua Beauty Center. Sa le cunoastem pe cele doua norocoase!

Gabriela Mihutescu are 21 de ani si este studenta. S-a casatorit cu barbatul de care s-a indragostit la prima vedere. Ii place sa se plimbe si sa gateasca. Petrece mult timp cu sotul si cumnata ei. Mall-ul este deja loc de peregrinare la orice ora. In acest context, considera extinderea complexului de magazine cea mai mare binecuvantare a sezonului. Ii pare rau ca s-a ingrasat cu aproape 10 kilograme, dar le va da jos cat de curand pentru ca va relua fitness-ul.

Alexandra Petre are 26 de ani, lucreaza ca manager la magazinul Swarovski si este aproape logodita. Este dedicata muncii 100% si aceasta a ajutat-o enorm in cariera. Chiar daca nu are facultate, prin perseverenta a ajuns sa fie director de magazin. Si ea este cumva legata de existenta Mall-ului, pentru ca, in curand, cristalele celebre vor putea fi cumparate si din Mall Vitan! Alexandra este atenta la ce mananca si pentru ca citeste din scoarta in scoarta revista „Ce se intampla, doctore?”. Ii pare rau ca nu mai are timp pentru ea, pentru sport. Totusi, o data ziua de cumparaturi stabilita, fetele s-au intalnit cu Oana Cuzino si au achizitionat haine, pantofi si multe accesorii. Au  fost superincantate de Debenhams, care le-a acordat vouchere in valoare de 1.000 lei. Dupa shopping a urmat o sedinta de relaxare maxima la masaj.

Foto:  MIHAI DASCALESCU
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân