Dorina Chiriac

Fetita Dorinei Chiriac si a lui Florin Piersic junior se apropie de un anisor si deja stie sa cante.
  • Publicat:
Dorina Chiriac
Dorina Chiriac

A invatat-o bunica ei si, de atunci, da in casa sau in parc mici concerte. E adevarat, adaptate varstei. Chiar daca dovedeste ca are veleitati artistice, parintii ei nu vor incerca inca de pe acum sa o orienteze spre o cariera in lumina reflectoarelor.

Dorina Chiriac recunoaste ca nu si-a dorit deloc sa revina pe scena sau pe platourile de filmare dupa ce a nascut-o pe Sonia, in martie 2006. „Am fost fortata“, spune ea. „De cand a aparut Sonia, mi-am dorit sa stau tot timpul cu ea. Din pacate sau din fericire, trebuie sa ne imbracam frumos si atunci trebuie sa muncim. Sigur, atunci cand ma apuc de munca, am o enorma placere, dar acum am o problema in plus. Sun tot timpul acasa sa vad ce face fiica mea“. In ceea ce o priveste, micuta pare ca a imprumutat deja din talentul parintilor, mai ales cand incepe sa cante. La aproape un an,  Sonia spune mama, tata, papa, nana. (Nana e suzeta si foloseste la nani). „E adevarat ca se vorbeste foarte mult in jurul ei si cu ea. Si eu, si Florin si mama, care ne ajuta. Atunci rade foarte mult, e foarte vesela si canta … asa cum poate canta un copil de varsta ei. Apoi se uita foarte mult la desene animate“. Cu toate ca s-a nascut intr-o familie de artisti, parintii ei vor sa ii ofere o copilarie suta la suta normala. Iar acest lucru ar exclude vizitele la mami sau la tati pe platourile de filmare. „Eu mai am doua surori si am fost foarte curat crescute“, povesteste Dorina Chiriac. „Am avut parte de tot ce poate avea parte un copil. Dar nimic spectaculos, nimic socant, nimic iesit din comun. Cam asa as vrea sa fie crescuta si Sonia“. Pana acum, cea mai lunga excursie pentru Sonia a fost …plimbarea in parc. „Nu am scos-o pana acum din Bucuresti“, spune mama ei.  „Si o sa se intample acest lucru atunci cand vom fi obligati sa o facem. Cel mai probabil, cand o sa plecam in concediu. Nu cred ca as putea sa o lasam acasa si noi sa mergem prin cine stie ce loc frumos, la munte sau la mare”.

Chiar daca sta cu Dorina cea mai mare parte a timpului, Sonia a invatat deja cateva lucruri de la tatal ei, Florin Piersic junior. „A invatat sa fie tandra, cel putin pana acum“, se lauda mama ei. „Apoi a invatat sa vorbeasca in soapta. Florin o alinta in soapta“. Acum aproape un an, cand a nascut-o pe Sonia, Dorina Chiriac a simtit cea mai mare eliberare din viata ei. „M-am gandit ca, de acum, are un destin propriu si ce bine ca eu si Florin traim pe langa ea! Nu pot sa descriu. Nu s-au inventat cuvinte. E vorba de niste sentimente pe care, oricat de desteapta si de sensibila ai fi pana inainte sa ti se intample sa fii mama, nu aveai cum sa le banuiesti ca exista. Si atunci, fiti mame!“

Multumim magazinului Z

Foto: Sorina Andreica

Urmărește CSID.ro pe Google News
Valentine's Day Tips
Valentine's Day Tips
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân