Cititorii intreaba, Oana Cuzino raspunde: Probleme cu matreata, Dileme in dragoste

Luna de luna, cititorii nostri ne trimit la redactie intrebari in incercarea de a-si rezolva problemele. Iar Oana, le raspunde cu promptitudine.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cititorii intreaba, Oana Cuzino raspunde: Probleme cu matreata, Dileme in dragoste
Cititorii intreaba, Oana Cuzino raspunde

Luna de luna, cititorii nostri ne trimit la redactie intrebari in incercarea de a-si rezolva problemele. Iar Oana, le raspunde cu promptitudine.

Dileme in dragoste

„Am cunoscut in urma cu 3 ani un barbat care m-a fascinat! Eu am avut o casnicie urata de 10 ani, iar el una de 6 ani. Avem aceleasi dorinte, gusturi. Eu sunt mai mare ca el cu aproape 4 ani. Inainte nu as fi acceptat diferente de varsta… Imi place foarte mult de el, vocea lui imi pare ca undele unui ritm de muzica ce-mi mangaie si vibreaza sufletul. As vrea sa fim mereu impreuna, dar el mi-a spus ca nu mai suporta femei in casa si nu da sperante nimanui. Insa, cred ca parintii lui il vor casatori cu altcineva.”

Trebuie sa aveti rabdare si sa fiti perseverenta, eventual sa mergeti impreuna sau separat la un psiholog, pentru un mic ajutor in a va edifica daca in afara de atractia fizica este partenerul pe care chiar il doriti si cel care va trebuie. Probabil ca exista pericolul de a suferi un nou esec, de care va temeti in mod firesc, amandoi, avand in vedere trecutul asemanator.

Nu mai reusesc sa slabesc

„Am 41 ani ,1,68 cm si 70 kg. As dori sa mai slabesc dar in ultimul timp nu prea am reusit. Mi-am facut un abonament la o sala de fitness si am incercat sa mai reduc din consumul de alimente. Rezultatele insa nu apar. Se pare ca metabolismul meu este cam lent. Va rog sa-mi dati un sfat.”

Poate ca trebuie sa stimulati putin metabolismul cu o dieta de detoxificare. Am prezentat cateva idei chiar in editia de iunie a revistei „Ce se intampla, doctore?” De asemenea, o vizita la un medic nutritionist bun va poate fi de folos pentru o dieta personalizata. Succes!

Probleme cu matreata

„Ce sa fac sa nu mai am matreata? In plus, ma mananca scalpul si imi cade parul? Am 41 ani, parul vopsit, uscat. Tenul meu este mixt, usor ridat, iar uneori mai apare si acnee.”

S-ar putea sa va confruntati cu o dermatita seboreica. Cautati mai multe date despre aceasta problema si incercati sa duceti o viata mai sanatoasa care are efecte miraculoase asupra tenului si calitatii pielii corpului. Evitati o perioada alimentele cu gluten (fainoase, in special foietaje, dulciuri, produse ambalate).

Citeste si: Cititorii intreaba, Oana Cuzino raspunde!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
De ce ni se umfla picioarele?
De ce ni se umfla picioarele?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”