Ce purtam de Valentine’s Day?

Pentru unele cupluri, aceasta zi se rezuma la o cina formala, insotita de un vin scump, in vreme ce pentru altii, inseamna pur si simplu un prilej de a petrece timpul alaturi de persoana iubita, facand ceva pe placul amandurora. Indiferent de ce alegi sa
  • Publicat:
Ce purtam de Valentine's Day?
Ce purtam de Valentine's Day?

In continuare, va vom da cateva sugetii vestimentare atat pentru ea, cat si pentru el, adaptate la tipul intalnirii.

Intalnirea casual
* Barbatii ar trebui sa adopte o tinuta in ton cu denumirea intalnirii, adica, bineinteles, casual. In acest sens, alegerea care nu are cum sa dea gres, este o jacheta sport, asortata cu o maleta si o pereche de jeansi.

* In ceea ce priveste femeile, trebuie mentionat inca de la inceput ca ele au tendinta de a evita culorile vii, tari. in fapt, aceste nuante pot scoate foarte bine in evidenta  culoarea tenului si a ochilor. Le sfatuim sa asorteze tonuri bogate de galben cu rosu inchis. Ca accesorii, cele mai potrivite sunt curelele late si tocurile de inaltime medie, care ofera stil tinutei. Deasemenea, jachetele subdimensionate merg foarte bine cu tinuta de care am vorbit. Geanta trebuie sa aiba o linie fina, eleganta, si o aparenta cat mai simetrica.

Intalnirea activa
*Barbatul poate opta pentru un tricou simplu, comod si subtire. Pantalonii de trening reprezinta alegerea ideala, in cazul in care v-ati hotarat sa faceti o drumetie pe munte sau un gratar la padure. Tinuta trebuie sa fie cat se poate de pemisiva si de comoda, gata sa prilejuiasca oricand un joc de volei sau cateva episoade de jogging.

* Femeia trebuie sa stie ca cel mai important aspect in alegerea unei tinute adecvate acestei intalniri este acela de a cumpara haine pe masura taliei pe care o are. De cele mai multe ori, femeile aleg imbracaminte sport prea mica, in vreme ce barbatii aleg articole prea largi. Inainte de a cumpara, fa tot posibilul sa ai in vedere ce anume o sa faci la intalnirea respectiva. Daca mergeti intr-o excursie la munte, vei avea nevoie de haine suficient de largi ca sa iti permita ascensiunea pe traseul montan. Simte-te bine si totul va fi placut si relaxant!

Breakfast in bed
* Daca ai ales sa ii faci un cadou matinal gastronomic, trebuie sa stii ca si felul in care te imbraci este foarte important. O rochie simpla, vaporoasa s-ar putea dovedi a fi alegerea cea mai inspirtaa. Deasemenea, nu renunta la pijamale. Tinutele sexy, sofisticate sunt foarte dragute, insa noaptea. Nu uita ca ziua aceasta este speciala pentru amandoi, asa ca, si tu trebuie sa fii multumita. Bucura-te de inghetata ta preferata sau de cateva cuburi de ciocolata, fara sa te gandesti la consecinte.

* Mic-dejunul in pat poate fi o ocazie perfecta de a oferi iubitei tale inelul de logodna. Orice bijuterie este o surpriza aparte. Insa ii poti oferi si alte daruri inedite, cum ar fi un buchet mare de flori, pe care l-ai ascuns dinainte, sub pat, sau o scrisoare de dragoste, sau orice altceva iti mai trece prin minte.

Intalnirea formala
* Pentru barbati, tentatia cea mai mare atunci cand merg la o astfel de intalnire este aceea de a purta cravata si costum. Daca totusi acest look il reprezinta, ar putea sa-si stilizeze un pic tinuta cu cateva accesorii, sau sa ii dea o pata de culoare. De exemplu, un costum albastru inchis este foarte indicat unei astfel de ocazii. Cateva accente de rosu (la cravata, de pilda) vor da originalitate si stil tinutei.

* Femeile trebuie sa aleaga intai si-ntai sutienul potrivit. Daca te-ai hotarat sa porti o rochie de seara, sutienul trebuie sa fie mascat, fara bretele, cat mai simplu. Nu opta neaparat pentru negru! E elegant, asa este, dar uneori nu reprezinta alegerea cea mai inspirata. Griul, maronul si bleumarinul sunt alegeri foarte bune, mai ales ca se pot asorta cu accesorii rosii, galbene sau albe.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Pune somnul in topul prioritatilor tale!
Pune somnul in topul prioritatilor tale!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân