Buze rosii, mortale

Rujul poate sa contine substante nocive.
  • Publicat:
Buze rosii, mortale
Buze rosii, mortale

Care este arma fatala din dotarea oricarei femei? Rujul. Nu pentru ca ar „rapune” orice mascul, ci pentru ca ingredientii care stau la baza celor ieftine sunt atat de toxici, incat pot cauza aparitia unor boli grave, uneori mortale, care incep cu stari de voma, constipatie si dureri de stomac.

Piele naturala si ecologica? Da, exista!

Nu mai aruncati cu pietre in fashionistele innebunite dupa gentile de piele naturala! S-ar putea ca exemplarul cu care defileaza sa fie adus din India, caz in care obiectul cu pricina are sanse sa fie ecologic. Cum asa?

Ei bine, indienii au descoperit un procedeu minune de prelucrare a pieilor, cat se poate de ecologic. In prezent, pieile brute sunt tratate cu tananti pentru a fi durabile si a capata un aspect cat se poate de sic, insa aceste substante chimice sunt deosebit de daunatoare mediului.

Hotarati sa salveze planeta de la dezastre, indienii de la Central Leather Research Institute, Adyar, au descoperit un mic truc prin care cantitatea de substante nocive eliminate in natura este redusa cu 82%, iar cantitatea de energie consumata scade cu circa 40%.

Cat despre calitate, hindusii ne asigura ca noua tehnica de prelucrare nu afecteaza rezistenta produselor. Asadar, go fashion, be eco!

Salvati apendicele de poluare!

Care este legatura intre poluare si apendicita? Ne spun oamenii de stiinta americani: nivelul de ozon, dioxid de carbon, nitrogen, monoxid de carbon, dioxid de sulf si tot soiul de alte gaze existente in atmosfera.

Practic, acestia ne sugereaza ca, in zilele in care compozitia naturala a aerului este asaltata de compusi poluanti, exista cu 15% mai multe riscuri ca apendicele sa ne aduca in pragul… spitalului! Iar studiile au aratat ca atmosfera are cel mai mult de suferit in sezonul cald, cand oamenii, poluatorii planetei, au tendinta de a-si petrece mai mult timp afara din case.

Citeste si Gura frumoasa, buze atent ingrijite!
                  Absolut fantastic


Foto: GULIVER

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”