Zâmbeşte ca să ai succes!

99,7% dintre oameni consideră zâmbetul un aspect extrem de important al vieţii sociale, spune un studiu al Academiei Americane de Cosmetică Dentară. Iar 74% dintre persoanele intervievate consideră că un zâmbet inestetic poate dăuna succesului în carieră.
  • Publicat:
Zâmbeşte ca să ai succes!

99,7% dintre oameni consideră zâmbetul un aspect extrem de important al vieţii sociale, spune un studiu al Academiei Americane de Cosmetică Dentară. Iar 74% dintre persoanele intervievate consideră că un zâmbet inestetic poate dăuna succesului în carieră.

Paul Ekman, psiholog şi cercetător american, a ajuns la concluzia că există 19 feluri de a zâmbi, iar dintre acestea 18 nu sunt autentice, ci un fel de cod social. Există un tip de zâmbet pentru orice situaţie. Putem întreba şi putem răspunde cu un zâmbet. Cele mai diverse sentimente îşi găsesc expresia prin zâmbet şi ne ajută să comunicăm. Gândiţi-vă, spre exemplu, la zâmbetul politicos, zâmbetul jenat, zâmbetul seducător sau la cel defensiv. Aşadar, vorbim despre cel mai concludent cod în comunicare.

Femeile zâmbesc de 62 de ori pe zi

Acelaşi studiu spune că o femeie zâmbeşte în medie de 62 de ori pe zi, în timp ce un bărbat doar de 8 ori. Iar 63% dintre cei întrebaţi consideră că arată mult mai bine în fotografii dacă zâmbesc larg. În aceste condiţii, este de la sine înţeles că igiena orală devine extrem de importantă. Este vorba de spălatul pe dinţi de 2 ori pe zi, de folosirea aţei dentare zilnic, dar şi de vizita la stomatog o dată la 6 luni.

Dar fiecare dintre noi are scris în codul genetic şi culoarea sau mai degrabă nuanţa dinţilor. Însă chiar dacă aveţi genetic dinţi perfect albi, obiceiurile alimentare, cum ar fi indispensabila cafea de dimineaţă, pot degrada aceste date biologice. Ce vă rămâne de făcut pe lângă igiena perfectă? În prezent, există pe piaţă o gamă completă de produse de tratament pentru îngrijirea orală care albesc dinţii, îi întăresc şi îi protejează în acelaşi timp.

Alb de Hollywood

Experţii în albire dentară de la Church & Dwight UK au dezvoltat o formulă inovatoare, cu rezultate imediate şi de durată, pentru un zâmbet demn de covorul roşu: Pearl Drops Hollywood Smile. Pearl Drops Hollywood Smile redă aspectul sănătos şi strălucirea naturală a dinţilor. În acelaşi timp, asigură protecţia smalţului, fără a cauza sensibilitate. Transformarea este vizibilă încă din primele zile de utilizare.

Fluorurile din compoziţie ajută la întărirea smalţului şi astfel asigură o protecţie eficientă împotriva cariilor dentare. La finalul celor 3 săptămâni de tratament, se poate observa cu uşurinţă albirea dinţilor cu până la 4 nuanţe. Efectul de albire poate fi prelungit prin utilizarea în continuare a produsului de 2-3 ori pe săptămână, complementar cu Pearl Drops Every Day White, pentru îngrijire zilnică.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân