Vorbesc in somn

Poate ca suferiti si de alte afectiuni la nivelul aparatului respirator sau cardiovascular care se manifesta printr-un somn deficitar: de exemplu, apnee in somn.
  • Publicat:
Vorbesc in somn
Vorbesc in somn

Am si eu o problema: de cativa ani tot vorbesc in somn. Am perioade, dar de vreo saptamana, vorbesc atat de mult ca nu ma mai pot odihni si dorm foarte prost. Poate fi doar pe fond de stres sau ar trebui sa imi fac vreun set de analize?

Nu ar fi rau sa va adresati unui medic psihiatru care poate evalua daca este o simpla problema generata de stres sau nu, de exemplu prof. Florin Tudose de la Clinica Psihomedical.

De asemenea, poate ca suferiti si de alte afectiuni la nivelul aparatului respirator sau cardiovascular care se manifesta printr-un somn deficitar: de exemplu, apnee in somn.

Dintre investigatiile necesare, efectuarea unei electroencefalograme (EEG) ar fi extrem de utila, precum si o serie de investigatii si monitorizari care se fac in somn cu ajutorul polisomnografului la Institutul Marius Nasta.

Citeste si Cum ai dormit aseara?
In pat cu…prietenii

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum iti afecteaza zaharul creierul
Cum iti afecteaza zaharul creierul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”