Vine iepurasul cu un cos plin de energizante

Forma maxima este un deziderat pentru oricine isi doreste sa tina la distanta disconfortul cauzat de vreo afectiune venita pe nepusa masa.
  • Publicat:
Vine iepurasul cu un cos plin de energizante
Vine iepurasul cu un cos plin de energizante

Forma maxima este un deziderat pentru oricine isi doreste sa tina la distanta disconfortul cauzat de vreo afectiune venita pe nepusa masa. Pentru a fi in permanenta cu bateriile incarcate, asigura-te ca iti incepi ziua cu un mic dejun gustos si hranitor. Nu uita nici de zambetul cuceritor de alb, de picioarele zvelte si de parul irezistibil de frumos indiferent de lungime.

Rondele din orez expandat

Rondelele din cereale se numara printre cele mai populare produse de tip cereale expandate. Sunt practice, gustoase si hranitoare. Cercetarile stiintifice au demonstrat ca orezul este un aliment aproape perfect, cu un echilibru ideal intre proteine, lipide si glucide, bogat in vitamine, minerale, fibre si enzime.

Orezul combate deshidratarea: se pare ca amidonul continut in orezul alb ar avea capacitatea de a reduce pierderile de apa din organism. Consumul de orez poate contribui la reducerea colesterolului, a tensiunii arteriale si a coagularii sangelui, si poate diminua riscul de diabet si de boli cardiovasculare. Rondelele de orez expandat sunt numai bune pentru un mic dejun sau pentru o gustare.

Cura miraculoasa cu catina

Catinofort este un supliment alimentar natural cu proprietati vitaminizante, de remineralizare a organismului, de combatere a deficientelor nutritionale, hepatoprotectoare, imunomodulatoare, antiaterosclerotica, antioxidanta. In plus, creste rezistenta la efort fizic si intelectual prin aport energetic marit. Bogat in substante bioactive, este recomandat ca adjuvant pentru echilibrarea dietei in: afectiuni hepatice; afectiuni functionale ale sistemului nervos central; oboseala cronica; insomnii etc.

Artrophyt pentru picioare sprintene

Sarea de Bazna, renumita pentru proprietatile sale tonifiante, combinata cu extracte naturale din flori de arnica, radacina de tataneasa si varfuri de ramuri de Ledum palustre, imbunatateste mobilitatea si capacitatea de miscare. Se aplica zilnic, prin masaj, la nivelul membrelor si a spatelui sau se lasa sa actioneze sub pansament ocluziv (sub o folie impermeabila), maxim 20 de minute. Atentie! Nuse aplica pe pielea lezata.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân