Valentine’s Day Tips

Valentine's Day este nu doar o sarbatoare, ci si un prilej foarte bun de a vedea cat de trainica sau nu este relatia in care esti implicata. Calitatea relatiei pe care o ai se va reflecta in ce anume alegi sa oferi partenerului tau. De aceea, ar trebui sa
  • Publicat:
Valentine's Day Tips
Valentine's Day Tips

Totusi, nu inseamna ca este nevoie sa alegi ceva foarte scump, ci mai degraba ceva care sa aiba incarcatura emotionala, ceva care sa cimenteze relatia pe care o ai cu iubitul tau. Iata cateva sugestii care sa te ajute sa exprimi ce simti pentru partenerul tau:

1) Mestereste chiar tu o felicitare de Valentine’s Day. Gandeste-te la cateva versuri sau o poezioara pe care ai citit-o si ti-a placut, si scrie randurile pe felicitare. Va fi un dar personalizat si original.

2) Aduna fotografii si biletele de dragoste pe care le ai de la iubitul tau si fa un album de amintiri. Va vor aminti amandurora de momentele placute petrecute impreuna si vor oferi savoare zilei.

3) Alege cateva cantece de dragoste care va plac si fa un CD cu ele. Cumpara si cateva CD-uri cu filme romantice de calitate si impacheteaza-le cat mai frumos, prinzandu-le cu o panglica rosie.

4) Cumpara-i o bratara sau un ceas personalizat cu initialele lui. Ambaleaza-le folosind hartie colorata sau o cutiuta speciala, din catifea rosie.

5) Prepara-i o cina romantica. Serveste totul intr-o atmosfera intima, cu lumanari si flori, lumina difuza si desert irezistibil.

6) Ofera-i un dar personalizat, cu tematica reprezentand o pasiune a lui. De exemplu, o minge de baseball cu un scurt mesaj inscriptionat pe ea.

7) Planuieste o scurta vacanta in doi. Excursii pe munte, bai in mare, tratamente in statiune, orice este permis. Daca programul va este prea incarcat, incearca sa cumperi bilete la opera sau la teatru. O iesire romantica este intotdeauna binevenita.

8) Ia-l prin surprindere si fa-i o declaratie de dragoste iesita din comun. Alege modalitatea cea mai potrivita, astfel incat sa ii transmiti tot ce simti pentru el.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”