Uita de disconfort!

  • Publicat:
Uita de disconfort!
Uita de disconfort!

Dureri si iritatii vaginale? Senzatie de usturime locala si scurgeri deza­grea­bi­le? Exista o solutie: Bioclin Actigel, un produs natural care ajuta la eliminarea disconfortului vaginal de orice fel.

Are o actiune antiinflamatoare rapida si eficienta, echilibrand pH-ul local si favorizand dezvoltarea lactobacililor benefici. Se poate folosi si impreuna cu antibioticele pentru prevenirea candidozei vaginale. Folosind regulat Actigel tineti la distanta disconfortul!

Nu-ti lua pretextele in vacanta!

Te pregatesti pentru vacanta? Fa-ti valiza, dar nu lua si pretextele cu tine! „Am facut insolatie”, „M-a ars soarele” sau „Am febra musculara” sunt doar cateva din pretextele pe care le-ai putea folosi sa iti tii iubitul la distanta in cazul in care Candida te-ar urmari in vacanta.

Si daca arunci si cu “Ma supara o indigestie”, cu asta l-ai suparat definitiv: cum sa te creada ca ai indigestie dupa legume fierte si apa plata?! Asigura-te ca nu va fi cazul sa folosesti vreun pretext in vacanta ta. Cu Canesten Gyn, vei scapa de candidoza in doar 3 zile si vei putea renunta la pretexte!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân